Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς, έχω πάρει πριν μερικές μέρες ένα motorola moto G με 4.4.2 επάνω και όταν στέλνω μηνύματα στα ελληνικά δεν πάνε όλοι οι χαρακτήρες, δηλαδή συνήθως απουσιάζει από το μήνυμα που παραδίδεται το σ ή και άλλα γράμματα. όταν το γύρισα σε automatic τα έστελνε αλλά με τον περιορισμό των 65 χαρακτήρων... να υποθέσω ότι δεν υπάρχει άλλη λύση πέρα από τα μηνύματα με λατινικούς χαρακτήρες;

Δημοσ.

Κατεβασε καποιο προγραμμα οπως το GO SMS και ενεργοποιησε την αποστολη των Ελληνικων με κεφαλαια ολα ωστε να μην υπαρχει προβλημα και να μην εχεις και το περιορισμο των ~65 χαρακτηρων. 

Δημοσ.

Το έβαλα αυτό αλλά δεν μπορώ να πω ότι με βόλεψε ιδιαίτερα. ευχαριστώ πάντως

δηλαδη τι θέλεις να γινεται? Και μηνύματα χωρίς περιορισμό χαρακτήρων και ελληνικά μικρά με τόνους?
Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς, έχω πάρει πριν μερικές μέρες ένα motorola moto G με 4.4.2 επάνω και όταν στέλνω μηνύματα στα ελληνικά δεν πάνε όλοι οι χαρακτήρες, δηλαδή συνήθως απουσιάζει από το μήνυμα που παραδίδεται το σ ή και άλλα γράμματα. όταν το γύρισα σε automatic τα έστελνε αλλά με τον περιορισμό των 65 χαρακτήρων... να υποθέσω ότι δεν υπάρχει άλλη λύση πέρα από τα μηνύματα με λατινικούς χαρακτήρες;

Σύντομα θα βγει update ;)

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά δεν θα ήθελα επιπρόσθετο software - application για να κάνω κάτι που θεωρώ δεδομένο ότι θα έπρεπε να μπορώ να το κάνω ήδη. 'Έψαχνα μήπως υπάρχει λύση μέσα από το ίδιο το κινητό και το λειτουργικό του αλλά όπως λέει κι ένας φίλος πιο πάνω θα υπάρξει σχετικό update(; ) οπότε θα περιμένω... 

Δημοσ.

Βασικά δεν θα ήθελα επιπρόσθετο software - application για να κάνω κάτι που θεωρώ δεδομένο ότι θα έπρεπε να μπορώ να το κάνω ήδη. 'Έψαχνα μήπως υπάρχει λύση μέσα από το ίδιο το κινητό και το λειτουργικό του αλλά όπως λέει κι ένας φίλος πιο πάνω θα υπάρξει σχετικό update(; ) οπότε θα περιμένω... 

Γιατι δεν βαζεις το Hangouts ως προεπιλεγμενο sms app? Εμενα με βολεψε

Δημοσ.

Γιατι δεν βαζεις το Hangouts ως προεπιλεγμενο sms app? Εμενα με βολεψε

το έχει έτσι κι αλλιώς το κινητό αλλά και πάλι μπορεί να στέλνει sms στα ελληνικά χωρίς πρόβλημα στην εμφάνιση των χαρακτήρων αλλά και πάλι δεν μπορείς να στείλεις ένα μόνο μήνυμα με περισσότερους από 65 χαρακτήρες, στο πιάνει διπλό μετά... πφφφφφ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και μένα το ίδιο κάνει με το σ. Νομιζω όμως ότι αν το γράφεις με τελικό ς μετά επειδή το μετατρέπει σε κεφαλαία όταν το στέλνει φαίνεται στον παραλήπτη μια χαρα

Δημοσ.

Εγώ έχω αλλάξει πολλά πληκτρολόγια και όλα μου τρώνε γράμματα και δε ξέρω γιατι. Τώρα χρησιμοποιώ το touchpal x αλλά γράφω μόνο κεφαλαία, γιατί και αυτό στα μικρά κόβει... Αν έχετε βρει κάποιο που να λειτουργεί προτείνεται

Δημοσ.

Κατεβασε το Samsung Keyboard και καντο ως προεπιλογη μεσα απο τις ρυθμισεις το κινητου.Λογικα θα σου φτιαξει

Δημοσ.

Κατεβασε το Samsung Keyboard και καντο ως προεπιλογη μεσα απο τις ρυθμισεις το κινητου.Λογικα θα σου φτιαξει

Δεν είναι συμβατό, το έχω κοιτάξει ήδη

Δημοσ.

Αδερφέ δοκίμασε το  8sms εγώ αυτό έβαλα στο moto g και είναι ίδιο με το stock app αλλά υποστηρίζει 160 χαρακτήρες

• Like 1
Δημοσ.

Για SMS δοκιμάστε το 8SMS με stock android look, καθόλου bloated ( σε αντίθεση με go sms & handcent sms) και με δυνατότητα 160 χαρακτήρων στα Ελληνικά με την ενεργοποίηση της επιλογής "strip all unicode characters" απ τα settings της εφαρμογής.

Νταξ ούτε που είδα ότι ακριβώς το ίδιο πράγμα έγραψε ο από πάνω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...