purespyros Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς, έχω πάρει πριν μερικές μέρες ένα motorola moto G με 4.4.2 επάνω και όταν στέλνω μηνύματα στα ελληνικά δεν πάνε όλοι οι χαρακτήρες, δηλαδή συνήθως απουσιάζει από το μήνυμα που παραδίδεται το σ ή και άλλα γράμματα. όταν το γύρισα σε automatic τα έστελνε αλλά με τον περιορισμό των 65 χαρακτήρων... να υποθέσω ότι δεν υπάρχει άλλη λύση πέρα από τα μηνύματα με λατινικούς χαρακτήρες;
Σαϊνόμπι Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Κατεβασε καποιο προγραμμα οπως το GO SMS και ενεργοποιησε την αποστολη των Ελληνικων με κεφαλαια ολα ωστε να μην υπαρχει προβλημα και να μην εχεις και το περιορισμο των ~65 χαρακτηρων.
purespyros Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Το έβαλα αυτό αλλά δεν μπορώ να πω ότι με βόλεψε ιδιαίτερα. ευχαριστώ πάντως
Σαϊνόμπι Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Το έβαλα αυτό αλλά δεν μπορώ να πω ότι με βόλεψε ιδιαίτερα. ευχαριστώ πάντως δηλαδη τι θέλεις να γινεται? Και μηνύματα χωρίς περιορισμό χαρακτήρων και ελληνικά μικρά με τόνους?
humanoid Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς, έχω πάρει πριν μερικές μέρες ένα motorola moto G με 4.4.2 επάνω και όταν στέλνω μηνύματα στα ελληνικά δεν πάνε όλοι οι χαρακτήρες, δηλαδή συνήθως απουσιάζει από το μήνυμα που παραδίδεται το σ ή και άλλα γράμματα. όταν το γύρισα σε automatic τα έστελνε αλλά με τον περιορισμό των 65 χαρακτήρων... να υποθέσω ότι δεν υπάρχει άλλη λύση πέρα από τα μηνύματα με λατινικούς χαρακτήρες; Σύντομα θα βγει update 1
purespyros Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Βασικά δεν θα ήθελα επιπρόσθετο software - application για να κάνω κάτι που θεωρώ δεδομένο ότι θα έπρεπε να μπορώ να το κάνω ήδη. 'Έψαχνα μήπως υπάρχει λύση μέσα από το ίδιο το κινητό και το λειτουργικό του αλλά όπως λέει κι ένας φίλος πιο πάνω θα υπάρξει σχετικό update(; ) οπότε θα περιμένω...
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Βασικά δεν θα ήθελα επιπρόσθετο software - application για να κάνω κάτι που θεωρώ δεδομένο ότι θα έπρεπε να μπορώ να το κάνω ήδη. 'Έψαχνα μήπως υπάρχει λύση μέσα από το ίδιο το κινητό και το λειτουργικό του αλλά όπως λέει κι ένας φίλος πιο πάνω θα υπάρξει σχετικό update(; ) οπότε θα περιμένω... Γιατι δεν βαζεις το Hangouts ως προεπιλεγμενο sms app? Εμενα με βολεψε
purespyros Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Γιατι δεν βαζεις το Hangouts ως προεπιλεγμενο sms app? Εμενα με βολεψε το έχει έτσι κι αλλιώς το κινητό αλλά και πάλι μπορεί να στέλνει sms στα ελληνικά χωρίς πρόβλημα στην εμφάνιση των χαρακτήρων αλλά και πάλι δεν μπορείς να στείλεις ένα μόνο μήνυμα με περισσότερους από 65 χαρακτήρες, στο πιάνει διπλό μετά... πφφφφφ
chr_ded Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Και μένα το ίδιο κάνει με το σ. Νομιζω όμως ότι αν το γράφεις με τελικό ς μετά επειδή το μετατρέπει σε κεφαλαία όταν το στέλνει φαίνεται στον παραλήπτη μια χαρα
marios46 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Εγώ έχω αλλάξει πολλά πληκτρολόγια και όλα μου τρώνε γράμματα και δε ξέρω γιατι. Τώρα χρησιμοποιώ το touchpal x αλλά γράφω μόνο κεφαλαία, γιατί και αυτό στα μικρά κόβει... Αν έχετε βρει κάποιο που να λειτουργεί προτείνεται
Danbo Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Κατεβασε το Samsung Keyboard και καντο ως προεπιλογη μεσα απο τις ρυθμισεις το κινητου.Λογικα θα σου φτιαξει
purespyros Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Κατεβασε το Samsung Keyboard και καντο ως προεπιλογη μεσα απο τις ρυθμισεις το κινητου.Λογικα θα σου φτιαξει Δεν είναι συμβατό, το έχω κοιτάξει ήδη
Dpan.9 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Αδερφέ δοκίμασε το 8sms εγώ αυτό έβαλα στο moto g και είναι ίδιο με το stock app αλλά υποστηρίζει 160 χαρακτήρες 1
angmar Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Για SMS δοκιμάστε το 8SMS με stock android look, καθόλου bloated ( σε αντίθεση με go sms & handcent sms) και με δυνατότητα 160 χαρακτήρων στα Ελληνικά με την ενεργοποίηση της επιλογής "strip all unicode characters" απ τα settings της εφαρμογής. Νταξ ούτε που είδα ότι ακριβώς το ίδιο πράγμα έγραψε ο από πάνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα