Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενός φίλου μου το pc αργεί πολύ να κάνει εκκίνηση ύστερα από αλλαγή κάρτας γραφικών (GTX 750 MSI)

λεπτομέρειες για το PC του φίλου μου δεν γνωρίζω μόνο πως έχει OS windows 8.1 και SSD 128GB

Πριν την αλλαγή της κάρτας ο υπολογιστής άνοιγε κανονικά.

Δημοσ.

Πρέπει να ομως να διευκρινύσεις τι ενοεις αργεί να κανει εκκίνηση , αργεί να μπει απλα στα windows και ποσο κανει δηλαδη ή γενικα αργεί το σύστημα μεσα στα windows σε παιχνίδια κτλπ ?

Επίσης drivers εχει βάλει για την καινούργια κάρτα ?

• Like 2
Δημοσ.

το ξέρω αλλά το format πάντα είναι καλυτέρα

Φυσικά είναι καλύτερο αλλά και λίγο ακραίο για αλλαγή κάρτας γραφικών.,

• Like 2
Δημοσ.

Βασικά δεν κανουμε format για το παραμικρό πρόβλημα που μπορει να προκύψει και το οποιο μπορει να ειναι απλο στην λύση του

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να ομως να διευκρινύσεις τι ενοεις αργεί να κανει εκκίνηση , αργεί να μπει απλα στα windows και ποσο κανει δηλαδη ή γενικα αργεί το σύστημα μεσα στα windows σε παιχνίδια κτλπ ?

Επίσης drivers εχει βάλει για την καινούργια κάρτα ?

Αργεί να μπεί στα windows να bootaρει δηλαδή,πάνω απο 40 δεύτερα

drivers μου είπε πως κατέβασε αυτούς τις MSI

το φορμάτ είναι το τελευταίο που σκέφτεται γενικά δεν είναι τύπος των φορμάτ εκτός και αν πρόκειται για επείγουσα κατάσταση.

Δεν τον ρώτησα όμως άν ξήλωσε τους παλιούς drivers.

Δημοσ.

Πες του να κανει uninstall τους drivers μετα να κανει καθάρισμα με το https://forums.geforce.com/default/topic/550192/geforce-drivers/display-driver-uninstaller-ddu-v12-5-1-released-03-11-14-/1/ και να κατεβάσεις τους νεότερους οχι απο το site της msi αλλα απο την nvidia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...