Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια!

Εχω το κλασικο thomson που δινει η Forthnet και δε πιανω σημα σε πολλα σημεια μεσα στο σπιτι.

Αν παω σε κατι τετοιο  http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/diktya/router-access-points/TP-Link-Wireless-Extender-N-300Mbps-TL-WA830RE.htm λυνω το προβλημα μου?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

To asus Dark knight RΤ κατι εχω προσωπικα, το πηρα επειδη ηθελα να του συνδεσω σκληρο δισκο και να το βλεπω απολα τα pc στο σπιτι και απο το ταβλετ και την τβ, εχει και 3 κερατα απο σημα ευχαριστημενος ειμαι, αλλα εχει μικρο σπιτι οποτε δεν ξερω για σενα αμα θα κανει!

Δημοσ.

υπαρχουν 2-3 λυσεις.διαλεγεις και παιρνεις.

α.αλλαζεις το Thomson με καποιο αλλο adsl router Που να παιζει πιο δυνατα.

ναι μεν ολα σε ενα αλλα κανεις δεν σου εγγυαται οτι θα καλυψεις ολο το σπιτι και παλι.

β.παιρνεις ενα απο αυτα που ανεφερες.repeater/extender.πλεονεκτημα .εχεις 2 wifi οποτε δυσκολο να μην καλυφτει ολος ο χωρος.μειονεκτηματα ειναι οτι αυτοι που θα συνδεονται στο repeater μπορει να εχουν λιγο μειωμενες ταχυτητες.

γ.παιρνεις ενα access point η ενα παλιο adsl router που σου περισσευει και το κανεις access point.ΤΟ ΣΥΝΔΕΕΙΣ ΜΕ ETHERNET καλωδιο με το adsl router Και εχεις 2 ασυρματα.πλεονεκτηματα ειναι οτι α.εχεις 2 wifi οποτε καλυπτεις ολο το χωρο.β.αν εχεις παλιο adsl router γλυτωνεις να αγορασεις κατι.γ.δεν εχεις μειωμενη αποδοση.

μειονεκτημα ειναι οτι πρεπει να περαστει ethernet απο το ενα ρουτερ στο αλλο.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...