Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,εχω εναν Acer aspire 7738g και μου παρουσιαζει το εξης προβλημα:οταν βλεπω ταινιες online στα καλα καθουμενα η οθονη παγωνει γινεται πορτοκαλι η γκρι καμια φορα και αυτο ηταν,reset απ το κουμπι.Αυτο το παγωμα δεν ειναι σταθερο μπορει να μην το κανει καθολου μπορει και σε μια ταινια να το παθει δυο τρις φορες!Δεν ειναι μονο online το προβλημα αλλα και μουσικη απ το pc να ακουω μπορει να το παθει αλλα πολυυυ πιο σπανια,παιχνιδια παλι παιζει κανονικα και σπανιαα να κολισει.Το πηγα σε ενα τεχνικο και εβαλε λεει καποια προγραμματα και δουλεψε την καρτα γραφικων στο φουλ για ωρα τσεκαρε τις μνημες και δεν του εβγαλε λεει τιποτα και το ανεμιστηρακι καθαρο. Εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο περιστατικο?

Δημοσ.

Δες με το hwmonitor πως εισαι απο θερμοκρασίες και έλεγχο τον δίσκο με το hdsentinel

Όσο αφορά τους drivers κανε uninstall και καθάρισμα με το DDU https://forums.geforce.com/default/topic/550192/geforce-drivers/display-driver-uninstaller-ddu-v12-5-1-released-03-11-14-/1/ , και μετα πέρνα τους νεότερους απο εδω http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

Δημοσ.

θα τσεκαρω τον σκληρο και θερμοκρασιες μολις παω σπιτι και θα τα κανω ποστ εδω,τα windows ειναι τα 7 ultimate 32 και δεν ειναι γνησια..Σκευτομαι να του κανω ενα φορματ μιας και δεν του εχω κανει ποτε εκτος απο οταν τον πηρα που ειχε τα Svista

Δημοσ.

Ο δίσκος ειναι κομπλε , οι θερμοκρασίες δεν φαίνονταο δυστηχώς μιας και η εικόνα ειναι πολυυυ μικρή :P

Δοκίμασε και το αλλο που σου ειπα με τους drivers

Δημοσ.

Λεω να παω για φορματ σιγα σιγα και θα βαλω τους drivers που μου ειπες..Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια και τα ξαναλεμε με εντυπωσεις..Αρχιζω το backup.. Τα 64 bit πιστευω τα σηκωνει

• Like 1
Δημοσ.

Αν νομίζεις οτι πρέπει να πας σε format καντο αν και θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις αυτο με τους drivers πρώτα , απο εκει και πέρα δεν εχεις κανενα πρόβλημα με τα 64bit δεν αλλάζει κατι  επισης μπορεις να βάλεις και τα 8 τα σηκώνει άνετα και με τον νόμο.

Δημοσ.

Κοιτα αν δεν τα δοκιμάσεις θα δεν ξέρεις απο πρώτο χέρι αλλα αφου σου αρέσουν / καλύπτουν τα 7 ξανα βάλε αυτα , κανε το format αν τελικα το εχεις αποφασίσει και αν υπάρχει πρόβλημα παλι τα ξανα λεμε :)

Δημοσ.

εβαλα τα 7Ultimate 64 εκανα φορματ και τους drivers ξανα.Μεχρι στιγμης δεν μου το εχει ξαναπαρουσιασει!τωρα θα δειξει..Το μονο που δεν δουλευει τωρα ειναι στα δεξια ενα μερος αφης για τον ηχο (μειωση-αυξηση ηχου) του υπολογιστη αλλα δεν με πολυνοιαζει.Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και τις ιδεες,να σται καλα =)

Δημοσ.

Τζαμπα χαρα εκανα! σημερα μου κολησε 2 φορες...Δεν ξερω αν παιζει σημασια αλλα το επαθα μετα που εβαλα τον direct 9 και δεν μπορω να τον απεγκαταστησω

Δημοσ.

Κανε και ενα τσεκάρισμα τις μνήμες με το memtest http://www.memtest.org/για περίπου 2 ώρες

Το ειχα παει σε εναν και ειχε τσεκαρει μνημες καρτα γραφικων σκληρο  κτλ και μου ειπε οτι ειναι μια χαρα.Τσιμπισε και ενα δεκαρικο...Σημερα τι εγινε,παντα χρησιμοποιω το μοζιλα,σημερα εβλεπα ονλαιν ταινια με chrome και αντι να μαυρισει η οθονη και ο ηχος που ετσι κανει παντα ο ηχος συνεχισε να ακουγετε κανονικα και η οθονη σπαζμοδικα αλλαζε καθε 4 δευτερα εικονα.Μπας και χρειαζεται παπα και εξορκισμο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...