Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ άνοιξα το G500 για να βάλω SSD, σιγά μη περίμενα να περάσουν 24μήνες, και μάλιστα η αιτία αγοράς (εκτός από την τιμή) ήταν οι "δυο βίδες" και το "συρταρωτό καπάκι". Ούτε όμως που θυμάμαι αυτό το "αυτοκολλητάκι", βρε μπας και το ξέχασε ο Πολωνός που είχε βάρδια; :mad:

και εγω το probook για αυτό το λατρέυω! συρταρωτό καπάκι ΧΩΡΙΣ ΒΙΔΕΣ-χωρις αυτοκόλλητα χωρίς τίποτα!

Ξεκουμπώνεις τη μπαταρία και χρησιμοποιωντας τα ιδια "κουμπάκια" ανοίγει το κάτω κάλυμμα και παίζεις μπαλα όπως θες!

Μη μασας κάντο. Και αν γίνει τίποτα βγάλε τη μνήμη, στείλε το σερβις και παίξτο κινέζος

• Like 1
Δημοσ.

Έχω στείλει ένα mail ρωτώντας τα παραπάνω αλλά προφανώς λόγω των ημερών δεν έχει απαντηθεί ακόμα. Είχα ρωτήσει όταν έψαχνα για αγορά λαπτοπ σε Cosmodata και public τα ανάλογα service και οι απόψεις τους για το θέμα ήταν πολύ ανάμεικτες. Στην Cosmodata μου είχαν πει ότι μπορώ να πειράξω και μνήμη και σκληρό. Στα public ο τεχνικός μου είπε ότι άμα κάνω πατάτα θα το καταλάβουν οπότε να προσέχω(αλλά μου πρότεινε αν ξέρω τι κάνω να το πειράξω). Προσπαθώ να δω λοιπόν αν υπάρχει όντως 

μια πολιτική από το e-shop ή μου γράφουν τυπικότητες.

Αυτό το είχα γράψει και παραπάνω ότι με προβλημάτιζε. Αλλά 16 είναι πολλά και μάλλον για να φτάσω εκέι θα περάσει καιρός(δεδομένου ότι ζει και το λαπτοπ ακόμα μέχρι τότε) και φοβάμαι μήπως δε βρίσκω εύκολα το ίδιο 8άρι μοντέλο+ότι χάνω και το dual channel μέχρι τότε. Επίσης καταλήγω στο να βάλω άλλο ένα τεσσάρι για να δώσω και κάποια χρήματα για ssd, πιστεύοντας ότι με το combo θα έχω καλύτερη απόδοση απ'ότι με τις μνήμες μόνο.

καλήμερα

επειδή θέλω και εγω να αναβαθμίσω την μνήμη σε ένα lenovo (το αγόρασα πριν 1 βδομάδα από cosmodata) τους έστειλα μαιλ και τους ρώτησα σε περίπτωση αλλαγής τησ μνήμης από εμενα αν αυτοματα χανω και την εγγυηση(1χρονος). Η απαντησησ τους ηταν η εξης: "Σε περίπτωση αναβάθμιση της μνήμης δεν ισχύει η εγγύηση."

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και η απαντηση απο το e-mail:

Εάν η ram αγοραστεί από το e-shop δεν θα έχετε κόστος τοποθέτησης .
Σε διαφορετική περίπτωση το κόστος τοποθέτησης/τεχνικου έλεγχου είναι 15.00€

καλήμερα

επειδή θέλω και εγω να αναβαθμίσω την μνήμη σε ένα lenovo (το αγόρασα πριν 1 βδομάδα από cosmodata) τους έστειλα μαιλ και τους ρώτησα σε περίπτωση αλλαγής τησ μνήμης από εμενα αν αυτοματα χανω και την εγγυηση(1χρονος). Η απαντησησ τους ηταν η εξης: "Σε περίπτωση αναβάθμιση της μνήμης δεν ισχύει η εγγύηση."

Χαχα και επιβεβαιώνεται ο κανόνας ότι ο καθένας λέει ότι θέλει ε?

Ερώτηση : Προτείνετε να πάρω ίδια μάρκα και μοντέλο μνήμης? Ή απλά στα ίδια χαρακτηριστικά?

Επεξ/σία από Radiant
  • Like 1
Δημοσ.

Και η απαντηση απο το e-mail:

Εάν η ram αγοραστεί από το e-shop δεν θα έχετε κόστος τοποθέτησης .

Σε διαφορετική περίπτωση το κόστος τοποθέτησης/τεχνικου έλεγχου είναι 15.00€

Χαχα και επιβεβαιώνεται ο κανόνας ότι ο καθένας λέει ότι θέλει ε?

Ερώτηση : Προτείνετε να πάρω ίδια μάρκα και μοντέλο μνήμης? Ή απλά στα ίδια χαρακτηριστικά?

Πέρα από το θεμα κοστους να σου την περασουν...Η εγγυηση χανεται εαν την περασουν οι ιδιοι ? Επίσης επειδη δεν μπορεις να εμπιστευεσαι οτι σου λεει ο καθε υπαλληλισκος που δεν ξερει τη δουλεια του.Το εχω και εγω σαν κανονα,επειδη τα λογια ειναι αερας...Ο,τι σου τάξει και πει οτι ισχυει αυτο,το ζητας γραπτώς από τον προιστάμενο τους,όπου θα επιβεβαιώνει ο,τι το λαπτοπ δεν ανοιχτηκε ποτέ από εσένα μιας και η ταινια ασφαλειας ηταν αθικτη και την εσπασαν αυτοι,οτι σου πέρασαν αυτοί τις μνήμες ραμ,και πως σε διαβεβαίωσαν ο,τι δεν χάνεται σε καμια περίπτωση η εγγύηση του φορητου σου...

Εαν σου αρνηθουν ενα τετοιο χαρτί,εισαι ακαλυπτος,τελος.Εχεις το δικαιωμα να ζητησεις ο,τι χαρτί θέλεις και να σου το δώσουν από τη στιγμή που δεσμεύονται για την εγγυηση σου.Αλλιώς γιατί να τους πιστέψεις ? Μπορει να το λένε ως μαρκετίστικο κόλπο για να αγοράσεις ραμ απο αυτούς..Οποιαδηποτε κινηση κανεις κρατα εγγραφα.

Δημοσ.

Πέρα από το θεμα κοστους να σου την περασουν...Η εγγυηση χανεται εαν την περασουν οι ιδιοι ? Επίσης επειδη δεν μπορεις να εμπιστευεσαι οτι σου λεει ο καθε υπαλληλισκος που δεν ξερει τη δουλεια του.Το εχω και εγω σαν κανονα,επειδη τα λογια ειναι αερας...Ο,τι σου τάξει και πει οτι ισχυει αυτο,το ζητας γραπτώς από τον προιστάμενο τους,όπου θα επιβεβαιώνει ο,τι το λαπτοπ δεν ανοιχτηκε ποτέ από εσένα μιας και η ταινια ασφαλειας ηταν αθικτη και την εσπασαν αυτοι,οτι σου πέρασαν αυτοί τις μνήμες ραμ,και πως σε διαβεβαίωσαν ο,τι δεν χάνεται σε καμια περίπτωση η εγγύηση του φορητου σου...

Εαν σου αρνηθουν ενα τετοιο χαρτί,εισαι ακαλυπτος,τελος.Εχεις το δικαιωμα να ζητησεις ο,τι χαρτί θέλεις και να σου το δώσουν από τη στιγμή που δεσμεύονται για την εγγυηση σου.Αλλιώς γιατί να τους πιστέψεις ? Μπορει να το λένε ως μαρκετίστικο κόλπο για να αγοράσεις ραμ απο αυτούς..Οποιαδηποτε κινηση κανεις κρατα εγγραφα.

Σωστός. Σύμφωνα με τους 2 υπαλλήλους δε χάνεται η εγγύηση αν το περάσουν αυτοί. Αλλά εγώ πλέον αποφάσισα να τα βάλω μόνος.

Κοίταζα για την ίδια ακριβώς μνήμη. Είναι κάπως δυσεύρετη και γιαυτό ακριβή, ακόμα και μεταχειρισμένη. Έλεγα να βάλω τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά αλλά άλλη μάρκα(crucial πχ). Δε θα έχω θέμα σωστά? Για τη 2η 4άρα μιλάω πάντα, Η πρώτη είναι Sansung. 

• Like 1
Δημοσ.

Θα δουλέψει σίγουρα αλλά μπορεί να χάσεις το Dual Channel Configuration οπότε καλύτερα αγόρασε:

http://www.amazon.co.uk/dp/B0031GK3OI/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_ttl?_encoding=UTF8&colid=21GRYBT1YDK12&coliid=I2UJSIGTDSCKE6&psc=1

ή

2 x http://www.apothema.gr/kingston-kingston-memory-kvr16s11s84-ddr3-sodimm-cl11-sr-77017p

καί πούλα (π.χ. στις αγγελίες του forum) τη δική σου...

Δημοσ.

Θα δουλέψει σίγουρα αλλά μπορεί να χάσεις το Dual Channel Configuration οπότε καλύτερα αγόρασε:

http://www.amazon.co.uk/dp/B0031GK3OI/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_ttl?_encoding=UTF8&colid=21GRYBT1YDK12&coliid=I2UJSIGTDSCKE6&psc=1

ή

2 x http://www.apothema.gr/kingston-kingston-memory-kvr16s11s84-ddr3-sodimm-cl11-sr-77017p

καί πούλα (π.χ. στις αγγελίες του forum) τη δική σου...

Η τάση δεν παίζει ρόλο? Ρωτάω επειδή η samsung είναι στα 1.35V και όχι στα 1.5.

Δημοσ.

Πρακτικά όχι, και οι δύο θα δουλέψουν στα 1.35V...

Η τάση στα χαρακτηριστικά βασικά δείχνει πόσο ρεύμα αντέχει η μνήμη και όχι με πόσο δουλεύει...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ευχαριστείς για τη βοήθεια γιατί απλoύστατα αυτός είναι ο βασικός λόγος ύπαρξης του insomnia.gr!

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 4
Δημοσ.

Η τάση δεν παίζει ρόλο? Ρωτάω επειδή η samsung είναι στα 1.35V και όχι στα 1.5.

Φυσικά και δεν θα έχεις θέμα.Όπως είπε και ο zacharis θα λειτουργουν και οι 2 στα 1,35. Συχνότητες θα εχουν και οι 2 τις ιδιες ετσι ?

Δημοσ.

Φυσικά και δεν θα έχεις θέμα.Όπως είπε και ο zacharis θα λειτουργουν και οι 2 στα 1,35. Συχνότητες θα εχουν και οι 2 τις ιδιες ετσι ?

Ναι έτσι λέω. Τα λινκ του zachari κοίταζα δεν έχω παραγγείλει ακόμα.

Δημοσ.

Και συχνότητες να μην έχουν ίδιες θα δουλέψουν και οι δύο στην μικρότερη συχνότητα,,,

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά μια που μιλάμε για ταση. Παρατήρησα ότι στο δικό μου η μια δουλεύει στα 1.35 και η άλλη στα 1.5v. Είναι φυσιολογικό; Η δεύτερη μπήκε μεταγενέστερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...