Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους,

έχω το word 2007 και έχω ένα κείμενο το οποίο έχει αρκετά Enter πατημένα σε διάφορα σημεία. Μπορώ με κάποιο τρόπο να τα αναιρέσω αυτά;; Ή τουλάχιστον να τα προβάλω να ξέρω σε ποια σημεία έχουν πατηθεί;

Δημοσ.

Για να δεις πού έχουν πατηθεί, ενεργοποίησε την προβολή των κρυφών χαρακτήρων (πάτα Control+Shift+8 μαζί - το Enter συμβολίζεται έτσι: ¶).

Για να αφαιρέσεις τα Enter μαζικά, χρησιμοποίησε το (ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο) Εύρεση και Αντικατάσταση: πάτα μαζί Control+H, στο πρώτο κουτάκι (Εύρεση του) γράψε ^p, στο δεύτερο (Αντικατάσταση με) είτε μη γράφεις τίποτα (τα Enter απλώς θα χαθούν) είτε πάτα Space (θα αντικατασταθούν από κενό διάστημα) είτε ό,τι θέλεις εσύ. Πάτα Αντικατάσταση όλων και είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

accipio σωστά.

Για ακόμα καλύτερα,

Στην αντικατάσταση πάτα ένα space και ας μη φανεί χαρακτήρας, για να μη βγούνε κολλημένα όταν φύγει το enter

Δημοσ.

Ευχαριστώ! Όταν πατώ όμως το Ctrl+Shift+8 μου βγάζει κι ένα ακόμη σύμβολο. Αποτελείται από 2 χαρακτήρες μία μοίρα (ο) και ένα βελάκι ακριβώς όπως έχει το πληκτρολόγιο στο enter. Δηλαδή φορά προς τα αριστερά κι σχηματίζει και ορθή γωνία. Αυτό μπορώ να το αντικαταστήσω;

Το βρήκα! ευχαριστώ πολύ!!! Με σώσατε...!

Δημοσ.

Σβήσε ότι θέλεις με το delete και το backspace, μην αγχώνεσαι. Αν δεις ότι δεν σου αρέσει το αποτέλεσμα μην σώζεις ή σώσε με άλλο όνομα και πειραματίσου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...