ektorasskg Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Καλημέρα παιδιά. Από τότε που πέρασα από windows 8 σε windows 8.1, το λάπτοπ μου συχνά δεν βρίσκει κανένα διαθέσιμο δίκτυο και βγάζει ένα κόκκινο Χ. Ακόμαι και όταν βρίσκει, βρίσκει 3 - 4 (συμπεριλαμβανομένου του δικού μου, με πολύ αδύναμο σήμα, 3 μπάρες το πολύ) ενώ το άλλο μου λάπτοπ όπου έχω windows 7 μου βγάζει πάνω από 10 διαθέσιμα δίκτυα και μάλιστα πολύ ισχυρά (τα μισά από αυτά έχουν φουλ σήμα). Καμία ιδέα για λύση;
guardianx71 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Κοίταξε στην σελίδα υποστήριξης του κατασκευαστή μήπως έχουν πιο καινούριο - ενημερωμένο driver για την κάρτα
SPANK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Πες το μοντέλο του laptop φυσιολογικά drivers θα θέλει αν δεν εχεις βάλει
ektorasskg Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Και τα 2 λαπτοπ ειναι στον ιδιο χωρο; Ναι, στον ίδιο χώρο. Απλά το ένα πιάνει μια χαρά ενώ το άλλο πιάνει 2 μπάρες μόνο, και αν πάω σε διπλανό δωμάτιο το χάνει τελειώς. Τελικά η λύση ήταν εύκολη: Από τη διαχείριση συσκευών έκανα ενημέρωση προγράμματος οδήγησης του προσαρμογέα δικτύου. Τώρα πιάνει κανονικά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα