Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και συγγνωμη αν ποσταρω την παρακατω ερωτηση σε λαθος τοπικ....στο λαπτοπ μου windows 8 64bit συγκεκριμενα , γυρισα πριν μιση ωρα και οταν το ανοιξα μου εβγαλε ενα μηνυμα κατω στην μπαρα ειδοποιησεων σχετικα με το δικτυο....το ανοιγω το μηνυμα αυτο και για να μην τα πολυλογω δειτε τι μου γραφει ....Οπως βλεπεται γραφει '' Αυτος ο υπολογιστης '' ενω πιο πριν εγραφε ο υπολογιστης μου και διπλα που λεει ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ 2 , απο τα αριστερα -σβημενο ειναι το ονομα μου ενω απο τα δεξια ΓΙΩΡΓΟΣ ειναι ενα ονομα που καν δν ξερω τι ειναι....Ξερει κανεις τι σημαινει αυτο ??? Πως μπορω να το σβησω ?? Υπαρχει κινδυνος καποιος να εχει μπει στο ΠΣ μου ??

post-279943-0-74577700-1395530541_thumb.png

post-279943-0-87137700-1395530560_thumb.png

post-279943-0-67627400-1395530583_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ απλα καποιος αλλος "παιρνει" απο το ιντερνετ σου...Ακομα στα Windows 8 εχει αλλαξει το ο υπολογιστης μου και εχει γινει Αυτος ο υπολογιστης.Εχεις βαλει κωδικο δικο σου η εχει τον εργοστασιακο του ρουτερ;

Δημοσ.

Πολυ απλα καποιος αλλο παιρνει απο το ιντερνετ σου...Ακομα στα Windows 8 εχει αλλαξει το ο υπολογιστης μου και εχει γινει Αυτος ο υπολογιστης.Εχεις βαλει κωδικο δικο σου η εχει τον εργοστασιακο του ρουτερ;

Καταρχας ευχαριστω για την απαντηση σου....θα ηθελα να σε ρωτησω αν υπαρχειιιι ο παραμικρος κινδυνος , αυτος ο αλλος να μπορει να δει τα αρχεια μου ή να τα κλεψει/πειραξει ??? Ο κωδικος ειναι ο εργοστασιακος που εχει κατω απο το ρουτερ...τι να κανω εχω πραγματικα αγχωθει , μην μου κλεψει τα αρχεια η βλεπει φωτογραφιες μου...

Δημοσ.

Αν εχεις επιλεξει οταν εβαλες τα Windows την επιλογη να βλεπουν εικονες, εγγραφα κτλ δημοσια τοτε εχει την δυνατοτα...Αυτο θα το δεις απο τον πινακα ελεγχου στην Οικιακη ομαδα.Θα πρεπει επισης να αλλαξεις και τον κωδικο του ρουτερ σου...Ξερεις πως;

Δημοσ.

Αν εχεις επιλεξει οταν εβαλες τα Windows την επιλογη να βλεπουν εικονες, εγγραφα κτλ δημοσια τοτε εχει την δυνατοτα...Αυτο θα το δεις απο τον πινακα ελεγχου στην Οικιακη ομαδα.Θα πρεπει επισης να αλλαξεις και τον κωδικο του ρουτερ σου...Ξερεις πως;

στην Οικιακη ομαδα μου λεει '' Δεν εχετε μοιραστει βιβλιοθηκες με την οικιακη ομαδα σας. Καντε κλικ στην παρακατω συνδεση για να αλλαξετε τα στοιχεια που μοιραζεστε '' Αυτο τι σημαινει?.......Δυστυχως δεν γνωριζω πως να αλλαξω κωδικο στο ρουτερ :/

Δημοσ.

Οκ τοτε δεν βλεπει τι εχεις μεσα στο pc(μην πειραξεις τιποτα).Οσο αφορα πως να αλλαξεις κωδικο πες μου σε παρακαλω τη μαρκα ειναι το ρουτερ σου...

Δημοσ.

Οκ τοτε δεν βλεπει τι εχεις μεσα στο pc(μην πειραξεις τιποτα).Οσο αφορα πως να αλλαξεις κωδικο πες μου σε παρακαλω τη μαρκα ειναι το ρουτερ σου...

ZTE της Conxx τα καινουργια....σε υπερευχαριστω για την βοηθεια σου !!!

Δημοσ.

Τιποτα φιλε μου... εδω θα βρεις οτι χρειαζεσαι για την αλλαγη κωδικου στο ρουτερ σου...

Σε ευχαριστω και παλι , καλο σου βραδυ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...