Προς το περιεχόμενο

Turbo-X Tablet Hive III για google play

makaro_s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα

εκανε ο αδερφος μου στα πιστιρικια δωρο το  Turbo-X Tablet Hive III και δεν μπορω κατεβασω  το google play ,και ενω οπως μου ειπε στο πλαισιο της μαγουλας τον διαβεβεωσαν οτι μπορει να το κατεβαση αν και του ειπαν οτι καλητερο ειναι καποιο αλλο (Modogenie , 1mobil) και κατι τετοια αλλα οπως και του εδωσαν ενα χαρτι με διαφορες σελιδες για να κατεβαση καποιες παρομιες εφαρμογες με του google play

ερωτηση τωρα εγω μπορω να του βαλω το google play και πως ??? γιατι ενω εχω λογαριασμο στο google play δεν μπωρο να βρω αυτο το ταμπλετ μεσα στης υποστηριζομενες συσκευες που εχει .

τα στοιχια σχετικα με το ταμπλετ ειναι τα εξης οπως δηλ. τα γραφη μεσα στις ρυθμησης του

Αριθμος μοντελου: G19

Εκδοση Android : 4.1.1

Εκδοση βασικου φασματοσ : MU509

εκδοση Kernel :  3.0.8+   

Αριθμος εκδοσης   :  RK30_ANDROID4.1.1-SDK-v1.00.00

ευχαριστω εκ των πρωτερων

στο site  του πλαισιου δειχνη αυτο σχετικα με το συγκεκριμενο μοντελο :  http://prntscr.com/337jkp

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν είμαι σίγουρος αλλά τα turbo x δεν υποστηρίζουν καθόλου το play γιατί η πλαίσιο δεν έχει πληρώσει δικαιώματα. γι αυτό σου λένε να μπεις στο 1mobile

Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά... Έχει αγοράσει και η ξαδέρφη μ ένα turbo-x, με πάνω-κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά. Δοκίμασα να της περάσω το play store απλά κατεβάζοντας το apk από το google και το εγκατέστησα. Ανοίγει κανονικά, μόνο που δεν κατεβάζει τελικά εφαρμογές. Από ότι κατάλαβα πρέπει να γίνει root το tablet και πρέπει αυτό το apk να το περάσω στο system/app μέσω ενός file manager και να αλλάξω permissions (ομως δεν είμαι σίγουρος ότι θα πιάσει) . Έγω δεν το έκανα, γιατί σε περίπτωση λάθους υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην ξανανοίξει το tablet ξανά ...και άντε βγάλε άκρη μετά με το service (το οποίο προφανώς θα πρέπει να πληρώσεις, γιατί με το που κάνεις root, απλά χάνεις ΚΑΙ την εγγύηση!).  (Α! και ο από πάνω έχει δίκιο! :P )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...