Mr.Etherium Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Νομίζω πως πιο εύλογο ερώτημα δεν θα υπάρξει!! Θέλω να κρύψω το SSID του router μου.. Δεν το κάνω για λόγους ασφάλειας δεν με νοιάζει.. Απλά δεν θέλω να το βλέπει κανείς. Το ερώτημα έρχεται ευθύς αμέσως.. Πως θα συνδεθώ εγώ με την USb κεραία μου αφου θα είναι κρυφό ρε μάγκες??
NikosKallithea Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Εφ οσον ειναι κρυφο το πληκτρπλογεις, οποτε πρεπει να ξερεις το ονομα του.
Mr.Etherium Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δηλαδή φίλε μου αν το πληκτρολογήσω και το κάνω add με τον κωδικό του όπως στην εικόνα πιο κάτω θα συνδεθεί? Δεν το δοκιμάζω αν δεν είμαι σίγουρος, γιατί το ρουτερ είναι σε άλλο όροφο. Και αν χάσω την σύνδεση θα πρέπει να κουβαλήσω πάλι το desktop στον κάτω όροφο...
NikosKallithea Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Εκει που θα το πληκτρολογισεις πρεπει να λεει "SSID NAME" οπως δηλαδη αυτο απο τα windows 1
soteras Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 και γιατι δεν πας στο ρουτερ στον υπολογιστη η να το μονταρεις απο το κινητο?
Mr.Etherium Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Ευχαριστώ Νίκο, μου έλυσες την απορία μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα