stavroulis1985 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Καλησπερα μετα απο κακη χρηση του norton ghost δεν μπορουν τα windows 7 μου να bootaroun καθολου και βλαζει το σχετικο μυνημα autochk program not found, skipping autocheckκαι μετα κανει restart και παλι το ιδιο συνεχεια.Εχω δοκιμασει και repair απο το DVD των Win αλλα δεν μπορει να το φτιαξει και εκανα και χειροκινητα τα bootcect αλλα και παλι δεν λυθηκε .
TheELF Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Αν με «κακή χρήση» θες να πεις ότι πέρασες κάποιο Image πάνω από την εγκατάσταση τον 7 τότε μάλλον πρέπει να κάνεις ξανά εγκατάσταση.
stavroulis1985 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Πηρα ενα image απο τα 7 και τα εβαλα σε αλλο δισκο ομως μπερδεψε τα γραμματα των δισκων και στο επομενο boot ξεκινησε το μυνημα με το check disk . Το θεμα ειναι θα καταφερω να μπω στα win ξανα ? Για να το φτιαξω αυτο το αρχειο αν βαλω το HDD σε αλλο μηχανημα και το επιδιωρθωσω εξωτερικα?
SPANK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Αυτο ειναι το κακο με τα images οτι μπορει να δημιουργηθούν τετοια προβλήματα. Άποψη μου αν δεν βγάλεις άκρη με το image να κανεις ενα format και καθαρή εγκατάσταση , ειναι λιγο βαρετό το ξέρω αλλα ειναι το ιδανικότερο ενα clean setup
micos000 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δεν είναι μόνο το autochk. Αν έχεις βάλει το image σε άλλο γράμμα δίσκου όλες οι αναφορές των win για τα αρχεία συστήματος θα είναι λάθος οπότε δεν θα δουλεύει τίποτα. Γνώμη μου, ξαναπέρνα το Image σε σωστό δίσκο αυτήν τη φορά.
TheELF Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Νομίζω με το bcd αν τον ξανά ορίσει σαν δίσκο εκκίνησης για να φανεί σαν c:\ θα φτιάξει. (Αρκεί να έχεις βγάλει τον «αυθεντικό» δίσκο)
stavroulis1985 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Καλησπερα παιδια τελικα πιστευω οτι θα ειναι χτηπημενο και το image απο το Ghost οποτε θα περασω τα αρχεια χρηστη οσα γινεται παρεα με ενα φιλο για να γινουν οσο το δυνατον τα ιδια με πριν..θα κρατησω ομως το image και καποια στιγμη θα το δοκιμασο σε αλλο δισκο.Γιατι το θεωρο ευκολο να υπαρξει περετερο προβλημα απο το autochk.exe ...ΙΔΩΜΕΝ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα