MavroManitari Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Θέλω να βγάζω "σίγουρα" 300€ το μήνα καθαρά (ακαθάριστα κέρδη μείον το ενεργειακό κόστος), τι επένδυση χρειάζεται; Μήπως συμφέρει καλύτερα με φωτοβολταϊκά πάνελ; (λέω τώρα εγώ) Επενδυτικά τόσο τα φωτοβολταικά όσο και το BTC είναι fail....ξεκινάς μια επένδυση που περιμένεις να κάνει απόσβεση σε 10 χρόνια και halway βγαίνει νέο φθηνότερο panel στα φωτοβολταικά/ ASIC στα BTC που σου προσφέρει να έκανες ισάξια απόσβεση σε 5 χρόνια...και εσύ μένεις με την πλέων παλιατζούρα...για να μην πω κάτι άλλο...στο χέρι χαμένος 5 χρόνια απ την αρχή. Η σοβαρές επενδύσεις που βγάζουν σίγουρα λεφτά δεν τις βλέπεις να συζητιόνται στα forum έτσι διάπλατα ούτε να γίνονται βιντεάκια στο Youtube αλλά μένουν επτασφράγιστο μυστικό... Οσο για την φορολογία που λες σε μια κοινωνία ηλεκτρονικών συναλλαγών και μισθοδοσίας που τα πάντα θα είναι διάφανα θα μπορεί να υπάρξει και φορολογική διαφάνεια. Με τέτοια "υπουργική" απάντηση, έρχεσαι στα λόγια μου...δεν έχεις καμία ιδέα πως θα μπορέσει να εφαρμοστεί φορολογικός έλεγχος. Πως θα είναι διάφανα και ελεγχόμενα αφού οι βασικές του Bitcoin είναι το ακριβώς αντίθετο? ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟ (βλ. Ανεξέλεγκτο) και ΑΝΩΝΥΜΟ (βλ. Ανεξέλεγκτο). Αυτή την στιγμή μου λες είμαι υπέρ της βασιλικής μοναρχίας και σε ρωτάω με την βασιλεία για πολίτευμα πως θα έχουμε εκλογές. Το ίδιο το νόμισμα που υμνείς είναι σχεδιασμένο στο να αποφεύγει τους θεσμούς που σου θέτω. Και γιαυτό ακριβώς είναι καταδικασμένο να μείνει στα νερντο-χόμπι, γιατί η φιλοσοφία του μπάζει από παντού. Νομίζω πως κάπου εδώ I rest my case. Καταλαβαίνω το πάθος να στηρίξεις κάτι που σ αρέσει αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τα υπόλογιζουμε πιο σφαιρικά πριν τρέξουμε να υμνήσουμε την οικουμενική τους χρήση χωρίς να υπολογίσουμε τις επιπτώσεις. Άλλωστε και εσύ ξέρεις καταβάθος πως έχω δίκιο .
pantote Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Με φωτοβολταϊκά πάνελ εννοούσα την παραγωγή ενέργειας αποκλειστικά για παραγωγή bitcoin. Όσοι επένδυσαν σε φωτοβολταϊκά πάντως πριν 5ετία μια χαρά τα πήγαν. Μια επένδυση σε φωτοβολταϊκά απέδιδε πολλαπλάσια συγκριτικά με κέρδη από ενοίκια διαμερισμάτων. Ήθελα να μάθω σε συνδυασμό αν γίνει κάτι παραπάνω. Χλομό μάλλον; όπου βλέπεις πολύ θεωρία... τζόγος καταντάει.
chek2fire Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Με φωτοβολταϊκά πάνελ εννοούσα την παραγωγή ενέργειας αποκλειστικά για παραγωγή bitcoin. Όσοι επένδυσαν σε φωτοβολταϊκά πάντως πριν 5ετία μια χαρά τα πήγαν. Μια επένδυση σε φωτοβολταϊκά απέδιδε πολλαπλάσια συγκριτικά με κέρδη από ενοίκια διαμερισμάτων. Ήθελα να μάθω σε συνδυασμό αν γίνει κάτι παραπάνω. Χλομό μάλλον; όπου βλέπεις πολύ θεωρία... τζόγος καταντάει. Κοίτα αυτός εδώ με την επένδυση του βγάζει 8 εκατομμύρια δολάρια τον μήνα http://www.ibtimes.co.uk/bitcoin-miner-earning-8-million-month-1439662 1
NT1G Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Κοίτα αυτός εδώ με την επένδυση του βγάζει 8 εκατομμύρια δολάρια τον μήνα http://www.ibtimes.co.uk/bitcoin-miner-earning-8-million-month-1439662 Αυτός έβγαλε 8 εκατομμύρια τον μήνα όταν το btc ήταν στα $1000+, να τα λέμε όλα. 1
pantote Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Απ' ότι βλέπω στην αρχή ήταν καλά, με τα χρόνια περιπλέκουν τα πράγματα και η δυσκολία αυξάνει εκθετικά. Όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν...
chrisSerres Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 κατανοητό πως το btc είναι άλλο είδος χρήματος, αλλά δεν νομίζω πως έχει τόσο μεγάλο μέλλον. μετά από 100 χρόνια αν θα εξορυχθεί όλο, τι γίνεται? Μήπως τελικά δεν μπορούμε να στηριχθούμε σε αυτό? Όταν θελήσω να τα εξαργυρώσω σε μετρητά, από πού βρίσκονται αυτά τα χάρτινα μετρητά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα