Προς το περιεχόμενο

Κουτί CoolerMaster K380 29,99 euro @cosmodata

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή θα τρελαθώ,ισχύει ακόμα η προσφορά? :fear:  Που βάζω τον κωδικό για να πάρω την έκπτωση?

Όχι, τελείωσε!

• Like 1
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειχα φτιαξει ενα συστημα για γνωστο με αυτο το κουτακι,πολυ καλο θα ελεγα για 30€ αλλα αυτο που μου ετυχε ηταν ενα προβλημα με το power button.Το μαζευω κομπλε,παταω να δωσω ρευμα αλλα τιποτα.Το βαζω μπροστα με βραχυκυκλωμα και ανοιγει.Ελυσα τα καλωδια απο το κουμπι και το ενα δεν εκανε επαφη...

μολις το εστησα κι εγω και δεν δουλευε το power button. παταω το start στην motherboard και αρχισαν να καπνιζουν καποια καλωδια... ευχαριστουμε cosmodata...

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή αν εσείς έχετε τέτοιο πρόβλημα τους άλλους με το Hantol θα τους ακούσει η μισή Ελλάδα :fear:

Χέρια πόδια στη γραμμή όλα κείτονται στη γη
Ξυπνάω από κώμα και κλαίει η Μάρθα Βούρτση
Δε θα ξαναβάλω ποτέ μου πια παπούτσι

• Like 6
Δημοσ.

φτυσε ρε καπετανιο τον κορφο σου και θα κρατησω το κινεζοτροφοδοτικο μέχρι νεοτέρας...

εφόσον έχει το power button προβλημα κατευθείαν rma μάγκες!

• Like 1
Δημοσ.

Φτύνω-φτύνω κάνω και μια στροφή σκοτώνω και μια μαύρη γάτα και σουτάρω και ένα αλάτι για το χατήρι σου.Το θέμα είναι να μην κάνει ζημιά και στο περιεχόμενο και εκει δεν υπάρχει rma και τα τοιαύτα.

• Like 2
Δημοσ.

μολις το εστησα κι εγω και δεν δουλευε το power button. παταω το start στην motherboard και αρχισαν να καπνιζουν καποια καλωδια... ευχαριστουμε cosmodata...

Αυτο μπορει να οφειλεται σε αλλο λογο,οχι στο power button...

Δημοσ.

Αυτο μπορει να οφειλεται σε αλλο λογο,οχι στο power button...

Αυτό ακριβώς! Πως πάτησε start στη μητρική και τι σχέση έχει το power button?

Ας μας πει ο φίλος Usual_Suspect δύο λόγια γιατί λέω αύριο να περάσω να παραλάβω... :)

Δημοσ.

Ας μας πει ο φίλος Usual_Suspect δύο λόγια γιατί λέω αύριο να περάσω να παραλάβω... :)

Να το παραλαβεις,το κουτι ειναι πολυ καλο για 30€ και αν εχεις και εσυ προβλημα με το power button,τοτε κατι παιζει γενικα με το κουτι.

Δημοσ.

τσιμπα το φιλε μου. 2 ελλατωματικα στα τοσα κομματια δεν ειναι και για φουντο. εμενα ηταν το καλωδιο του usb 2 που παει στο μπροστα πανελ αλλα δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια οτι δεν το κανα εγω χαχαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...