Προς το περιεχόμενο

Κουτί CoolerMaster K380 29,99 euro @cosmodata

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι καλύτερα που έχει στο κάτω μέρος το τροφοδοτικό?

Φαντάζομαι θα είναι κολλητά με την κάρτα γραφικών και με τρομάζει αυτό..

Δεν ειναι κολλητα με τη gpu.

Ολα τα καινουρια (αξιολογα) κουτια το εχουν κατω πλεον το τροφοδοτικο και ειναι καλυτερα ετσι ωστε να περναει πιο σωστα ο αερας!

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν θα είναι κολλητά με την κάρτα γραφικών δεν θα χεις κάποιο πρόβλημα. Αν δεις στη φωτογραφία πιο πάνω υπάρχει αρκετός χώρος μεταξύ κάρτας και τροφοδοτικού, κι ας είναι τερατακι η κάρτα που φοράει το σύστημα.

Δημοσ.

Ειχα φτιαξει ενα συστημα για γνωστο με αυτο το κουτακι,πολυ καλο θα ελεγα για 30€ αλλα αυτο που μου ετυχε ηταν ενα προβλημα με το power button.Το μαζευω κομπλε,παταω να δωσω ρευμα αλλα τιποτα.Το βαζω μπροστα με βραχυκυκλωμα και ανοιγει.Ελυσα τα καλωδια απο το κουμπι και το ενα δεν εκανε επαφη...

• Like 1
Δημοσ.

Εξακολουθώ να πιστεύω (προσωπική γνώμη φυσικά) πως λίιιγο καλύτερο είναι το K380. Σε σύκριση με το archon που δεν έχει θέσεις για fans στο κάτω και στο πάνω μέρος, το Κ380 έχει προσφέροντας πιθανόν καλύτερο airflow. Ειδικά στο πάνω μέρος πιστεύω πως είναι σημαντικό να έχει το κουτί θέση για ένα fan εξαγωγής ζεστού αέρα. Επίσης έχω την εντύπωση (όπως το είδα σε φωτογραφίες τουλάχιστον) ότι το archon έχει πολύ στενό χώρο ώστε να μπορέσουν να κρυφτούν αρκετά καλώδια στο πίσω μέρος, ενώ το Κ380 φαίνεται πιο "άνετο". Επίσης μ'αρέσει περισσότερο το πλαΐνό με το μεγαλύτερο τζαμάκι..  Απ'την άλλη το archon φαίνεται να έχει καλύτερες επιλογές στα cages για σκληρούς δίσκους, και μου αρέσει αρκετά περισσότερο αισθητικά, ειδικά στην πρόσοψη (μιας και είναι πιο "σοβαρό").. It's a tough decision... 

Δημοσ.

Η coolmaster εχει την ποιοτητα ,και τωρα και την τιμη.... ενα μεγαλο μπραβο και ευχαριστω στο TS απο μενα (καλο είναι να το λεμε καπου καπου)

• Like 1
Δημοσ.

Εξακολουθώ να πιστεύω (προσωπική γνώμη φυσικά) πως λίιιγο καλύτερο είναι το K380. Σε σύκριση με το archon που δεν έχει θέσεις για fans στο κάτω και στο πάνω μέρος, το Κ380 έχει προσφέροντας πιθανόν καλύτερο airflow. Ειδικά στο πάνω μέρος πιστεύω πως είναι σημαντικό να έχει το κουτί θέση για ένα fan εξαγωγής ζεστού αέρα. Επίσης έχω την εντύπωση (όπως το είδα σε φωτογραφίες τουλάχιστον) ότι το archon έχει πολύ στενό χώρο ώστε να μπορέσουν να κρυφτούν αρκετά καλώδια στο πίσω μέρος, ενώ το Κ380 φαίνεται πιο "άνετο". Επίσης μ'αρέσει περισσότερο το πλαΐνό με το μεγαλύτερο τζαμάκι..  Απ'την άλλη το archon φαίνεται να έχει καλύτερες επιλογές στα cages για σκληρούς δίσκους, και μου αρέσει αρκετά περισσότερο αισθητικά, ειδικά στην πρόσοψη (μιας και είναι πιο "σοβαρό").. It's a tough decision... 

Το archon παιρνει απο μπροστα screwless 2x120mm, και οσον αφορα το χωρο για το cable management ειναι παραπανω απο αρκετος. Δοκιμασα και modular και non modular τροφοδοτικα και παλι κανενα προβλημα. 

WP_20140321_18_37_05_Pro20140323124743_z

• Like 2
Δημοσ.

Το archon παιρνει απο μπροστα screwless 2x120mm, και οσον αφορα το χωρο για το cable management ειναι παραπανω απο αρκετος. Δοκιμασα και modular και non modular τροφοδοτικα και παλι κανενα προβλημα. 

WP_20140321_18_37_05_Pro20140323124743_z

Καλύτερες οι πληροφορίες κατόχων λοιπόν.. Όντως στην φωτογραφία που παρέθεσες φαίνεται πιο "άνετο" απ'ότι στην ιστοσελίδα του κουτιού. Τώρα κι αν είμαι 50-50%..

Δε θα πάρω κανένα μου φαίνεται για να ησυχάσω.. :P

• Like 1
Δημοσ.

εγώ που ψάχνω ένα φτηνό κουτί που να παιρνει τους δίσκους κάθετα, θα πάρω ένα από τα άλλα δυο και όχι το k380.

ψάχνω τις λεπτομέρειες τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...