Προς το περιεχόμενο

Κουτί CoolerMaster K380 29,99 euro @cosmodata

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως τσέκαρα τα mail μου, είδα και την συγκεκριμένη προσφορά του cosmodata για το Κ380: http://www.cosmodata.gr/product/158959/#ad-image-0, (βάζοντας κωδικό το "CSCM44") όταν η επόμενη χαμηλότερη τιμή στο σκρουτζ είναι στα 40+: http://www.skroutz.gr/s/2615071/CoolerMaster-K380.html?keyphrase=k380

Οπότε μιλάμε για ένα -25% στην τιμή. Έχει μία usb3 θύρα στο front panel και οι δυνατότητες για cable management που προσφέρει δεν είναι κακές.. Απ'τη γρήγορη ματιά που έριξα, νομίζω πως σε αυτή την τιμή (εγχώρια τουλάχιστον) είναι η καλύτερη επιλογή. 

Και το site της coolermaster για περισσότερες πληροφορίες: http://www.coolermaster.com/case/mid-tower/k380/

• Like 3
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έχει ξαναπαίξει άλλες 2 φορές (τουλαχιστον) και κάθε φορά με τρώει και το σκέφτομαι. Καλο κουτάκι ειναι πάντως και στα 30 ευρω αν εισαι αθήνα συμφέρει πολύ!

• Like 1
Δημοσ.

για να το προσθέσεις στο καλάθι χρειάζεται τον κωδικό που σου έστειλε στο mail νομίζω, αλλιώς το προσθέτει χωρίς την προσφορά.

Εγγραφή χρειάζεται μόνο για να σου στείλει το mail?

Δημοσ.

Κι εμένα με τρώει πολύ άσχημα. Το παλιό μου pc είναι με ένα σαπιοκούτι του 2004 και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να το "αναστήσω" λιγάκι. Η ειρωνία είναι πως είμαι τρελά μείον αυτές τις μέρες.. Ίδωμεν.....

@ chicken32 Όντως έχει και κωδικό, τώρα το πρόσεξα. Ο οποίος είναι: CSCM44. Το προσθέτω και στο αρχικό post!

Δημοσ.

Ενδιαφερον φαινεται,οπως και τα αλλα 2 που βαλανε τα παιδια.

Ψαχνω ενα κουτακι για να σπιτωσω τη μητρικη απο το getitnow, μεχρι στιγμης κοιτουσα το cougar spike αλλα τωρα μπηκα σε σκεψεις.

η τιμη ισχυει μονο για το σ/κ ;

Δημοσ.

@samniotis: Δεν ειναι κατι...Στο να το πιανεις χρησιμευει.

@all: Οντως καλο κουτι, δεν το εχω μετανοιωσει καθολου που το επελεξα για το συστημα μου. Και πολλες θεσεις για ανεμιστηρακια και την ψυκτρα του επεξεργαστη χωρεσε (δεν τις χωραει βεβαια ολες). Απο θερμοκρασιες ειμαι πολυ καλα, ειναι πολυ ελαφρυ και ενα συν ακομα οτι ειναι μικρο σε μεγεθος και διακριτικο.

Oσον αφορα τωρα το cable managment, μια χαρα κρυφτηκαν ολα τα καλωδια στο πισω μερος.

Δημοσ.

@samniotis: Δεν ειναι κατι...Στο να το πιανεις χρησιμευει.

@all: Οντως καλο κουτι, δεν το εχω μετανοιωσει καθολου που το επελεξα για το συστημα μου. Και πολλες θεσεις για ανεμιστηρακια και την ψυκτρα του επεξεργαστη χωρεσε (δεν τις χωραει βεβαια ολες). Απο θερμοκρασιες ειμαι πολυ καλα, ειναι πολυ ελαφρυ και ενα συν ακομα οτι ειναι μικρο σε μεγεθος και διακριτικο.

Oσον αφορα τωρα το cable managment, μια χαρα κρυφτηκαν ολα τα καλωδια στο πισω μερος.

Μπορείς να μου κάνει μία τεράστια χάρη?

αν  μπορείς να μετρήσεις μέχρι τι μήκους κάρτα γραφικών χωράει? δηλαδή πόση ειναι η απόσταση από το pci bracket μεχρι το rack των σκληρών δίσκων?

Δημοσ.

Μπορείς να μου κάνει μία τεράστια χάρη?

αν  μπορείς να μετρήσεις μέχρι τι μήκους κάρτα γραφικών χωράει? δηλαδή πόση ειναι η απόσταση από το pci bracket μεχρι το rack των σκληρών δίσκων?

K380-ph1.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Είναι καλύτερα που έχει στο κάτω μέρος το τροφοδοτικό?

Φαντάζομαι θα είναι κολλητά με την κάρτα γραφικών και με τρομάζει αυτό..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...