ZEmaGR Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα παιδιά θέλω να πάρω καινούριο κινητό και να δώσω το πολύ μέχρι 200e .. Ίσως το καλύτερο που έχω δει μέχρι τώρα είναι το Samsung Galaxy core . Έχετε να μου προτείνετε κανένα μοντέλο?? Ευχαριστώ !!
morby Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα παιδιά θέλω να πάρω καινούριο κινητό και να δώσω το πολύ μέχρι 200e .. Ίσως το καλύτερο που έχω δει μέχρι τώρα είναι το Samsung Galaxy core . Έχετε να μου προτείνετε κανένα μοντέλο?? Ευχαριστώ !! Το καλύτερο που έχεις να πάρεις είναι το Motorola Moto G (το πουλάει η Wind) και θα πάρεις και 10 ευρώ ρέστα
eddie1996 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Λοιπόν εγώ έχω το core στο σκρουτζ έχει πέσει η τιμή του στα 135 ευρώ. Στη τιμή των 135 ευρώ είναι ότι καλύτερο πιστεύω γιατί το έχω και πάει γρήγορα δεν έχει κολήσει ούτε 1 φορά φορτώνει γρήγορα τις εφαρμογές και καλή μπαταρία κρίνω ότι έχει!
iliasmach Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα παιδιά θέλω να πάρω καινούριο κινητό και να δώσω το πολύ μέχρι 200e .. Ίσως το καλύτερο που έχω δει μέχρι τώρα είναι το Samsung Galaxy core . Έχετε να μου προτείνετε κανένα μοντέλο?? Ευχαριστώ !! Το καλύτερο που έχεις να πάρεις είναι το Motorola Moto G (το πουλάει η Wind) και θα πάρεις και 10 ευρώ ρέστα Συμφωνώ,αν του φτάνει η μνήμη είναι ότι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά.Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App
panos_90 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 S3 σε ψήνει;; Sent from my iPhone using Insomnia
Calexako Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Οποιοδήποτε lumia είναι καλύτερο από όλα τα προαναφερθέντα. Ειδικά το 820 και 920
shooterg Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Λουμια για κανενα λογο (windows phone) οποτε δεν θα το προτεινα
tony81 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Ε τότε να πω και εγώ ένα android για κανένα λόγο και άντε να βγάλουμε άκρη... Αυτό που λες δεν ισχύει..
Ntenteras Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Samsung galaxy s3. Καλύτερο από το Moto G σε κάμερα, με μεγαλύτερη οθόνη, με 16gb μνήμη και παίρνει και κάρτα sd. 205E στο skroutz. 1
tony81 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Να πούμε και τα + του moto Ολοκαίνουριο=αναβαθμίσεις,καλύτερο σαν ποιότητα κατασκευής, αισθητά πιο γρήγορο λόγο cpu και ελαφρύτερο λογισμικό Επίσης προσωπικά με μια τυπική κάμερα και με 16gb Μνήμη μη σου πω και με τα 8gb είμαι ευχαριστημένος.. Οπότε γιατί να θυσιάσεις ομαλότητα και ''του κουτιού'' κινητό ενώ έχεις και ψηφιακή στην τελική.. Κυρίως αυτές οι διαφορές.. 1
ZEmaGR Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 lumia δεν το σκέφτομαι καν windows phone .. από κει και πέρα νομίζω τα motorola moto g και Samsung galaxy core είναι τα καλύτερα.. Το motorola είναι αξιόπιστο το έχει κανείς ?? thnx και πάλι !!
fatals Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Το έχω εγώ, το κινητό φυσάει. Η κάμερα δεν είναι τόσο καλή το βράδυ αλλά την ημέρα είναι μια χαρά. Η μπαταρία του επίσης είναι πολύ καλή. Η μνήμη του η εσωτερική είναι πιο γρήγορη και απ'το s4, επίσης ένας παράγοντας που βοηθάει στην ομαλή λειτουργία του εκτός του 4.4.2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα