Προς το περιεχόμενο

free antivirus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας, θέλω να μου προτείνετε ένα free antivirus που να κάνει σωστά τη δουλειά του.

όλες οι γνώμες δεκτές :-D

• Like 1
Δημοσ.

οκ ευχαριστώ πολύ, μάλλον θα πάω για avast γιατί έχει τις πιο πολλές αξιολογήσεις :-D

Δημοσ.
orion1986, on 23 Mar 2014 - 12:02 AM, said:

εχε υποψη σου πως ειναι καπως βαρυ στην τελευταια του εκδοση και εχει λιγο πολυπλοκο interface

νομίζω οτι έχεις δίκιο είναι λίγο βαρύ αλλά δύσκολο interface όχι, εμένα μου άρεσε πολύ

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν εχεις καταλήξει σε antivirus παντως θα σου πρότεινα και το avira antivir  απλο καλο και ελαφρύ

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης για υπολογιστή που είναι συνέχεια στο internet και που δεν θέλεις να το επιβαρύνεις πολύ μπορείς να δεις και κάποιο cloud antivirus όπως το immunet ή το panda cloud.

• Like 1
Δημοσ.

Για ακραία ειδικές καταστάσεις και συνθήκες συμφωνώ με το cloud panda. Το Immunet δεν το ήξερα αλλά έριξα μια διερευνητική ματιά η οποία ήταν αρκετά απογοητευτική. Η ίδια η εταιρεία λεει οτι για επιπλέον antimalware προστασία καλό να είναι να χρησιμοποιήσετε ΚΑΙ κάποιο άλλο πρόγραμμα. Επισης σε διάφορα test που έγιναν τα πήγε σχετικά μέτρια. 

Και please μην μπούμε πάλι στη συζήτηση antivirus-shadow defender-sandboxie, Κλπ. Ο ts ζήτησε ένα free av

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν εχεις καταλήξει σε antivirus παντως θα σου πρότεινα και το avira antivir  απλο καλο και ελαφρύ

Καλό το avira, αλλά η free έκδοσή του σου ζαλίζει τον έρωτα με διαφημίσεις και προσφορές μέχρι να το αγοράσεις...

Δημοσ.

Καλό το avira, αλλά η free έκδοσή του σου ζαλίζει τον έρωτα με διαφημίσεις και προσφορές μέχρι να το αγοράσεις...

Δεν βγάζει διαφημίσεις πλέον .

Δημοσ.

Ούτε όταν boot-άρουν τα windows; Έχω κάτι μήνες που το έβγαλα και δεν ξέρω τι παίζει στις τελευταίες εκδόσεις...

Δημοσ.

Ναι δεν βγαζει, ουτε οταν κανει update εμφανιζει κατι. Εχουν κρατησει ομως την ask toolbar αν θελεις το web filtering .l

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...