bilisios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 παιδιά έβαλα το crash bandicoot 3 στο psp και στο read me έλεγε να βάλω ένα αρχείο στον φάκελο license αλλά δεν έχω τέτοιο φάκελο στο psp!και επειδή δεν τον έχω αυτόν τον φάκελο δεν το έβαλα καν το αρχείο και μόλις παω να παίξω το παιχνίδι μου λέει "the game could not be started (80010002)"καμία βοήθεια;
Eddy_Gordo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 δοκιμασε να φτιαξεις εσυ εναν.. αλλιως κανε αλλο μπακ απ
bilisios Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 δοκιμασε να φτιαξεις εσυ εναν.. αλλιως κανε αλλο μπακ απ άμα κάνω back up θα μείνει το firmware η θα πρέπει μετά να το κάνω πάλι cfw?
Eddy_Gordo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 άμα κάνω back up θα μείνει το firmware η θα πρέπει μετά να το κάνω πάλι cfw? μπακ απ κανε το παιχνιδι παλι αλλιως εξαρταται την κονσολα και το φιρμγουερ που εχει..
bilisios Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 μπακ απ κανε το παιχνιδι παλι αλλιως εξαρταται την κονσολα και το φιρμγουερ που εχει.. παιχνίδια του ps2 μπορώ να παίξω στο psp???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα