chocoeir Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Λοιπόν, είχαμε στο σπίτι ένα PS2 και το δώσουμε σ'έναν ''ειδικό''[!] για να μπορούμε να παίζουμε μη γνήσια παιχνίδια. Ο ίδιος μας εγγυήθηκε ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στην κονσόλα.Αφού πέρασε κανένα τρίμηνο και έπαιζαν όλα τα παιχνίδια κανονικά,γνήσια και μη γνήσια[που ο ίδιος μας τα έδινε] η κονσόλα χάλασε.Από τότε δείχνει μια μαύρη οθόνη και δεν μένω και κοντά του πλέον να πει τι είχε κάνει στην κονσόλα!!Τα παιχνίδια παίζουν μια χαρά σ' άλλη συσκευή. Μπορώ να δω με κάποιον τρόπο τι έχει βάλει μέσα στην συσκευή; Αν ναι γίνεται να σβήσω κάτι ή να κάνω με κάποιον τρόπο επαναφορά;Έχω ρωτήσει σε κατάστημα να μου το δούνε και ζητάνε τα μισά λεφτά από αυτά που το πήραμε.Καμιά άλλη λύση υπάρχει;
arc Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Λοιπόν, είχαμε στο σπίτι ένα PS2 και το δώσουμε σ'έναν ''ειδικό''[!] για να μπορούμε να παίζουμε μη γνήσια παιχνίδια. Ο ίδιος μας εγγυήθηκε ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στην κονσόλα.Αφού πέρασε κανένα τρίμηνο και έπαιζαν όλα τα παιχνίδια κανονικά,γνήσια και μη γνήσια[που ο ίδιος μας τα έδινε] η κονσόλα χάλασε.Από τότε δείχνει μια μαύρη οθόνη και δεν μένω και κοντά του πλέον να πει τι είχε κάνει στην κονσόλα!!Τα παιχνίδια παίζουν μια χαρά σ' άλλη συσκευή. Μπορώ να δω με κάποιον τρόπο τι έχει βάλει μέσα στην συσκευή; Αν ναι γίνεται να σβήσω κάτι ή να κάνω με κάποιον τρόπο επαναφορά;Έχω ρωτήσει σε κατάστημα να μου το δούνε και ζητάνε τα μισά λεφτά από αυτά που το πήραμε.Καμιά άλλη λύση υπάρχει; Δηλαδη κατά τη δική σου άποψη ο «ειδικός» (*)έκανε κάτι πριν απο τρεις μήνες το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να χαλάσει τώρα. Καλά τα λεω; Ο ίδιος εγγυήθηκε οτι δεν θα εχει πρόβλημα αφου σκαλίσει την κονσόλα, οχι οτι δεν θα εχει ποτε ξανά πρόβλημα. Έχεις σκεφτεί την περίπτωση η συσκευή να έβγαλε βλάβη η οποία δεν εχει καμία σχέση με το τι έκανε ο «ειδικός» (*) ; Το πήρατε καινούργιο ή μεταχειρισμένο; Αν δεν εχετε πρόσβαση στον «ειδικό» (*) ή σε άλλο «ειδικό» θα πρέπει να το πας σε κάποιο κατάστημα για έλεγχο. (*)Ο «ειδικός» φταίει για ένα πράγμα: Που ασχολήθηκε μαζί σας για να μπορείτε να παίζετε αντιγραμμένα παιχνίδια.
chocoeir Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δηλαδη κατά τη δική σου άποψη ο «ειδικός» (*)έκανε κάτι πριν απο τρεις μήνες το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να χαλάσει τώρα. Καλά τα λεω; Ο ίδιος εγγυήθηκε οτι δεν θα εχει πρόβλημα αφου σκαλίσει την κονσόλα, οχι οτι δεν θα εχει ποτε ξανά πρόβλημα. Έχεις σκεφτεί την περίπτωση η συσκευή να έβγαλε βλάβη η οποία δεν εχει καμία σχέση με το τι έκανε ο «ειδικός» (*) ; Το πήρατε καινούργιο ή μεταχειρισμένο; Αν δεν εχετε πρόσβαση στον «ειδικό» (*) ή σε άλλο «ειδικό» θα πρέπει να το πας σε κάποιο κατάστημα για έλεγχο. (*)Ο «ειδικός» φταίει για ένα πράγμα: Που ασχολήθηκε μαζί σας για να μπορείτε να παίζετε αντιγραμμένα παιχνίδια. Μήπως είσαι συγγενής του ''ειδικού'' εσύ;; Η κονσόλα όταν του την πήγα ήταν περίπου ''6 μηνών'' αγορασμένη απο μαγαζί γνωστής αλυσίδας καταστημάτων .Την είχαμε τόσο καιρό και δεν είχε παρουσιάσει κανένα πρόβλημα.Την ίδια ακριβώς χρήση κάναμε και αφού το τσιπάρησε ο ''ειδικός''. Δεν έπεσε νερό,κτλ μέσα στην συσκευή ,ούτε πριν ούτε μετά. Η συσκευή δεν ήταν με κανένα πρόβλημα πριν του την πάω και δεν του την πήγα για να μου διορθώσει κάτι ούτε να μου εγγυηθεί κάτι άλλο,απλά μια διευκόλυνση μας έκανε[με το αζημείωτο βεβαίως] με την προυπόθεση να μην χαλάσει μετά η συσκευή[εκτός αν ήταν δικιά μας ζημιά καταλάθος πχ νερό].Αν ήξερα τότε ότι υπήρχε μια περίπτωση να χαλάσει θα το άφηνα όπως ήταν ![παιχνίδια εξάλλου είχαμε ήδη πολλά].Λάθος μου οκ το παραδέχομαι! Το θέμα μου τώρα είναι τι κάνω για να το φτιάξω ..Πήγα σε κατάστημα, το έχω ήδη πει πιο πάνω. Την λύση αυτή την ξέρω. Ρώτησα αν μπορώ να κάνω κάτι εγώ. Αν όχι το αφήνω στην άκρη και παίζω και με άλλες κονσόλες.Υπάρχουν και πιο σοβαρά θέματα να ασχολήθώ πέρα από μια κονσόλα,δεν τρελαίνομαι κιόλας!
carbon86 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Πιθανώς κα΄ποιο καλώδιο στο τσιπ του bios να εχει ξεκολλήσει ή να βραχυκυκλώνει εώς και να πέθανε το τσιπακι.ΘΑ μπορούσα ναστο κοιτάξω ή και να σου βάλω καινούριο.Σου εχω στείλει πμ.
chocoeir Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Πιθανώς κα΄ποιο καλώδιο στο τσιπ του bios να εχει ξεκολλήσει ή να βραχυκυκλώνει εώς και να πέθανε το τσιπακι.ΘΑ μπορούσα ναστο κοιτάξω ή και να σου βάλω καινούριο.Σου εχω στείλει πμ. Ευχαριστώ πολύ για την προσφορά! Σου έχω στείλει κι εγώ πμ!
Vole Maulder Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Οι συσκευές χαλάνε και χωρίς να πέσει νερό πάνω/μέσα. Just saying... 1
chocoeir Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μήπως είσαι συγγενής του ''ειδικού'' εσύ;; Δεν έπεσε νερό,κτλ μέσα στην συσκευή ,ούτε πριν ούτε μετά. Η συσκευή δεν ήταν με κανένα πρόβλημα πριν του την πάω και δεν του την πήγα για να μου διορθώσει κάτι ούτε να μου εγγυηθεί κάτι άλλο,απλά μια διευκόλυνση μας έκανε[με το αζημείωτο βεβαίως] με την προυπόθεση να μην χαλάσει μετά η συσκευή[εκτός αν ήταν δικιά μας ζημιά καταλάθος πχ νερό]. Οι συσκευές χαλάνε και χωρίς να πέσει νερό πάνω/μέσα. Just saying... I know it! ένα παράδειγμα είπα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα