darkdog Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 ξανά διαθέσιμη κατόπιν παραγγελίας στα 299 τρεχάτε όσοι δεν προλάβατε ύστερα απο πολύ ψάξιμο τα αξίζει η κάμερα και με το παραπάνω τα λευτά της ειδικά στα 299.
ostvarivanje Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Εγώ που μπήκα δεν είναι διαθέσιμη. Εγώ την έχω βάλει και στο wish list και αν ήταν διαθέσιμη θα μου έστελνε e-mail.
darkdog Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 οτι ναναι το e-shop τώρα με το ίδιο newletter thn έχει στα 439 τώρα έγώ πώς κατάφερα και την πήρα 299 ενας θεός ξέρει! μάλλον την ξανακάνανε διαθέσιμη κατόπιν παραγγελίας και ξεχάσαν να διορθώσουν την τιμή για λίγο ? μάλιστα μου στείλανε και sms ότι περιμένουν αντίγραφο της ταυτότητας για να προχωρήσουν στην χρέωση της κάρτας. φαντάσου εγώ από το πρωί το link απο δώ έμπαινα και τσέκαρα συνέχεια και μάλιστα πήρα και τηλέφωνο και μου είχαν πεί ότι πολύ δύσκολο να το ξανα κάνουν διαθέσιμο στα 299.... και σκέψου δεν έκανα καν login έκανα με την φόρμα για απ ευθείας παραγγελία χωρίς login και είχε συμπληρωμένο απο μόνο του τον κωδικό της προσφοράς στο τέλος. ουτε κάν τώρα το είδα ότι ο κωδικός του link τώρα βγάζει σε άλλη μηχανή στα 439 ikon coolpix 600 edit: τους κάλεσα να δώ τι σκατά έγινε και μπόρεσα εγώ να παραγγείλω στα 299 ενώ ήταν εξαντλημένη και γιατί βγάζει άλλη φωτογραφική τώρα το link και δεν ήξεραν να μου απαντήσουν πάντως λένε ότι η παραγγελία μου είναι έγκυρη. Μάλλον κωλόφαρδος ήμουν και το πέτυχα πάνω που κάναν την αλλαγή προϊόντος στην προσφορά , μου είπαν ότι έιναι με παραγγελια και θα αργήσει λίγο άρα μάλλον κάναν γαργάρα το λάθος τους και θα παραγγείλουν άλλη μια και ας μου την δώσουν με την παλία τιμή ? τι να πω... δεν με χάλασε καθόλου
spacestar Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 κι εγώ στα 499 ευρώ την είχα παραγγείλει (γιατί τόσο εμφανιζόταν στο λινκ) και απλά έβαλα τον κωδικό του newsletter στο τέλος της φόρμας παραγγελίας και μου αφαίρεσαν τη διαφορά. Το σπαστικό είναι ότι το e-shop δεν έχει μηχάνημα για κάρτες και στην παραλαβή έδωσα την κάρτα μου για να κάνει μέσω υπολογιστή τη χρέωση. εκεί είχα ένα μικρό άγχος μη χρεώσει λάθος ποσό ή μην του ξεφύγει κανά ψηφίο παραπάνω [2.999]
darkdog Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 να ρωτήσω και κάτι τελευταίο μιας και δεν έχω κάνει την επιβεβαίωση ακόμη σε σχέση με την nx300 αξίζει να δώσεις τα 100 παραπάνω η δεν είναι μεγάλες οι διαφορές ? είναι πιο compact και πιο καινούργια γι αυτό ρωτάω, και η nx2000 έιναι πιο compact θa thn διάλεγα αλλά έχει χειρότερο φακό χωρίς ois αλαλ στα + της 300 και της 2000 είναι τα μεγαλύτερα iso mexri 24000 οπότε ας με διαφωτίσει κάποιος, τα κρητίρια μου έιναι να πάρω μια καλή μηχανή και να μπω ερασιτεχνικά σιγά σιγά να βγάζω τίποτα της προκοπής
taramas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Αν δεν σε ενδιαφέρει το viewfinder αξίζει..Η nx20 παράγει φοβερά αρχεία, ειδικά αν τραβάς σε raw (μονο που είναι 30mb η φωτογραφία).Αλλά το μενού της είναι αργό ειδικά όταν αλλάζεις προγράματα στην ροδέλα.Επίσης η ταχύτητα εστίασης στο βίντεο και σε σκοτεινό περιβάλον είναι αργή.Η nx300 τα έχει διορθώσει αυτά + ότι έχει focus peaking touch screen επιλογή για timelapse + ακόμα παίρνει updates.Έχω την nx 20 μισό χρόνο τώρα και πιστεύω η nx 300 αξίζει τα 100 ευρώ. υγ. πέρα απο το εύρος του 18-55 (οξύτατος για κιτ) η σταθεροποίησή του δεν νομίζω να κάνει καμία τρελή διαφορά είναι λίγο σαν να μην υπάρχει...
Giannis Ch. Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δεν θα το ελεγα οτι ειναι σαν να μην υπαρχει η σταθεροποιηση. Εγω βλεπω τουλαχιστον 2 stop διαφορα, οπου στα 18mm αρχιζει να φαινεται σε 100% view κυριως σε ταχυτητες 1/15s και οσο πλησιαζουμε προς το 1 δευτερολεπτο, γινεται ξεκαθαρη και χωρις 100% view.
darkdog Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Παρέλαβε κανείς? Sent from my SM-N9005 using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα