gianniskost Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 καλησπερα σας μολις μου επεσε στα χερια μου ενα iphone 4 32GB το οποιο πρεπει να το εχει χασει αυτος που το ειχε το iphone 4 του εκανα factory reset και δν μπορω να το ενεργοποιησω μου βγαζει αυτο που βλεπετε στη photo
gianniskost Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 oxi φιλε μου το βρηκα πεταμενο κατω και το εφτιαξα υπαρχει τροπος να ενεργοποιηθει?
arc Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Την περιπτωση να επιστραφεί στον ιδιοκτήτη, την αποκλείουμε;
gianniskost Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 ναι φιλε μου το βρηκα στο δρομο με οθονη τριψαλα !! πηρα απο ebay και την αλλαξα . Αλλα τελικα μίλησα με τον ιδιοκτήτη και θα το επιστρέψω το κινητο, δεν ασχολουμε αλλο.
paylidis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 oxi φιλε μου το βρηκα πεταμενο κατω και το εφτιαξα υπαρχει τροπος να ενεργοποιηθει? αφου το εφτιαξες και ο πωλητής έδινε και αμοιβή πηγαινε το πισω και πάρτην+την επισκευη της οθονης (αν και υποδεικνύει οτι θα το κράταγες), απλο...
gianniskost Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 οχι δεν το κραταω τελικα γιατι μισω γενικος την apple , απλα ασχοληθηκα και το εφτιαξα αλλα δεν μου κανει καρδια να το κρατησω γιατι λογικα αν ειναι κλειδωμενο ισως και δεν μπορει να ενεργοποιηθει. ευχαριστω.
mpasketpro Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 υπαρχει το ενδεχομενο να ξεκλειδωθει? Νομιζω τωρα δε γινεται ειδικα αφου το εκανε και factory reset.
Προτεινόμενες αναρτήσεις