Kotsos87 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 καλησπερα ενδιαφερομαι για ενα προιον του crazy sundays ενα λαπτοπ συγκεκριμενα...αλλα περιμενω κατι λεφτα απο τη δουλεια μου και ειμαι απληρωτος 2 μηνες και μεσα στην βδομαδα θα τα παρουμε απο οσα μας λενε....στο θεμα μας, μιας και σημερα το βραδυ παυει να ισχυει αυτη η προσφορα του προιοντος που με ενδιαφερει απο το crazy sundays, αν το παραγγειλω με αντικαταβολη και μετα μεχρι τεταρτη που ειναι να παρω τα λεφτα, τελικα δεν τα παρω. μπορω να ακυρωσω την παραγγελια ή με δεσμευουν οτι αφου το κλισα μεσω νετ πρεπει να το παρω? υπαρχει δηλαδη περιπτωση και πιθανοτητα να το ακυρωσω αν χρειαστει ? απαντηστε μου αν μπορειτε...ευχαριστω προκαταβολικα!
zackeron Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 εισαι απληρωτος και το πρωτο που θα κανεις με τα λεφτα , ειναι να παρεις laptop?wtf.. στο θεμα μας, δεν δεσμευεσαι αμα κανεις την παραγγελεια...
SPANK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Αμα δεν το χρειάζεσαι η δεν θέλεις / δεν μπορεις να το αγοράσεις για οποιοδήποτε λογο απλα κανεις ακύρωση δεν υπογράφεις συμβόλαιο οτι πρέπει ντε και καλα να το πάρεις , γενικα για ολα τα καταστήμα υσχει το ιδιο εκτος και αν δώσεις καποια προκαταβολή απο πριν και μετα δεν περίπτωση που δεν πάρεις το προιόν ισως δεν πάρεις τηην προκαταβολή πισω που έδωσες για να το κλείσεις ουσιαστικα
Kotsos87 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 εισαι απληρωτος και το πρωτο που θα κανεις με τα λεφτα , ειναι να παρεις laptop?wtf.. στο θεμα μας, δεν δεσμευεσαι αμα κανεις την παραγγελεια... ειναι καποια εξτρα λεφτα που περιμενω για να διαθεσω για αυτο το λογο... Αμα δεν το χρειάζεσαι η δεν θέλεις / δεν μπορεις να το αγοράσεις για οποιοδήποτε λογο απλα κανεις ακύρωση δεν υπογράφεις συμβόλαιο οτι πρέπει ντε και καλα να το πάρεις , γενικα για ολα τα καταστήμα υσχει το ιδιο εκτος και αν δώσεις καποια προκαταβολή απο πριν και μετα δεν περίπτωση που δεν πάρεις το προιόν ισως δεν πάρεις τηην προκαταβολή πισω που έδωσες για να το κλείσεις ουσιαστικα αρα παταω να μου το στειλουν αντικαταβολη και αν θελω το ακυρωνω ξερω εγω...σωστα?
SPANK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 ειναι καποια εξτρα λεφτα που περιμενω για να διαθεσω για αυτο το λογο... αρα παταω να μου το στειλουν αντικαταβολη και αν θελω το ακυρωνω ξερω εγω...σωστα? Ακριβώς αυτο δεν σε δεσμεύει κατι οτι πρέπει ντε και καλα να το αγοράσεις
Kotsos87 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 οκ αν ειναι και αν δεν κανω λαθος μεχρι το βραδυ ισχυει το crazy sundays οποτε θα το κλεισω μεχρι το βραδυ...ευχαριστω
johny135 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2014 από johny135
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα