paxara Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα σε όλους και καλό σ/κ! Ήθελα να κάνω μια μικρή ερώτηση. Καταρχήν το σύστημα μου τώρα περιλαμβάνει:CPU: Intel Core 2 Quad Q9400 2.66GHzRAM: 4GB (2x2GB Dual Channel) DDR2 KiNGSTONMobo: Gigabyte G41M-Combo rev 2.0GPU: Gigabyte - GeForce 9600GT 1GB DDR3PSU: Thermaltake TR2-470, 470W Έχω μια κάρτα η οποία κάθετε και σκονίζετε μέσα στη ντουλάπα που είναι πολύ καλύτερη από την τωρινή μου (είναι η Asus HD6870 1GB GDDR5) και σκεφτόμουν να την περάσω στο σύστημα. Η ερώτησή μου είναι, θα μπορεί να τη σηκώσει το τωρινό μου τροφοδοτικό ή να πάω σε κάποιο άλλο όπως αυτό "LC-Power LC6560GP3 V2.3 - Green Power (560W)"; (είναι και Certification 80 PLUS Bronze)Skroutz: http://www.skroutz.gr/s/302384/LC-Power-LC6560GP3-V2-3-Green-Power.htmlOfficial site: http://www.lc-power.de/index.php?id=203&L=1 Ευχαριστώ για όποια απάντηση!
SPANK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Αυτο το no name που έβαλες δεν μπορει να ειναι ποιοτικότερο απο το Thermaltake και ας ειναι περισσότερα watt , βασικα το ποιο απλο που μπορείς να κανεις μιας και εχεις την κάρτα ειναι να την βάλεις επάνω να την δουλέψεις λιγάκι και με κανα παιχνίδι και θα δεις αν την σηκώνει που κανονικα δεν πρέπει να εχεις κανενα πρόβλημα , δεν χάνεις τιποτα να την δοκιμάσεις αφου υπάρχει η κάρτα ειναι αυτο που λενε μια δοκιμή θα σας πείσει
WalkerSW Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Το ΤΤ λογικά δεν θα έχει πρόβλημα , αλλα και τοσυγκεκριμενο lc power δεν είναι το noname , ένα μέτριο προς καλό τροφοδοτικό είναι.
paxara Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Αυτο το no name που έβαλες δεν μπορει να ειναι ποιοτικότερο απο το Thermaltake και ας ειναι περισσότερα watt , βασικα το ποιο απλο που μπορείς να κανεις μιας και εχεις την κάρτα ειναι να την βάλεις επάνω να την δουλέψεις λιγάκι και με κανα παιχνίδι και θα δεις αν την σηκώνει που κανονικα δεν πρέπει να εχεις κανενα πρόβλημα , δεν χάνεις τιποτα να την δοκιμάσεις αφου υπάρχει η κάρτα ειναι αυτο που λενε μια δοκιμή θα σας πείσει Να σου πω την αλήθεια το σκέφτηκα να το δοκιμάσω και έτσι αλλά επειδή φοβήθηκα γιατί είναι λίγα watt, μην κάψει τίποτα. Σε παλιό υπολογιστή λεφτά για αλλαγές, δύσκολο να ρίξω :Ρ Το ΤΤ λογικά δεν θα έχει πρόβλημα , αλλα και τοσυγκεκριμενο lc power δεν είναι το noname , ένα μέτριο προς καλό τροφοδοτικό είναι. Ναι, πιστεύω και εγώ ότι είναι καλό τροφοδοτικό και ας είναι 'άγνωστης' μάρκας. Στο κάτω - κάτω, δεν το θέλω για τίποτα τραγικά πράγματα Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Δεν χρειαζεται, θα την σηκωσει ανετα. Ευχαριστώ για την απάντησή σου ------ Παιδιά, θα δοκιμάσω σήμερα το βράδυ να το βάλω προς και ότι γίνει. Δεν θα τα βάψω και μαύρα :Ρ Σας ευχαριστώ όλους. Όποιος άλλος έχει κάποια ένσταση/γνώμη, ας πει. Πάντα ευπρόσδεκτα τα νέα σχόλια Αααααα να ρωτήσω.... Άμα τελικά ζορίζετε και δεν τη σηκώσει, τι να περιμένω; Θα κοπεί το ρεύμα και θα κλείσει μόνο του; ...ή να έχω και κανένα πυροσβεστήρα παραμάσχαλα; xD
orion1986 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 σε φουλ load δεν ξερω ποσο θα καταναλωσει ο 9400 μαζι με την 6870 . μια δοκιμη σε ultra settings με bf4 η' crysis3 θα σε πεισει
paxara Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 σε φουλ load δεν ξερω ποσο θα καταναλωσει ο 9400 μαζι με την 6870 . μια δοκιμη σε ultra settings με bf4 η' crysis3 θα σε πεισει Εεεεεεεε όπα! Κοίτα, είπαμε καμιά δοκιμή και κανένα παιχνιδάκι να παίξουμε τίποτα BF 3. Όχι να ανάψω βεγγαλικά για τα μωρά στο σπίτι!! xD ..ακούς εκεί Crysis 3 Ααα και η cpu 77w έχει max κατανάλωση από ότι λέει.
paxara Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) ** Update ** Λοιπόν, τα σύνδεσα και τώρα που μιλάμε περνάω οδηγούς. Θα κατεβάσω Steam να βάλω κανένα βαρύ παιχνίδι και από εκεί και ύστερα θα δούμε θερμοκρασίες και ανταπόκριση Thanks guys! -- EDIT -- Το πέρασα και όλα καλά. Έπαιξα μια ολόκληρη πίστα Crysis 2 στα τέρμα και ακόμα λειτουργεί :Ρ Άρα λογικά είμαι εντάξει. Θερμοκρασίες: GPU <60, CPU<55, HDD<30. Ευχαριστώ πολύ όλους! Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2014 από paxara
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα