palamas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 ξαφνικό κλείσιμο .. μετά απο λιγό πήρε για κάποια δευτερόλεπτα... εβγαλα μπαταρία πήραν για καποια δευτερα στροφες τα ανεμηστηρακια αλλα τιποτα...άλλαξα τροφοδοτικο δουλεύει μια χαρα!! WTF?
SPANK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Ειναι καινούργιο το τροφοδοτικό σε εγγύηση ? Αμα το ξανα βάλεις και σου κανει τα ιδια πρίν βγάλεις οποιοδήποτε συμπέρασμα δοκίμασε το και σε αλλο pc , ειναι λιγο περίεργο ξαφνικά να χάλασε βέβαια ποτε δεν ξέρεις ...
palamas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 αυτο το θεμα το είχε ξανακάνει το πήγα σε εναν τεχνικο και μου ειπε μαλλον η mobo...αλλα μετα δοκιμασε με αλλο psu και καταλήξαμε ότι ειναι το τροφοδοτικο αλλα έπειτα δουλεψε κανονικά... τώρα δεν ξέρω τι παιζει
SPANK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Κατα την γνώμη μου οπως σου ειπα και αφου λες οτι με αλλο τροφοδοτικό δεν υπάρχει πρόβλημα πρέπει να δοκιμάσεις το υπάρχον και σε αλλο σύστημα
palamas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 πφφφ...έχω αγχωθει τώρα και με το θεμα της ocz
SPANK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Ειναι σε εγγύηση το τροφοδοτικό ποσο καιρό το εχεις ?
palamas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 το έχω απο τον οκτωμβρη...δεν εχει κλείσει καν 6 μηνες και έχει 5 χρόνια εγγύηση
SPANK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Πολυ περίεργο τοτε να χάλασε ετσι ξαφνικά και να μου έλεγες οτι με το αλλο τροφοδοτικό δεν δούλευε να σου έλεγα οκ να δεις motherboard κτλπ. Δηλαδη αν το βάλεις επανω τώρα το ocz δεν ανοίγει το pc ?
palamas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 τώρα έχω πάνω το aqqprox...περίμενε να αλλάξω να σου πω θα με τρελάνει....δούλεψε για 1 λεπτό κανονικά όλα κομπλέ....το σβήνω το ξαναανάβω ανοίγει και μετά πάλι τίποτα
GiOrGoSk21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Εγγύηση δυστυχώς δεν παίζει παιδιά, μετά την εξαγορά της OCZ από την Toshiba. Διαβάστε εδώ.
palamas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 http://www.oczforum.com/forum/showthread.php?113843-OCZ-Technology-Group-Power-Supply-Warranty-and-Tech-Support diavasa auto simera
GiOrGoSk21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Η επίμαχη παράγραφος στην ανακοίνωση δεν υπήρχε πιο παλιά κι επίσης δεν πήρε και το μάτι μου την είδηση της εξαγοράς του κομματιού των PSU από την FirePower. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό έχω μπει 4-5 φορές στο link αυτό, αλλά προφανώς δεν πρόσεξα την αλλαγή. Thanks mate... Πάντως το "Firepower Technology has announced that it plans to honor the warranty obligations of its installed base..." δεν δίνει την αίσθηση του οριστικού (είναι και σχετικά πρώιμο το γεγονός) και θέλει διευκρίνιση, αν είναι σε ισχύ από τώρα ή όχι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα