Hawk7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Το 5S με τη χρήση που κάνω εγώ, κρατάει όσο ακριβώς μου κρατούσε και το Note3 με την "τεράστια" μπαταρία... Συγκριση 4" με 5,7"!1136*640 ΜΕ 1920*1080; Κατι δεν παει καλα με τους φιλους της apple...
polaki Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 extreme fail η επιλογή της φωτό, κάνοντας και ένα search με το όνομα που εμφανίζεται πάνω αριστερά στη θέση του carrier name είδα ότι είναι υποτιθέμενο iPhone 6 https://www.google.gr/search?q=johhnyplaid&oq=johhnyplaid&aqs=chrome..69i57.3872j0j7&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8
atheatos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Συγκριση 4" με 5,7"!1136*640 ΜΕ 1920*1080; Κατι δεν παει καλα με τους φιλους της apple... Ναι μας έχει καλομάθει η Apple. Βλέπεις το iPad Air με μικρότερη μπαταρία να έχει καλύτερη οθόνη που όμως καίει λιγότερο απο την προηγούμενη του iPad. Oντως έχουμε τρελαθεί ...δεν είμαστε καλά... Βέβαια φταίει και η διαχείριση που κάνει και ο A7 στα γραφικά αλλά επειδή δεν είμαστε καλά θα αφήσουμε τους άλλους που είναι καλά, να ανησυχούν για την ανάλυση της οθόνης , λες και δεν βελτιώνεται η τεχνολογία στις οθόνες, ένα πράγμα σαν τις μπαταρίες δηλαδή...Η ισοπέδωση σε όλο της το μεγαλείο...Περαστικά μας...
Hawk7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Ναι μας έχει καλομάθει η Apple. Βλέπεις το iPad Air με μικρότερη μπαταρία να έχει καλύτερη οθόνη που όμως καίει λιγότερο απο την προηγούμενη του iPad. Oντως έχουμε τρελαθεί ...δεν είμαστε καλά... Βέβαια φταίει και η διαχείριση που κάνει και ο A7 στα γραφικά αλλά επειδή δεν είμαστε καλά θα αφήσουμε τους άλλους που είναι καλά, να ανησυχούν για την ανάλυση της οθόνης , λες και δεν βελτιώνεται η τεχνολογία στις οθόνες, ένα πράγμα σαν τις μπαταρίες δηλαδή...Η ισοπέδωση σε όλο της το μεγαλείο...Περαστικά μας... "παραληρημα" επιχειρηματων... Θελω να μαθω,απο αυτο που ειπα,τι δεν καταλαβες; Το 4 vs 5.7, ή το 1136*640 vs 1920*1080; Δηλαδη θελεις να μας πεις οτι ενεργειακα η οθονη του Note 3,και του 5s εχουν τις ιδιες αναγκες;
Meraklis56 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Το αποτέλεσμα όμως και στις 2 περιπτώσεις είναι ίδιο. Κάθε βράδυ ψάχνεις για φορτιστή (ίσως και πιο νωρίς...) 1. Αν δεν το θέλεις αγοράζεις μια zero Lemon με 10.000 mAh και για 3 βράδυα δεν ψάχνεις τίποτα 2. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ίδιο, όμως ο τρόπος και η άνεση δεν είναι.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 1. Αν δεν το θέλεις αγοράζεις μια zero Lemon με 10.000 mAh και για 3 βράδυα δεν ψάχνεις τίποτα 2. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ίδιο, όμως ο τρόπος και η άνεση δεν είναι. 1. Ψάχνω τρέιλερ για να το κουβαλάω! 2. Η άνεση είναι σχετική. Γι'αυτό και ένα μήνα μετά, το note3 είναι στα χέρια καποιου που θα το αγαπήσει περισσότερο και εγώ επέστρεψα στο 5S!
atheatos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 "παραληρημα" επιχειρηματων... Θελω να μαθω,απο αυτο που ειπα,τι δεν καταλαβες; Το 4 vs 5.7, ή το 1136*640 vs 1920*1080; Δηλαδη θελεις να μας πεις οτι ενεργειακα η οθονη του Note 3,και του 5s εχουν τις ιδιες αναγκες; Φίλε μου η οθόνη του iPad 2 με του iPad Air έχουν ενεργειακά τις ίδιες ανάγκες? Δεν μπορώ να καταλάβω αν σταμάτησε η ανάπτυξη των οθονων στο θέμα ενεργειακής κατανάλωσης επειδή εσύ το έφερες ως επιχείρημα και πρέπει οι υπόλοιποι να παραληρουμε για να το καταλάβουμε.... Δεν είμαστε καλά, παραληρουμε και περιμένω τι άλλο θα μας επισυναψεις για να καταλάβουμε τι εννοείς.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Συγκριση 4" με 5,7"!1136*640 ΜΕ 1920*1080; Κατι δεν παει καλα με τους φιλους της apple... Έλα μην αφήνεις το πάθος να σε κυριεύει! Συγκρίνουμε απλά την αυτονομία και καθε πότε ψάχνεις φορτιστή. Όχι την "εμπειρία" χρήσης!
Hawk7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Έλα μην αφήνεις το πάθος να σε κυριεύει! Συγκρίνουμε απλά την αυτονομία και καθε πότε ψάχνεις φορτιστή. Όχι την "εμπειρία" χρήσης Αυτο,του να λεγονται οτιδηποτε αλλο,περαν απο αυτο που λεει ο αλλος,δεν το καταλαβα. Ειδες σε μια γραμμη καποιου σχολιου μου,να αναφερω "¨εμπειρια χρησης"; Μιλησα για ενεργειακες αναγκες. Τελος το παθος θα με κυριευε ΑΝ το ειχα. Εφοσον δεν το'χω,δεν μιλαμε για παθος,αλλα για αυτονοητα. Φίλε μου η οθόνη του iPad 2 με του iPad Air έχουν ενεργειακά τις ίδιες ανάγκες? Δεν μπορώ να καταλάβω αν σταμάτησε η ανάπτυξη των οθονων στο θέμα ενεργειακής κατανάλωσης επειδή εσύ το έφερες ως επιχείρημα και πρέπει οι υπόλοιποι να παραληρουμε για να το καταλάβουμε.... Δεν είμαστε καλά, παραληρουμε και περιμένω τι άλλο θα μας επισυναψεις για να καταλάβουμε τι εννοείς. ΠΑΛΙ δεν καταλαβαινεις αυτο που σου λεω και παραληρεις κυριολεκτικα τωρα... ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΩ ενα μηχανημα στο συνολο,αλλα 2 αναλυσεις ΞΕΡΑ!Ποιες απο τις 2 εχουν μεγαλυτερες ενεργειακες αναγκες; Εσυ συγκρινεις στο συνολο διαφορετικα μηχανηματα.Εγω μιλησα για οθονη ΜΟΝΟ. Το ipad 2 εχει cortex A9 το air εχει Α7 πολυ πιο καινουριο ΑΛΛΑ και με 1 ram,εναντι 512 του ipad 2. Συνεπως φυσιολογικοτατο ειναι να ζοριζεται το ipad 2,εναντι του air,και να καταναλισκει περισσοτερη ενεργεια. Εστιασε σε αυτο που λεω,και μην συγκρινεις στο συνολο. Και ξαναρωτω... Οι ενεργειακες αναγκες μια οθονης 4" 1136*640,ειναι ιδιες με 5,7" και 1920*1080;
haHa Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Φίλε μου η οθόνη του iPad 2 με του iPad Air έχουν ενεργειακά τις ίδιες ανάγκες? Οχι, η οθονη ενος tablet που παρουσιαστηκε τον Μαρτιο του 2011(ipad 2) δεν εχει νοημα τοσο να συγκριθει(ουτε ως προς την ποιοτητα, ουτε ως προς τις ενεργειακες απαιτησεις) με την οθονη ενος tablet που βγηκε 2.5 χρονια μετα, τον Νοεμβριο του 2013 (ipad air). Στα κινητα που γινεται ομως λογος σε αυτο το thread, μιλαμε για οθονες κινητων που παρουσιαστηκαν σε παρομοια περιοδο (προς το τελος του 2013), οποτε εχει νοημα μια συγκριση για ενεργειακες απαιτησεις κλπ.
atheatos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Οχι, η οθονη ενος tablet που παρουσιαστηκε τον Μαρτιο του 2011(ipad 2) δεν εχει νοημα τοσο να συγκριθει(ουτε ως προς την ποιοτητα, ουτε ως προς τις ενεργειακες απαιτησεις) με την οθονη ενος tablet που βγηκε 2.5 χρονια μετα, τον Νοεμβριο του 2013 (ipad air). Στα κινητα που γινεται ομως λογος σε αυτο το thread, μιλαμε για οθονες κινητων που παρουσιαστηκαν σε παρομοια περιοδο (προς το τελος του 2013), οποτε εχει νοημα μια συγκριση για ενεργειακες απαιτησεις κλπ. Οκ το 5s δεν βγήκε στο χρονικό όριο των 2.5 χρόνων και αν βγάλει το iPhone 6 μεγαλύτερη οθόνη και ανάλυση έχοντας την ίδια μπαταρία θα είναι αποτυχία άσχετα αν ενεργειακά είναι οικονομικότερα? Δηλαδή αν βγει 4κ laptop θα πρέπει να περιμένουμε μικρότερη αυτονομία με αυτή την λογική.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Αυτο,του να λεγονται οτιδηποτε αλλο,περαν απο αυτο που λεει ο αλλος,δεν το καταλαβα. Ειδες σε μια γραμμη καποιου σχολιου μου,να αναφερω "¨εμπειρια χρησης"; Μιλησα για ενεργειακες αναγκες. Τελος το παθος θα με κυριευε ΑΝ το ειχα. Εφοσον δεν το'χω,δεν μιλαμε για παθος,αλλα για αυτονοητα. ΠΑΛΙ δεν καταλαβαινεις αυτο που σου λεω και παραληρεις κυριολεκτικα τωρα... ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΩ ενα μηχανημα στο συνολο,αλλα 2 αναλυσεις ΞΕΡΑ!Ποιες απο τις 2 εχουν μεγαλυτερες ενεργειακες αναγκες; Εσυ συγκρινεις στο συνολο διαφορετικα μηχανηματα.Εγω μιλησα για οθονη ΜΟΝΟ. Το ipad 2 εχει cortex A9 το air εχει Α7 πολυ πιο καινουριο ΑΛΛΑ και με 1 ram,εναντι 512 του ipad 2. Συνεπως φυσιολογικοτατο ειναι να ζοριζεται το ipad 2,εναντι του air,και να καταναλισκει περισσοτερη ενεργεια. Εστιασε σε αυτο που λεω,και μην συγκρινεις στο συνολο. Μα κι εγώ που το είχα, για τα αυτονόητα μιλάω. Συμμετέχω σε μια κουβέντα που αφορά την μπαταρία και την αυτονομία των συσκευών. Και εξήγησα απλά πως και με το Νοτε3 και με το iphone 5S, κάθε βράδυ οι συσκευές ήθελαν φόρτιση με βάση τη χρήση που κάνω εγώ. Και πετάχτηκες και ειπες επι λέξη: "Συγκριση 4" με 5,7"!1136*640 ΜΕ 1920*1080; Κατι δεν παει καλα με τους φιλους της apple... :-)" Ποιος έχει το πρόβλημα λοιπόν???
Hawk7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Οκ το 5s δεν βγήκε στο χρονικό όριο των 2.5 χρόνων και αν βγάλει το iPhone 6 μεγαλύτερη οθόνη και ανάλυση έχοντας την ίδια μπαταρία θα είναι αποτυχία άσχετα αν ενεργειακά είναι οικονομικότερα? ΑΥΤΟ που λες μπορεις να το συγκρινεις ΜΟΝΟ αν βαλεις στο iphone 6,μεγαλυτερη αναλυση και ΟΛΑ τα υπολοιπα απο το 5s τα ΙΔΙΑ! Αν τοτε με την ιδια μπαταρια,και ιδιο hw εχεις καλυτερη καταναλωση ενεργειας,μπορεις τοτε και μονο τοτε,οτι εχει υπαρξει βελτιωση στο επιπεδο hw-οθονης της εταιρειας. Δηλαδή αν βγει 4κ laptop θα πρέπει να περιμένουμε μικρότερη αυτονομία με αυτή την λογική. Μα καθε φορα,δεν αλλαζει μονο η αναλυση,αλλα και πολλα αλλα. Ποιος έχει το πρόβλημα λοιπόν??? Δεν απαντας,και δεν μιλησα οτι καποιος εχει προβλημα! Εκανες μια ξερη συγκριση μπαταριας,ενω δεν εξετασες με αυτονοητο τροπο,οτι μιλαμε για μεγαλη διαφορα αναλυσης οθονων.Αυτο ρωτησα,εκει περιμενω απαντηση. Μπορει η cpu του note 3,οντως να καταναλισκει περισσοτερο απο τον Α7(αν αυτο σε ενδιαφερει),ή οτιδηποτε αλλο-αλλη συγκριση,ΑΛΛΑ εγω ρωτησα για οθονη-αναλυση. Για τα υπολοιπα δεν εστιαζεται εκει η ερωτηση μου. Το αν καποιος εχει καλυτερη εμπειρια χρησης σε full hd οθονη,ή οχι,δεν το εξετασα,και δεν το εξεταζω βασει αυτου που ειπες.
atheatos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Αυτο,του να λεγονται οτιδηποτε αλλο,περαν απο αυτο που λεει ο αλλος,δεν το καταλαβα. Ειδες σε μια γραμμη καποιου σχολιου μου,να αναφερω "¨εμπειρια χρησης"; Μιλησα για ενεργειακες αναγκες. Τελος το παθος θα με κυριευε ΑΝ το ειχα. Εφοσον δεν το'χω,δεν μιλαμε για παθος,αλλα για αυτονοητα. ΠΑΛΙ δεν καταλαβαινεις αυτο που σου λεω και παραληρεις κυριολεκτικα τωρα... ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΩ ενα μηχανημα στο συνολο,αλλα 2 αναλυσεις ΞΕΡΑ!Ποιες απο τις 2 εχουν μεγαλυτερες ενεργειακες αναγκες; Εσυ συγκρινεις στο συνολο διαφορετικα μηχανηματα.Εγω μιλησα για οθονη ΜΟΝΟ. Το ipad 2 εχει cortex A9 το air εχει Α7 πολυ πιο καινουριο ΑΛΛΑ και με 1 ram,εναντι 512 του ipad 2. Συνεπως φυσιολογικοτατο ειναι να ζοριζεται το ipad 2,εναντι του air,και να καταναλισκει περισσοτερη ενεργεια. Εστιασε σε αυτο που λεω,και μην συγκρινεις στο συνολο. Και ξαναρωτω... Οι ενεργειακες αναγκες μια οθονης 4" 1136*640,ειναι ιδιες με 5,7" και 1920*1080; Δεν θα απαντήσω γιατι δεν ειμαι καλά και παραληρω νομίζοντας ότι βελτιώνεται η ενεργειακή κατανάλωση των οθονων και ναι μπορεί σε ένα μήνα απο τωρα να βγάλει η Samsung super οθόνη με μισή κατανάλωση στα διπλάσια pixels.....οπότε εκεί η ξερή σύγκριση πάει περίπατο.
CheOnWeb Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 μεγαλύτερη μπαταρία = μεγαλύτερη συσκευη....... από την στιγμή μας που στης μέρες μας η ανάπτυξη στης μπαταρίες έχει σκόπιμα παγώσει ... μοναδικός τρόπος να αυξήσεις πραγματικά την αυτονομία είναι να μεγαλώσεις κατά πολύ την συσκευη Δεν έχει παγώσει. Απλώς είναι πολύ αργή διότι πλησιάζει στα όριά της και ακόμη δεν έχει βρεθεί ο αντκαταστάτης του λιθίου. Οι εναλλακτικές που προσφέρουν μεγαλύτερη αποθήκευση έχουν τρομερά μειονεκτήματα σε σχέση με το λίθιο με πρωτεύον το βάρος. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος μυστικός τρόπος που μας τον κρύβουν σκόπιμα έχοντας συνεννοηθεί όλες οι ικανές οι εταιρείες τού κόσμου. Δηλαδή δεν βρέθηκε κανένας να θέλει να γίνει δισεκατομμυριούχος βγάζοντας μια super μπαταρία; Όχι, διότι το πρόβλημα έχει αντικειμενικές δυσκολίες. Υπομονή, οικονομία και εκμετάλλευση της ιδιότητας τη μπαταρίας λιθίου να φορτίζεται απροβλημάτιστα όποτε μας βολεύει. Δώσ' της ρεύμα σε κάθε ευκαιρία για να μην ξεμένεις δηλαδή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα