Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η HP (Hewlett-Packard) επιθυμεί την είσοδο της στην αγορά των 3D printers, και ετοιμάζει μία μεγάλη ανακοίνωση τoν Ιούνιο. Σύμφωνα με το Reuters, η HP σχεδιάζει να κάνει μία μεγάλη ανακοίνωση τον Ιούνιο, και ετοιμάζει σχετική εκδήλωση όπου αναμένεται να ανακοινώσει ότι εισέρχεται στην αγορά 3D printing με εμπορικά προϊόντα.Για πολύ καιρό τώρα, η HP είναι «μεγάλος παίκτης» στην αγορά των παραδοσιακών εκτυπωτών, οπότε είναι μάλλον αναμενόμενο που η εταιρεία θέλει να εισέλθει στην αγορά της τρισδιάστατης εκτύπωσης. Ωσότου βεβαίως φτάσουμε σε αυτό το σημείο, η HP έπρεπε να απαντήσει σε ορισμένες σπουδαίες τεχνολογικές προκλήσεις, όπως είναι η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται κατά τη διαδικασία του 3D printing, και που πιο συγκεκριμένα αφορούσαν στην αντοχή του τελικού προϊόντος.

«Πιστεύουμε ότι επιλύσαμε αυτά τα προβλήματα» είπε η Meg Whitman, CEO της HP. «Η μεγαλύτερη αγορά αναμένεται να είναι στο χώρο των επιχειρήσεων. Και έχουμε εστιάσει εκεί» συμπλήρωσε.

Κατά την τρισδιάστατη εκτύπωση, διαφορετικά υλικά χρησιμοποιούνται για την κατασκευή ενός τρισδιάστατου μοντέλου, ώστε να δημιουργηθεί άμεσα ένα πρωτότυπο, κατάλληλο ακόμα και για δειγματισμό ή άλλες ανάγκες.

Στην αγορά κυριαρχούν αυτή την περίοδο προϊόντα της εταιρείας MakerBot, και αν και το κόστος των 3D printers έχει πέσει αρκετά, ακόμα δεν έχει ενθουσιάσει την αγορά των consumers. Παρόλα αυτά, η HP λέει ότι το 3D printing «έχει μία μαγική αύρα» αφού οι άνθρωποι θέλουν να έχουν τη δυνατότητα να κατασκευάζουν τα δικά τους αντικείμενα.

Link.png Site: DailyTech

Δημοσ.

Αρχίσανε οι μεγάλοι να μπαίνουν στο παιχνίδι ...κρίμα για την MakerBot και άλλους «indie» κατασκευασές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελπίζω να κάνουν το ίδιο και με το 3D scanning. Ένα μηχάνημα σαν τα πρώτα φωτοτυπικά αλλά 3D θα είχε την αντίστοιχη επιτυχία....

Επεξ/σία από atheatos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ωραια, αν ειναι προσιτά σε τιμη, θα παρω ενα να φτιαχνω custom lego

Επεξ/σία από hackerW32
  • Like 7
Δημοσ.

Εγώ εξακολουθώ να μπην μπορώ να καταλάβω γιατί θα είναι χρήσιμο στο (πολύ) ευρύ κοινό. Εδώ οι περισσότεροι δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν σωστά το word θα μάθουν και CAD;

κρίμα για την MakerBot και άλλους «indie» κατασκευασές.

όλο και κάποιος θα τους αγοράσει.

Ελπίζω να κάνουν το ίδιο και με το 3D scanning.

Συμφωνώ κι εγώ μ' αυτό. Η τεχνολογία αυτή είναι επίσης παλιά και ώριμη και μπορεί να γίνει διαθέσιμη φθηνά για (σχετικά) ευρέως. Λες να μας τα πρήξουν στο μέλλον και μ' αυτό;

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ εξακολουθώ να μην μπορώ να καταλάβω γιατί θα είναι χρήσιμο στο (πολύ) ευρύ κοινό. Εδώ οι περισσότεροι δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν σωστά το word θα μάθουν και CAD;

είναι πάραπολλοι  φοιτητές που σπουδάζουν μηχανολόγοι,επίσης τα παρακλάδια τους σε τεχνολογία αεροσκαφών(τει χαλκίδας),οχημάτων(θεσσαλονίκη) κλπ που ασχολούνται με cad-cam και όχι μόνο σε autocad,στο τει που είμαι μηχανολόγος(χαλκίδα) έχω σχεδιάσει σε invetor τους μηχανισμούς απο το εργαστήριο των στοιχείων μηχανών και θα φτιάξω και για τις στροβιλλομηχανές μια αντλία για το εργαστήριο.

επίσης θα υπάρχει πολύ downloadable contet που θα κυκλοφορεί και θα μπορεί να τυπώσει κάποιος,άρα δεν θα χρειάζεται να μπεί στον κόπο να μάθει να σχεδιάσει.

• Like 4
Δημοσ.

Στη Θεσσαλονίκη χρυσές δουλειές κανουν όσοι τα έχουν ... Χρυσές πραγματικα οι φοιτητές πληρώνουν αβερταααα

Δημοσ.

Το υλικό τι θα είναι; Να ξέρω αν θα βγάζει αγγούρια...

Αρχίσανε οι μεγάλοι να μπαίνουν στο παιχνίδι ...κρίμα για την MakerBot και άλλους «indie» κατασκευασές.

έ, indie σήμαινε πανάκριβο. Να δούμε τι θα γίνει με πνευματικά δικαιώματα αναπαραγωγής. Ειδικά στην Ελλάδα...

Δημοσ.

ανάλογα με το μέγεθος και το υλικό που μπορεί να τυπώσει το μόνο όριο είναι η φαντασία. Είμαι σίγουρος πως μπορούμε να εκπλαγούμε από τα αποτελέσματα αν/όταν γίνει mainstream 

Δημοσ.

Η HP (Hewlett-Packard) επιθυμεί την είσοδο της στην αγορά των 3D printers, και ετοιμάζει μία μεγάλη ανακοίνωση τoν Ιούνιο. Σύμφωνα με το Reuters, η HP σχεδιάζει να κάνει μία μεγάλη ανακοίνωση τον Ιούνιο, και ετοιμάζει σχετική εκδήλωση όπου αναμένεται να ανακοινώσει ότι εισέρχεται στην αγορά 3D printing με εμπορικά προϊόντα.

Φτιάξτε λίγο την παράγραφο ρε παίδες.

Δημοσ.

Το υλικό τι θα είναι; Να ξέρω αν θα βγάζει αγγούρια...

Παίζουν διάφορα, το σύνηθες είναι το ίδιο πλαστικό με το οποίο φτιάχνουν τα τουβλάκια Lego.

Αγγούρια δύσκολο, μόνο πλαστικά αν σου κάνει.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν βλέπω λόγο μη συνύπαρξης indie και BigCorp. Και οι δύο έχουν tradeoffs...

Επίσης οι indie κατασκευάστες δυσκολεύονται να αποδώσουν σε ποσότητα και ποιότητα όταν πρόκειται μαζικές παροχές υπηρεσιών, ένα μεγάλο κομμάτι που μόνο οι εταιρίες κολοσσοί αναγκαστικά λόγω υποδομών και πελατολογίου θα μπορέσουν να καλύψουν ικανοιποιητικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...