Προς το περιεχόμενο

sweet page

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχεις κάπου χώρο να μεταφέρεις προσωρινά τα αρχεία σου οπότε να δουλεύεις πιο άνετα με τις λύσεις;Και επιδιόρθωση λειτουργικού ίσως ήταν μια λύση.

Δημοσ.

Δεν έχεις κάπου χώρο να μεταφέρεις προσωρινά τα αρχεία σου οπότε να δουλεύεις πιο άνετα με τις λύσεις;Και επιδιόρθωση λειτουργικού ίσως ήταν μια λύση.

Αν θυμαμαι καλα το εχω λυση και με επαναφορα συστηματος για αυτο του το προτεινω..

Δημοσ.

Γιατι αν το ειχες παθει εχθες πχ θα γυρναγες το pc 2 μερες πριν τωρα που δεν γνωριζεις θα το γυρισεις στο περιπου....Οπως λεει ο φιλος παραπανω αν εχεις αμφιβολιες μπορει να μεταφερεις τα πραγματα σου σενα εξωτερικο σκληρο δισκο...

Δημοσ.

Φίλε μου πήγαινε και κατέβασε από εδώ το πρόγραμμα που έχω κυκλωμένο στη φωτογραφία.

post-257936-0-32211000-1395499478_thumb.jpg

Το έχω χρησιμοποιήσει και θα σε απαλλάξει από αυτή την ενοχλητική μηχανή αναζήτησης  :-D

Προσοχή όμως γιατί υπάρχει περίπτωση να σου διαγράψει και τους σελιδοδείκτες οπότε αν έχεις, σημείωσε τους κάπου για αν τους ξαναβάλεις αν θες.

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ όλους σας! λύθηκε το πρόβλημα με το cclean

Αμα σου λυθηκε με το ccleaner πολυ απλα δεν ειχες αλλαξει απο τις ρυθμισεις την επιλογη να ανοιγει με Google.Παρ' ολα αυτα να ξερεις οτι καταλοιπα υπαρχουν ακομα στο pc...

Δημοσ.

Δεν ξερω αν κανεις κατι με την εφαρμογη που σου εδωσα πιο πανω ο φιλος αν και δεν την πολυ εμπιστευομαι διαφορετικα σου ειπα την καταλληλη εφαρμογη...Πολυ απλα δοκιμασε να την κατεβασεις trial να κανεις ενα scan να δεις τι θα σου βγαλει....

Δημοσ.

Δεν σου μιλαω στα κουτουρου αλλα εμπειρικα εφοσον εχω διαγραψει πολλες φορες απο pc τετοια malware...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...