Captain Nemo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δεν έχεις κάπου χώρο να μεταφέρεις προσωρινά τα αρχεία σου οπότε να δουλεύεις πιο άνετα με τις λύσεις;Και επιδιόρθωση λειτουργικού ίσως ήταν μια λύση.
Paulostge Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δεν έχεις κάπου χώρο να μεταφέρεις προσωρινά τα αρχεία σου οπότε να δουλεύεις πιο άνετα με τις λύσεις;Και επιδιόρθωση λειτουργικού ίσως ήταν μια λύση. Αν θυμαμαι καλα το εχω λυση και με επαναφορα συστηματος για αυτο του το προτεινω..
giannis97 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 δεν θυμάμαι πότε έγινε φίλε, έχει καιρό
Paulostge Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Γιατι αν το ειχες παθει εχθες πχ θα γυρναγες το pc 2 μερες πριν τωρα που δεν γνωριζεις θα το γυρισεις στο περιπου....Οπως λεει ο φιλος παραπανω αν εχεις αμφιβολιες μπορει να μεταφερεις τα πραγματα σου σενα εξωτερικο σκληρο δισκο...
tolisk99 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Φίλε μου πήγαινε και κατέβασε από εδώ το πρόγραμμα που έχω κυκλωμένο στη φωτογραφία. Το έχω χρησιμοποιήσει και θα σε απαλλάξει από αυτή την ενοχλητική μηχανή αναζήτησης Προσοχή όμως γιατί υπάρχει περίπτωση να σου διαγράψει και τους σελιδοδείκτες οπότε αν έχεις, σημείωσε τους κάπου για αν τους ξαναβάλεις αν θες.
giannis97 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 ευχαριστώ πολύ όλους σας! λύθηκε το πρόβλημα με το cclean
Paulostge Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 ευχαριστώ πολύ όλους σας! λύθηκε το πρόβλημα με το cclean Αμα σου λυθηκε με το ccleaner πολυ απλα δεν ειχες αλλαξει απο τις ρυθμισεις την επιλογη να ανοιγει με Google.Παρ' ολα αυτα να ξερεις οτι καταλοιπα υπαρχουν ακομα στο pc...
Paulostge Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δεν ξερω αν κανεις κατι με την εφαρμογη που σου εδωσα πιο πανω ο φιλος αν και δεν την πολυ εμπιστευομαι διαφορετικα σου ειπα την καταλληλη εφαρμογη...Πολυ απλα δοκιμασε να την κατεβασεις trial να κανεις ενα scan να δεις τι θα σου βγαλει....
Paulostge Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δεν σου μιλαω στα κουτουρου αλλα εμπειρικα εφοσον εχω διαγραψει πολλες φορες απο pc τετοια malware...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα