giannis97 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Γεια σας έχω ένα πρόβλημα με το sweet page, καθώς ανοίγω το google chrome ή το internet explorer εμφανίζεται το sweet page σαν ιστοσελίδα αναζήτησης! το έκανα απεγκατάσταση και πάλι το ίδιο. το έβγαλα από της επεκτάσεις, πάλι το ίδιο! ακολούθησα κάτι οδηγίες που βρήκα για να 'φύγει' και κάνει πάλι το ίδιο! σας παρακαλώ πολύ βοηθήστε με!! το sweet page έχω ακούσει είναι ιός και δεν θέλω να μου 'χαλάσει' τον υπολογιστή!!!
Paulostge Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μαλιστα η λυση ειναι μια και δεν ειναι δωρεαν... http://www.enigmasoftware.com/products/spyhunter/
giannis97 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 δεν υπάρχει άλλη λύση; εσύ captain nemo τι λες;
Paulostge Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δεν ξερω αν θα κανεις κανει με το spybot η το malwarebytes
Johny Q Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 η αλλη λυση ειναι να απεγκαταστησεις τους browsers και να τους ξαναπερασεις. βεβαια δεν μας ειπες ποια βηματα ακολουθησες.
Paulostge Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 η αλλη λυση ειναι να απεγκαταστησεις τους browsers και να τους ξαναπερασεις. βεβαια δεν μας ειπες ποια βηματα ακολουθησες. Και παλι θα εχει θεμα ειναι ατιμο πραγμα αυτο!Επειδη το εχω ψαξει αρκετα η εφαρμογη που του δινω θα κανει σιγουρα δουλεια αλλα η μαμακια ειναι οτι δεν ειναι free (αλλα ολα εχουν το λογο τους)...
giannis97 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 φίλε μου δεν πρόκειται να δώσω λεφτά για πρόγραμμα, θα κάνω φορμάτ μάλλον!
Paulostge Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 φίλε μου δεν πρόκειται να δώσω λεφτά για πρόγραμμα, θα κάνω φορμάτ μάλλον! Σου ειπα για ολα υπαρχει λογος....Μην κανεις φορματ απλα κανε επαναφορα συστηματος και θα λυθει...Γνωριζεις πως; 1
Paulostge Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μαλλον δεν εχεις ξανακανει...Η διαφορα ειναι οτι θα αρχισεις απο το 0 και θα τα σβησεις ολα με το φορματ ενω με την επαναφορα θα γυρισεις το pc εκει που ολα πηγαιναν "ρολοι"
giannis97 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 έχω κάνει φίλε μου! τέλος πάντων! με την επαναφορά θα χάσω αρχεία;
Paulostge Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Αφου εχεις κανει τι με ρωτας... Λοιπον στο θεμα μας, θα χασεις οτι εφαρμογες, Updates (αλλα οχι εγγραφα, μουσικη, εικονες κτλ) ειχε περασει απο το σημειο που θα το γυρισεις μεχρι σημερα πιο αναλυτικα δες εδω http://windows.microsoft.com/el-gr/windows7/products/features/system-restore
giannis97 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 αρχεία δηλαδή δεν θα χάσω; εμένα αυτό με νοιάζει! video κλπ εάν θα χάσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα