Προς το περιεχόμενο

sweet page

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας έχω ένα πρόβλημα με το sweet page, καθώς ανοίγω το google chrome ή το internet explorer εμφανίζεται το sweet page σαν ιστοσελίδα αναζήτησης! το έκανα απεγκατάσταση και πάλι το ίδιο. το έβγαλα από της επεκτάσεις, πάλι το ίδιο! ακολούθησα κάτι οδηγίες που βρήκα για να 'φύγει' και κάνει πάλι το ίδιο! σας παρακαλώ πολύ βοηθήστε με!! το sweet page έχω ακούσει είναι ιός και δεν θέλω να μου 'χαλάσει' τον υπολογιστή!!!

Δημοσ.

η αλλη λυση ειναι να απεγκαταστησεις τους browsers και να τους ξαναπερασεις.  βεβαια δεν μας ειπες ποια βηματα ακολουθησες.

Δημοσ.

η αλλη λυση ειναι να απεγκαταστησεις τους browsers και να τους ξαναπερασεις.  βεβαια δεν μας ειπες ποια βηματα ακολουθησες.

Και παλι θα εχει θεμα ειναι ατιμο πραγμα αυτο!Επειδη το εχω ψαξει αρκετα η εφαρμογη που του δινω θα κανει σιγουρα δουλεια αλλα η μαμακια ειναι οτι δεν ειναι free (αλλα ολα εχουν το λογο τους)...

Δημοσ.

φίλε μου δεν πρόκειται να δώσω λεφτά για πρόγραμμα, θα κάνω φορμάτ μάλλον!

Σου ειπα για ολα υπαρχει λογος....Μην κανεις φορματ απλα κανε επαναφορα συστηματος και θα λυθει...Γνωριζεις πως;

• Like 1
Δημοσ.

Μαλλον δεν εχεις ξανακανει...Η διαφορα ειναι οτι θα αρχισεις απο το 0 και θα τα σβησεις ολα με το φορματ ενω με την επαναφορα θα γυρισεις το pc εκει που ολα πηγαιναν "ρολοι"

Δημοσ.

Αφου εχεις κανει τι με ρωτας... B) Λοιπον στο θεμα μας, θα χασεις οτι εφαρμογες, Updates (αλλα οχι εγγραφα, μουσικη, εικονες κτλ) ειχε περασει απο το σημειο που θα το γυρισεις μεχρι σημερα πιο αναλυτικα δες εδω

http://windows.microsoft.com/el-gr/windows7/products/features/system-restore

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...