otopiterpan Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Για να πιάσει κάποιος 24 mbps , θα πρέπει να μένει κοντά στον Οτε.Όσο ποιό μακρυά είναι η απόσταση από τον Οτε,τόσο η ταχύτητα του ίντερνετ πέφτει.Το adsl πιάνει μέχρι 7 χιλιόμετρα,δηλαδή μέχρι χιλιόμετρα 7 μπορεί κάποιος να έχει ίντερνετ .Βέβαια για να πιάσει κάποιος καλές ταχύτητες θα πρέπει να έχει καλή καλωδίωση εσωτερικά και εξωτερικά στο σπίτι του. Για το Vdsl εως 50 mbps,θα πρέπει κάποιος να μένει μέχρι 1 χιλιόμετρο για να βάλει VdSL,αν μένει πάνω από 1 χιλιόμετρο δεν μπορεί να βάλει Vdsl. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2014 από otopiterpan
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 μέχρι 1km δεν είναι σίγουρο καν για 30mbps, πόσο μάλλον για 50.... για πραγματικά "σίγουρες" ταχύτητες σε vdsl πρέπει να είμαστε σε περιοχή που ο ΟΤΕ έχει κάνει έργα FTTC...
eddie1996 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Εγώ που είμαι σε βουνό ψηλά και έχω VDSL 50 ΟΤΕ πρέπει να πω ότι είναι καλό. Δείτε είμαι από αθήνα και όχι από Θεσσαλονίκη που λέει η φωτογραφία.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 αυτό δεν λέει κάτι, αν η περιοχή σου έχει τα καινούρια ΚΑΦΑΟΥ του ΟΤΕ, είναι αναμενόμενη η ταχύτητα...
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Τρίχες το upload ακόμα..Για streaming 1080P θες 10Mbps up τουλάχιστον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα