mastropantolas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Καλησπερα.αντιμετοπιζω προβλημα με τον λογαριασμο μου(αυτος που ποσταρω ειναι του ξαφερφου μου).ενω εχω κανει τις διαδικασιες για την ανακτηση του κωδικου στο σαιτ το email δεν μου εχει ερθει εδω και μερες..εχω κανει διαγραφη cookies κτλπ εχω δοκιμασει απο διαφορετικους υπολογιστες αλλα τιποτα..Παρακαλω καποιον admin ας με βοηθησει.. Το account εχει ονομα carpe_noctum Ευχαριστω προκαταβολικα!
Captain Nemo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Εδώ είναι όλοι οι γαλονάδες δοκίμασες να επικοινωνήσεις με κανέναν απευθείας ; http://www.insomnia.gr/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats&do=leaders
Moderators Praetorian Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δεν μπορώ να βοηθήσω άμεσα (δεν είναι στις αρμοδιότητές μου) αλλά προτείνω να ελέγξεις τα εξής απλά πράγματα (αν δεν το έχεις κάνει ήδη): 1. Ότι κοιτάζεις στο mailbox του λογαριασμού με τον οποίον έκανες register στο insomnia (σε περίπτωση που έχεις περισσότερα του ενός e-mail accounts). 2. Ότι έχεις ελέγξει και στον φάκελο με τα spam, ή σε άλλους υποφακέλους (πχ "social" φάκελο ή κάποιο custom φάκελο με δικό σου filter) όπου μπορεί να κατέληξε το e-mail από το insomnia για το recover του λογαριασμού σου.
mastropantolas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δεν μπορώ να βοηθήσω άμεσα (δεν είναι στις αρμοδιότητές μου) αλλά προτείνω να ελέγξεις τα εξής απλά πράγματα (αν δεν το έχεις κάνει ήδη): 1. Ότι κοιτάζεις στο mailbox του λογαριασμού με τον οποίον έκανες register στο insomnia (σε περίπτωση που έχεις περισσότερα του ενός e-mail accounts). 2. Ότι έχεις ελέγξει και στον φάκελο με τα spam, ή σε άλλους υποφακέλους (πχ "social" φάκελο ή κάποιο custom φάκελο με δικό σου filter) όπου μπορεί να κατέληξε το e-mail από το insomnia για το recover του λογαριασμού σου. Τα εχω κοιταξει ολα...δεν μπορω να καταλαβω τι παει στραβα :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα