BELL Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Ενώ ο δίσκος φαίνεται κανονικά στην τηλεόραση στο pc δεν τον βλέπω. Στην παρακάτω φωτογραφία έχω μαρκάρει τον "ένοχο". (2ο μαρκάρισμα) Επίσης παρατήρησα και στον c δίσκο μόλις τώρα, αυτό που έχω μαρκάρει στην αρχή. Είναι ανησυχητικό? πρόκειται για ssd corsair force gt 60 gb. Ευχαριστώ
washcloud Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 "Ανησυχητικό" ίσως να είναι μόνο για τα περιεχόμενα αρχεία. Κάτι έχει πάει στραβά και τον βλέπει ως "dynamic" πλέον (ενώ ΠΙΘΑΝΩΣ πριν ήταν "basic" και τον έβλεπε κανονικά). Υπάρχει πιθανότητα να τον συνδέσεις σε άλλον υπολογιστή και να τον βλέπει "κανονικά" (ως "basic" δηλαδή, και να έχεις πρόσβαση σε αυτόν). Αν ΔΕΝ πρόκειται για αναντικατάστατα αρχεία, μπορείς να δοκιμάσεις με δεξί πάνω του, εκεί στην διαχείριση δίσκων που τον βλέπεις, να τον μετατρέψεις σε "basic". Το πιθανότερο θα είναι μετά την μετατροπή να θέλει και φορμάρισμα και φυσικά θα μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις και πάλι (ως "άδειο" βέβαια). Όπως όμως είπα, αν σ' ενδιαφέρουν τα αρχεία, δες και σε άλλο μηχάνημα τί γίνεται με αυτόν. Αν και σε άλλο μηχάνημα εμφανίζεται έτσι, η μετατροπή θα είναι μονόδρομος.
BELL Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Τον έχω δοκιμάσει σε πολλά pc και τπτ. Ακόμη και linux. Αλλά σ ευχαριστώ για την ενημέρωση
washcloud Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 ...οπότε δεν είναι θέμα λειτουργικού (μου έχει συμβεί), αλλά καθαρά δίσκου (του file system δηλαδή, όχι πρόβλημα στον δίσκο καθ' εαυτόν). Αν όπως έλεγα έχεις αρχεία που σ' ενδιαφέρουν, δοκίμασε πριν από τη μετατροπή που λέγαμε να δεις αν τυχόν τα βλέπουν, προγράμματα ανάκτησης. Όπως και αν δοκιμάσεις μετά τη μετατροπή, αν πριν δεν καταφέρνουν κάτι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα