ikskarda Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Εχω ενα Thomson T585v8 στον ισογειο του σπιτιου στο οποιο ειναι συνδεδεμενοι 2 σταθεροι υπολογιστες. Θελω στο 1ο οροφο του σπιτιου (μεζονετα) να τοποθετησω ενα Wifi Extender το οποιο να μου παρεχει Wifi σημα στον 1ο και 2ο οροφο που ειναι οι κρεβατοκαμαρες, το οποιο σημα φυσικα θα το παιρνει απο το Thomson στο ισογειο. Επιπλεον γινεται απο το wifi extender με καλωδιο ethernet να συνδεσω σταθερο υπολογιστη και να εχει προσβαση στο ιντερνετ ? Θελω πχ να παρω ενα υπολογιστη απο το ισογειο να τον βαλω στο 1ο οροφο και μεσω του wifi extender με καλωδιο ethernet ομως να εχει κανονικα ιντερνετ. γινεται αυτο η απλα η ethernet port του wifi extender μονο για σεταρισμα του extender ? Αυτο εδω μου κανει ---> http://www.skroutz.gr/s/2750956/TP-LINK-TL-WA850RE.html περιμενω προτασεις !!!
corsair04 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 ναι κάνει αλλά βάλε λίγο καλύτερης ποιοτητας εννοείται πως μπορείς να το χρησιμοποιησεισ και με ethernet θες ένα για κάθε όροφο
ikskarda Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 μπορει δηλαδη wifi extender να συνδεδει με wifi extender ? καλο αυτο , δε το ειχα σκεφτει !!! εχεις καποια καλη προταση να μου προτινεις ?
corsair04 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Site: δες και μια περιγραφή αυτό βρίσκει το wifi του royter και το ενισχύει και ακριβώς από κάτω έχει έξοδο και για ένα ethernet υπάρχει και μια ακόμα λύση πιο ακριβή την οποία εγώ δεν προτείνω αυτήν είναι καλή δηλαδή υπάρχει μια παρόμοια συσκευή που μπαίνει στην πρίζα και χρησιμοποιεί το δίκτυο του ρεύματος σαν δίκτυο άλλα εκεί θες πολλά περισσότερα χρήματα και κάποιες προϋποθέσεις ας πούμε το κτίριο να παίρνει ρεύμα από τον ίδιο πινάκα όλο άλλα είναι πολύ ακριβό ενώ με αυτό το wifi repeater δεν έχεις πολύπλοκα πράγματα βρίσκεις το wifi σήμα του royter και αυτό το ενισχύει και έτσι έχεις και wifi και ethernet
ikskarda Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 για power lines μιλας ... το γνωριζω !!!
corsair04 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 αλλά εσένα σε καλύπτει καλύτερα αυτή εδώ η λύση παρά το power line
poulinos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 wifi repeater=μειωμενη αποδοση στο ιντερνετ μερικες φορες. wifi repeater πανω σε wifi repeater=ακομα πιο μειωμενη αποδοση συνηθως. το καλυτερο αν μπορει να γινει ειναι να ριξει καποιος καλωδια και να βαλει ενα η δυο access points. μετα παιζει και powerline οπως ειπατε πιο πανω και οι 2. και οσο νομιζω ναι μπορεις να δωσεις και με καλωδιο ταυτοχρονα εκτος απο wireless.απλα αν ειναι παραπανω απο ενα Pc θες switch μετα. υπαρχουν και αλλα μοντελα πχ 701nd 801nd 901nd κτλ που παιζουν και σαν access points περα απo repeater. επισης αν βαλεις το Thomson στον πρωτο οροφο ισως πιανεις και ισογειο και δευτερο. ακομα αν πισω απο τον τοιχο υπαρχει Utp καλωδιο για τηλεφωνικο ισως να μπορουσες να δωσεις απο το ισογειο στον πρωτο οροφο και ισως και στον δευτερο δικτυο διαμεσω του καλωδιου αυτου.2 ζευγαρια για ethernet και 1 για τηλεφωνικο.
teo20net Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Λόγω οικονομίας και για να μην ανοίγω νέο θέμα...έχω σύνδεση Hol στο διαμέρισμά μου, το οποίο είναι σε συγκρότημα με πολλά διαμερίσματα. Θέλω να δώσω πρόσβαση σε διαμέρισμα ενός συναδέλφου το οποίου είναι περίπου στα 60 μέτρα απο το δικό μου. Ενδιάμεσα παρεμβάλονται 4-5 διαμερίσματα και δεν γνωρίζω αν είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσω Powerline Extender. Γίνεται;
poulinos Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Λόγω οικονομίας και για να μην ανοίγω νέο θέμα...έχω σύνδεση Hol στο διαμέρισμά μου, το οποίο είναι σε συγκρότημα με πολλά διαμερίσματα. Θέλω να δώσω πρόσβαση σε διαμέρισμα ενός συναδέλφου το οποίου είναι περίπου στα 60 μέτρα απο το δικό μου. Ενδιάμεσα παρεμβάλονται 4-5 διαμερίσματα και δεν γνωρίζω αν είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσω Powerline Extender. Γίνεται; επειδη λογικα δεν εχετε κοινο ρολοι απλα δεν γινετε.αν ειναι 4-5 διαμερισματα ακομα και με repeater δεν το κοβω να φτανει το σημα μεχρι εκει εκτος αν τα διαμερισματα ειναι στην σειρα και βγει καμια κεραια εξω απο το διαμερισμα.η αν μπορει να παει κανα καλωδιο αποο κανα μπαλκονι ή αν υπαρχει οπτικη επαφη απο κανα μπαλκονι. 2
alzhko Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα έχω ένα ρούτερ στον πρώτο όροφο και ψάχνω τρόπο για να πιάνει και στον τρίτο! Υπάρχει κάποια λύση; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα