Προς το περιεχόμενο

note 3 ή g2 ή z1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά αρχίζω και σκεφτομαι και το s4.Αξίζει ,απο μπαταρία πως τα παει δηλαδή με μέτρια χρηση ποσο θα βγάζει?Δεν θέλω να την πατήσω όπως και με το s2

Χαλια αυτονομια το S4 αστο.Αλλα πραγματικα ποιος ο λογος να θες να πας απο Note 3 και G2 σε S4???

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

note 3 απο μένα φίλε μου!!!αν δεν έχεις πρόβλημα με το μέγεθος του, πάρτο με κλειστά μάτια!!! 2η επιλογή το g2...και τα 2 αυτά απο πλευράς αυτονομίας που βλέπω πως ενδιαφέρεσαι είναι τα κορυφαία, όπως στα υπόλοιπα τους χαρακτηριστικά...

Δημοσ.

Από αυτονομία δε θα έπρεπε να είναι και τα 3 περίπου ισάξια; G2 και Z1, είναι στα 3000mAh ενώ το Note 3 με την μεγαλύτερη οθόνη είναι στα 3200mAh.

Εγώ είμαι με G2 αλλά ψάχνεται ένας φίλος τώρα και είναι κι αυτός ανάμεσα σ' αυτά. Το καθένα έχει τα θετικά και τα αρνητικά του πάντως. Ανάλογα με το που δίνεις περισσότερο βάρος το καθένα από αυτά τα τρία θα μπορούσε να είναι το καλύτερο πιστεύω.

Δημοσ.

Εχω το note 3, ταχύτατο, υπέροχη οθόνη, μη κολλάς με το μέγεθος. Δν θα μπορουσα να πω πως εχει και την καλύτερη αυτονομία και επισης η κάμερα σε χαμηλό φωτισμό δεν είναι η καλύτερη. Ξεχνα το s4. Δν βλέπω το λόγο να μην πας στο note 3. Αν εχεις τα +50 σε σχεση με το g2 παρτο αλλιώς g2 μην σκέφτεσαι για άλλο

Δημοσ.

Φιλε μου καλησπερα!Λοιπον κατοχος πλεον του σουπερ note 3 και πρωην κατοχος του G2 ενα θα σου πω...

Οθονη?Χρωματα?Αυτονομια?Καμερα?Τα παντα μα τα παντα κανει το NOTE 3  και οσο για το μεγεθος?Συνιθηζεται μεσα στην μιση ωρα και μη σου πω για το Spen που κανει φοβερα πραγματακια!

Ημουν για το g2 το πηρα και μετανιωσα και το εδωσα στην κοπελα μου και αφου πηρα το note3 τα συγκρινα μεταξυ τους και διαπιστωσασ τα παραπανω!

Το G2 εχει κι αυτο φοβερη αυτονομια οπως και αισθηση κρατηματος αλλα μεχρι εκει...

Κατα ταπεινη μου γνωμη να παρεις το note 3 γιατι μπορεις και καρτα μνημης να προσθεσεις περα απο τα 32gb,αφαιρειταο η μπαταρια κατι που ισως θελει να κανει καποιος ωστε να την αλλαξει με την παροδο του χρονου και να βαλει καινουρια και γενικα η συσκευη δε σε περιοριζει πουθενα!

Για το Ζ1 μιας και κατοχος χρονια της Sony καλυτερα να την βλεπεις απο μακρυα!

Ελπιζω να σε βοηθησα και καλη τυχη με την επιλογη σου!

Δημοσ.

Παιδιά το note2 αξίζει γιατί σκέφτομαι για κάνα μεταχειρισμένο. Θα πάρει τις καινούργιες αναβαθμίσεις που θα βγουν?

Συγνωμη ρε φιλε αλλα ανοιγεις θεμα αναφεροντας Note 3,G2,Z1 αρα λογικα διαθετεις και το μπατζετ ετσι; Γιατι μετα το γυρνας σε Note 2 και αλλες υποδεεστερες συσκευες;;;

Δημοσ.

Φιλε μου καλησπερα!Λοιπον κατοχος πλεον του σουπερ note 3 και πρωην κατοχος του G2 ενα θα σου πω...

Οθονη?Χρωματα?Αυτονομια?Καμερα?Τα παντα μα τα παντα κανει το NOTE 3  και οσο για το μεγεθος?Συνιθηζεται μεσα στην μιση ωρα και μη σου πω για το Spen που κανει φοβερα πραγματακια!

Ημουν για το g2 το πηρα και μετανιωσα και το εδωσα στην κοπελα μου και αφου πηρα το note3 τα συγκρινα μεταξυ τους και διαπιστωσασ τα παραπανω!

Το G2 εχει κι αυτο φοβερη αυτονομια οπως και αισθηση κρατηματος αλλα μεχρι εκει...

Κατα ταπεινη μου γνωμη να παρεις το note 3 γιατι μπορεις και καρτα μνημης να προσθεσεις περα απο τα 32gb,αφαιρειταο η μπαταρια κατι που ισως θελει να κανει καποιος ωστε να την αλλαξει με την παροδο του χρονου και να βαλει καινουρια και γενικα η συσκευη δε σε περιοριζει πουθενα!

Για το Ζ1 μιας και κατοχος χρονια της Sony καλυτερα να την βλεπεις απο μακρυα!

Ελπιζω να σε βοηθησα και καλη τυχη με την επιλογη σου!

το βασικοτερο που δεν ανεφερες ειναι οτι πειραγμα γιοκ πλεον στα σαμμυ,

Δημοσ.

Νομίζω note3 και εγώ..

Υ.Γ Το παιδί με το z1 δεν έχει γράψει στο πιο κατάλληλο θέμα? :shock:

Δημοσ.

Επειδή βλέπω ότι έχεις samsung, αν πας σε άλλη οθόνη κι όχι amoled θα ξενερώσεις με τα χρώματα.  Τo g2 ήταν η έκπληξη της περσινής χρονιάς, το note 3 για μένα είναι η απόλυτη σειρά της samsung και καλά θα κάνεις να την δοκιμάσεις ενώ το z1, παρόλη την ποιότητα της κατασκευής του, εμένα δεν μου αρέσει. Άσε που στο μέγεθος του θα μπορούσε να έχει αρκετά μεγαλύτερη οθόνη.

Καλα χαλαρωσε. Ειχα Galaxy S2, μετα S3 και τωρα εχω HTC One, μα καθολου δεν ξενερωσα με τα χρωματα και δεν το σκεφτηκα ποτε ομως οτι δεν ειναι amoled.

Δημοσ.

το βασικοτερο που δεν ανεφερες ειναι οτι πειραγμα γιοκ πλεον στα σαμμυ,

Για πιο λογο?Αν ειναι για το knox και την εγγυηση απλα θα φοβησει μερικους.Μεθαυριο μου ερχετε και αμεσως θα μπει custom rom να το κανω πυραυλο με ολες τις ανεσεις μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...