Mitsakos86 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Γεια σας παιδιά θελω να αγοράσω ενα note 3 απο skroutz απλα βλέπω σε μερικά καταστήματα στα χαρακτηριστικά να μην αναφέρουν το 4g lte και το ncf υπαρχει έκδοση του note 3 που δεν εχει αυτα τα χαρακτηριστικά η απλα έχουν παραλήψει την αναφορά τους;
marioseleftherakos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 γεια σας;..εχω το νοτε 3 και το προβλημα μου ειναι οτι στα καλα καθουμενα καποιες φορες 1 φορα τν μερα η μια φορα στις 2-3 μερες η 1 φορα τν εβδομαδα το κινιτο μου οταν παω να ανοιξω καποια εφαρμογη η οτιδηποτε κολλαει κ αμεσως κανει επαννεκινηση μηπως γνωριζεται το γιατι?κιτ κατρ ειναι..ευχαριστω
panaggiotis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 το εχω και εγω το νοτε 3 και δεν μου εχει εμφανισει κατι παρομοιο, κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων και ενημερωσε για το αν εφτιαξε...
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 το εχω και εγω το νοτε 3 και δεν μου εχει εμφανισει κατι παρομοιο, κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων και ενημερωσε για το αν εφτιαξε... Aυτο βασικα, ή εχεις καποια εφαρμογη που στο κολλαει.
marioseleftherakos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 οκ αλλα σε περιπτωση που το κανω επαναφορα κ το ξανα κανει χωρις να κατεβασω εφαρμογες σε αυτη τν περιπρωση τι γινετε?
marioseleftherakos Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 παιδια στο παρελθον σας ειχα πει πως ειχα ηαφνικες επανεκινησεις του note 3 μου...εκανα επαναφορα ρυθμισεων,,,εβγαλα τν εξτρα καρτα που ειχα...στν αρχη δεν ειχα προβλημα για κανα 2-3 εβδομαδες αλλα παλι αρχισε κ μου κανει επαννεκινησεις...απο εφαρμογες εχω εξρα εγκατεστημενες το skype navigon...(gps) facebook nba 2k14 mx player kai telos pixlr express εφαρμογη καμερας... μηπως ξερετε τι μπορει να παιζει?
kataramenos32 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Εφοσον δεν εστρωσε με επαναφορα προσωπικα θα το πηγαινα για σερβις εφοσον εχει και εγγυηση βεβαια.Οι εφαρμογες που εχεις απο οτι βλεπω δεν ειναι τιποτα περιεργες για να δημιουργουν προβληματα
marioseleftherakos Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Εφοσον δεν εστρωσε με επαναφορα προσωπικα θα το πηγαινα για σερβις εφοσον εχει και εγγυηση βεβαια.Οι εφαρμογες που εχεις απο οτι βλεπω δεν ειναι τιποτα περιεργες για να δημιουργουν προβληματα μαλιστα...οκ αν ειναι θα το κοιταξω....ευχαριστω παντως πολυ που με απαντησες...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα