nikg250 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Λοιπόν τα Windows είναι μέσα στο δίσκο και δεν έχει cd. Πως φτιάχνω cd? Για να τα έχω μήπως μου γίνει καμιά στραβή Αποστολή από το GT-I9305 με τη χρήση Insomnia App
corsair04 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 τι windows έχεις? αλλά και από torrent να τα κατεβάσεις και να τα κάψεις σε cd από την στιγμή που έχεις product key γνήσια θα είναι αλλά όχι να είναι πειραγμένη έκδοση των windows γιατί ναι μεν θα ενεργοποιηθούν αλλά θα έχεις κενά ασφαλείας αλλά συνήθως σε καινούρια μηχανήματα δίνουν μαζί και τα recovery disc εάν έχεις αυτά έχεις τα windows καθώς driver και προγράμματα
nikg250 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Τα windows 8.1 εχω τα γνησια.Αυτο εχω απο των κωτσο http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/133918-dell-inspiron-3537 Στα toshiba ειναι μεσα στο σκληρο και απλα βαζεις μερικα dvd και φτιαχνεις αντιγραφα. Στο dell πως ειναι?
revolution7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 έτσι είναι και στα dell φτιάχνεις 3 dvd μέσα από software που θα βρεις στον σκληρό σου δίσκο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα