Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Καλημερα,ειμαι μελος του forum 3-4 μερες λογω μιας αγορας κινητου που θα κανω σε 1-2 βδομαδες και σε αρκετες δημοσιευσεις ειδα καποιους να μιλανε για root κινητου.Μπορεις καποιος ν μ πει τι ειναι,τι μου προσφερει,τι επιπτωσεις μπορει ν εχει στο κινητο μου,πως το κανω και αν πρεπει να το κανω οπωσδηποτε?η αν υπαρχει καποιο Link π δεν ειδα με πληροφοριες να μ τ στειλει,ευχαριστω! ΥΓ:συγγνωμη αν ειμαι σε λαθος ενοτητα αλλα δεν ηξερα που αλλου να τ βαλω!
Phoenix7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Root συνήθως κάνουν όσοι θέλουν να αλλάξουν ROM στο κινητο ώστε να το κάνουν πιο γρήγορο και να βγάλουν τις προ-εγκατεστημένες εφαρμογές. Άλλα χανεις αυτόματα την εγγύησή της συσκευής. Ποιο Smartphone έχεις ;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 δεν εχω ακομα αλλα θα αγορασω αρχες του μηνα το G2...
Phoenix7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 εδώ θα βρεις τα πάντα για το LG G2, (Roms,Root,οδηγίες κλπ) http://forum.xda-developers.com/lg-g2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα