chrispatrickis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα σε όσους τους φίλους ινσομνίτες... 1ον θα ήθελα να απολογηθώ για το γεγονός ότι παλιά έκανα μαλακίες εδωμέσα και κατα 2ον γιατί δεν είχα εκτιμίσει καλά στο πόσο μπορεί να με βοηθήσει το σιτε. Η ερωτηση μου ειναι η εξής: Εγώ πρόσφατα χρηιμοποιώ ένα προγραμμα το οποιο πρεπει να κραταω τον υπολογιστη μου ανοιχτο όσο μπορω... Ξέρεις κανεις τι να κανω και πως να το κάνω ετσι ώστε να έχω τον μεγιστο χρονο με την καλυτερη ελαχιστη και προτινωμενη αποδοση. Το λαπτοπ είναι καθε μερα 10 ωρες ανοιχτο απο εμενα ... οποτε το προβλημα είναι οι 14 ακόμα ώρες... Δοκιμασα να κλείσω την οθονη αλλα το προγραμμα δεν συνεχιζει..... δεν ξερω πειτε αν ξερεται. ευχαριστω!!!
panos2171 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δεν κατάλαβα τι ακριβώς θες να κάνεις? Θες να έχεις το λαπτοπ ανοιχτό για να τρέχει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα?
cabdik Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 ποιο λειτουργικο εχει πανω το λαπτοπ σου? παντως γενικα και αοριστα, αν θελεις να εχεις ενα λαπτοπ ανοικτο 24/7, 2 πραγματα χρειαζεσαι, σε πρωτη φαση. 1 να ειναι μονιμως συνδεδεμενο στην πριζα...! και 2 να απενεργοποιησεις, απο τον πινακα ελεγχου, ρυθμισεις ενεργειας, οτι εχει σχεση με αδρανοποιησεις (δισκου, και αν θες και οθονης..!!) παντως αν θες κατι ποιο στοχευμενο, καλο ειναι να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες..!
chrispatrickis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 ναι θελω να ειναι ανοιχτο αλλα να κκαίει όσο λιγότερο γίνετε... Αυτο με τις αδρανοποιησεις θα κατεβασει την ταχυτητα του cpu επ αορισον η θα καιει κανονικα 24/7?
panos2171 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Με τις αδρανοποιήσεις δεν θα λειτουργεί. Είναι να να το βάζεις σε αναστολή με εξαίρεση βέβαια την αδρανοποίηση της οθόνης. Ούτως η άλλως όμως το λαπτοπ δεν καίει σχεδόν τίποτα οπότε γιατί σε απασχολεί?
Captain Nemo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Σε μερικούς φορητούς υπάρχει συνδιασμός πλήκτρων που κλείνουν τον φωτισμό της οθόνης για ακόμα μικρότερη κατανάλωση.
chrispatrickis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δεν με ενδιαφερει και παρα πολυ η καταναλωση.. ολοκαινουργιο Sony Vaio εχω αλλα με επεξεργαστη i3 (που θελω να αλλαξω να βαλω αλλο και δε ξερω αν γινετε αν και διαβασα ενα αρθρο τωρα οτι γινετε) και δεν θελω να το καταστρεψω απο τον πρωτο χρονο... Δηλαδη αμα δεν κανει αδρανοποιησεις αλλα αφησω την την αδρανοποιηση οθονη θα ειναι 24/7 σε λειτουργεια?
Captain Nemo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Ναι αν αφαιρέσεις την αδρανοποίηση θα δουλεύει συνέχεια και δεν θα πέφτει για ύπνο ο δίσκος.Η αλλαγή επεξεργαστή καλό είναι να γίνεται μετα το πέρας της εγγύησης. 2
Euclides Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 1. Ρυθμίζεις το Laptop να μην κλείνει ποτέ όταν είναι στην πρίζα 2. Ρυθμιζεις ώστε να μην κλείνει όταν κατεβάζεις την οθόνη. 3. Κατεβάζεις την οθόνη και άστο να δουλεύει.
pantote Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Εγώ πρόσφατα χρηιμοποιώ ένα προγραμμα το οποιο πρεπει να κραταω τον υπολογιστη μου ανοιχτο όσο μπορω... Γιατί μας κρατάς σε αγωνία; βγάζει χρήμα; Βitcoins Μining;
chrispatrickis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Συγνωμμη δεν μπορω να μπω σε λεπτομεριες... Κανονες φορουμ
pantote Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Συγνωμμη δεν μπορω να μπω σε λεπτομεριες... Κανονες φορουμ >>>> > > 1
Ailuros Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 >>>> > > Καλά το κάνει αλλιώς θα είχε πέσει πέλεκυς. Εγώ πάντως δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει ΟΤΙ κι αν κάνει να χρησιμοποιεί φορητό, γιατί πιο ενδεδειγμένος θα ήταν ένας server.
pantote Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Καλά το κάνει αλλιώς θα είχε πέσει πέλεκυς. Εγώ πάντως δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει ΟΤΙ κι αν κάνει να χρησιμοποιεί φορητό, γιατί πιο ενδεδειγμένος θα ήταν ένας server. μήπως, δεν πρέπει να βοηθάει το forum, τέτοιες άγνωστες και ύποπτες ενέργειες; Εφόσον ήξερε ο ίδιος ότι το Απαγορεύει το forum γιατί ζήτησε βοήθεια με μισόλογα, χωρίς κανένας να καταλαβαίνει τι θέλει τελικά να κάνει;
Ailuros Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 μήπως, δεν πρέπει να βοηθάει το forum, τέτοιες άγνωστες και ύποπτες ενέργειες; Εφόσον ήξερε ο ίδιος ότι το Απαγορεύει το forum γιατί ζήτησε βοήθεια με μισόλογα, χωρίς κανένας να καταλαβαίνει τι θέλει τελικά να κάνει; Μα δεν ξέρω τι κάνει και ούτε με απασχολεί από την στιγμή που δεν αναφέρεται σε αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα