Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όσους τους φίλους ινσομνίτες...

1ον θα ήθελα να απολογηθώ για το γεγονός ότι παλιά έκανα μαλακίες εδωμέσα και κατα 2ον γιατί δεν είχα εκτιμίσει καλά στο πόσο μπορεί να με βοηθήσει το σιτε.

Η ερωτηση μου ειναι η εξής:

Εγώ πρόσφατα χρηιμοποιώ ένα προγραμμα το οποιο πρεπει να κραταω τον υπολογιστη μου ανοιχτο όσο μπορω... Ξέρεις κανεις τι να κανω και πως να το κάνω ετσι ώστε να έχω τον μεγιστο χρονο με την καλυτερη ελαχιστη και προτινωμενη αποδοση. Το λαπτοπ είναι καθε μερα 10 ωρες ανοιχτο απο εμενα ... οποτε το προβλημα είναι οι 14 ακόμα ώρες...

Δοκιμασα να κλείσω την οθονη αλλα το προγραμμα δεν συνεχιζει..... δεν ξερω πειτε αν ξερεται. ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς θες να κάνεις? Θες να έχεις το λαπτοπ ανοιχτό για να τρέχει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα?

Δημοσ.

ποιο λειτουργικο εχει πανω το λαπτοπ σου?

παντως γενικα και αοριστα, αν θελεις να εχεις ενα λαπτοπ ανοικτο 24/7, 2 πραγματα χρειαζεσαι, σε πρωτη φαση.

1 να ειναι μονιμως συνδεδεμενο στην πριζα...! και 

2 να απενεργοποιησεις, απο τον πινακα ελεγχου, ρυθμισεις ενεργειας, οτι εχει σχεση με αδρανοποιησεις (δισκου, και αν θες και οθονης..!!)

παντως αν θες κατι ποιο στοχευμενο, καλο ειναι να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες..! 

Δημοσ.

ναι θελω να ειναι ανοιχτο αλλα να κκαίει όσο λιγότερο γίνετε...

Αυτο με τις αδρανοποιησεις θα κατεβασει την ταχυτητα του cpu επ αορισον η θα καιει κανονικα 24/7?

Δημοσ.

Με τις αδρανοποιήσεις δεν θα λειτουργεί. Είναι να να το βάζεις σε αναστολή με εξαίρεση βέβαια την αδρανοποίηση της οθόνης. Ούτως η άλλως όμως το λαπτοπ δεν καίει σχεδόν τίποτα οπότε γιατί σε απασχολεί?

Δημοσ.

Σε μερικούς φορητούς υπάρχει συνδιασμός πλήκτρων που κλείνουν τον φωτισμό της οθόνης για ακόμα μικρότερη κατανάλωση.

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφερει και παρα πολυ η καταναλωση.. ολοκαινουργιο Sony Vaio εχω αλλα με επεξεργαστη i3 (που θελω να αλλαξω να βαλω αλλο και δε ξερω αν γινετε αν και διαβασα ενα αρθρο τωρα οτι γινετε) και δεν θελω να το καταστρεψω απο τον πρωτο χρονο... Δηλαδη αμα δεν κανει αδρανοποιησεις αλλα αφησω την την αδρανοποιηση οθονη θα ειναι 24/7 σε λειτουργεια?

Δημοσ.

Ναι αν αφαιρέσεις την αδρανοποίηση θα δουλεύει συνέχεια και δεν θα πέφτει για ύπνο ο δίσκος.Η αλλαγή επεξεργαστή καλό είναι να γίνεται μετα το πέρας της εγγύησης.

• Like 2
Δημοσ.

1. Ρυθμίζεις το Laptop να μην κλείνει ποτέ όταν είναι στην πρίζα

2. Ρυθμιζεις ώστε να μην κλείνει όταν κατεβάζεις την οθόνη.

3. Κατεβάζεις την οθόνη και άστο να δουλεύει.

Δημοσ.
Εγώ πρόσφατα χρηιμοποιώ ένα προγραμμα το οποιο πρεπει να κραταω τον υπολογιστη μου ανοιχτο όσο μπορω...

Γιατί μας κρατάς σε αγωνία; βγάζει χρήμα; Βitcoins Μining;

Δημοσ.

:mad:>>>> :X > :ph34r:> :P

Καλά το κάνει αλλιώς θα είχε πέσει πέλεκυς. Εγώ πάντως δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει ΟΤΙ κι αν κάνει να χρησιμοποιεί φορητό, γιατί πιο ενδεδειγμένος θα ήταν ένας server.

Δημοσ.

Καλά το κάνει αλλιώς θα είχε πέσει πέλεκυς. Εγώ πάντως δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει ΟΤΙ κι αν κάνει να χρησιμοποιεί φορητό, γιατί πιο ενδεδειγμένος θα ήταν ένας server.

μήπως, δεν πρέπει να βοηθάει το forum, τέτοιες άγνωστες και ύποπτες ενέργειες; Εφόσον ήξερε ο ίδιος ότι το Απαγορεύει το forum γιατί ζήτησε βοήθεια με μισόλογα, χωρίς κανένας να καταλαβαίνει τι θέλει τελικά να κάνει;

Δημοσ.

μήπως, δεν πρέπει να βοηθάει το forum, τέτοιες άγνωστες και ύποπτες ενέργειες; Εφόσον ήξερε ο ίδιος ότι το Απαγορεύει το forum γιατί ζήτησε βοήθεια με μισόλογα, χωρίς κανένας να καταλαβαίνει τι θέλει τελικά να κάνει;

Μα δεν ξέρω τι κάνει και ούτε με απασχολεί από την στιγμή που δεν αναφέρεται σε αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...