Προς το περιεχόμενο

Αγορά DVD recorder

TheNetPoet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποφάσισα ότι πλέον είναι καιρός να αγοράσω και ένα dvd recorder για το pc μου, και έχω βρεί το ΒΤC DRW-1004IM DVDRW(+-)(12X4)CDRW(40X24X40) σε τιμή τελική περίπου 170€/. Αξίζει τον κόπο, γιατί βλέπω ότι είναι αρκετά φθηνότερο σε σχέση με τα πιο "επώνυμα"? Τα χρήματα είναι σημαντικός παράγοντας αλλά μην πάρω και κάτι που δεν θα με καλύψει..

Δημοσ.

koita, to liteon cdrw exoun vgei apo ta kalytera tis agoras. einai sigoura value for money syskeves. tora gia dvdrw kalo tha itan na apantisei kapoios pou gnorizei kala afton ton tomea... btw, pou to exeis vrei toso ftina???

Δημοσ.

Φίλε μου, δεν το γνωρίζω αυτό το DVD-R, θα το ψάξω και θα σου πω. ¨Εχω το Sony DRU-500A και είμαι υπέρευχαριστημένος. Υπάρχουν και άλλες λύσεις, όπως π.χ. Pioneer Α06. Αλλά αν όντως κάνει τόσο το BTC, είναι όντως value for money... Αλήθεια, που μπορούμε να το βρούμε εμείς οι απλοί καταναλωτές?

Δημοσ.

Oti afora ta BTC DVD-ROM pantos itan gia petama! Ypirxan para polla problimata kai oi perissoteroi ta petaksane. Eixan terastia problimata stis kefales!! Den diabazane apolitos tipota!! Tora an i etairia diorthose ta problimata kai ta DVD-RW grafoun ontos kala den gnorizo. Stin thesi sou pantos ego tha to ksanaskeftomouna. Epeidi einai ftino parto kai oso sou kratisei.

Δημοσ.
Φίλε μου, δεν το γνωρίζω αυτό το DVD-R, θα το ψάξω και θα σου πω. ¨Εχω το Sony DRU-500A και είμαι υπέρευχαριστημένος. Υπάρχουν και άλλες λύσεις, όπως π.χ. Pioneer Α06. Αλλά αν όντως κάνει τόσο το BTC, είναι όντως value for money... Αλήθεια, που μπορούμε να το βρούμε εμείς οι απλοί καταναλωτές?

Η infoquest λογικά πρέπει να πουλάει και λιανική. Δεν είμαι σίγουρος γιατί είμαι σε εταιρεία του ομίλου και όχι στην ίδια την infoquest.. Πάντως ο τιμοκατάλογός της είναι διαθέσιμος από το web site της, άρα κάνε ένα τηλέφωνο, δεν έχεις να χάσεις κάτι..

Δημοσ.

τελικά το αγόρασα, 144€ τελική.

Έγραψα 3 dvd το Σ/Κ χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Ηταν -r διπλής. Σήμερα πήρα και +r 4πλής για να δοκιμάσω.

Επίσης έγραψα και 2 cd data και αυτά χωρίς πρόβλημα. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικότατες για κάτι τόσο φθηνό. Όσο για την αντοχή στο χρόνο, θα δείξει μετά από μερικούς μήνες και πολλά dvd recodrings.

Δημοσ.

oi taineies gia na antigrafoun 0eloun mia diadikasia aplh sxetika.

xrhsimopoieis ena programma gia na kaneis rip to dvd sto disko, ena allo programma gia na sympieseis ta arxeia wste na xwrane sto dvdr kai ena trito gia na kapseis to dvd. Psa3e sto forum, 0a breis polles plhrofories sxetika.

Δημοσ.

και τα 4χ γράφτηκαν άψογα.

έχω γράψει -r & +r όλα χωρίς κανένα πρόβλημα, παίζουν και στο επιτραπέζιο player μου (yamakawa) και όλα αυτά με 144€

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...