Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η μπαταρια τα παιξε, κραταει ελαχιστα, υπαρχει κανενας τροπος να τσεκαρω μεσω

καποιου app αν ειναι οκ η οχι ?

Αν δεν ειναι οκ,  εχει καποιος να μου προτεινει καποιο service να το παω για αλλαγη μπαταριας ?

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι κάποιο app. Είναι παλιό, η μπαταρία κρατάει ελάχιστα, προφανώς έφαγε τα ψωμιά της. Για αλλαγή ειμαι υπέρ της άποψης (που πολλοί ίσως κράξουν) να γίνει σε μαγαζί με βιτρίνα, τιμολόγιο και εγγύηση κι ας κοστίσει 10€ παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.

ναι αλλα 40€ που εχω δει στα πρωτα search στο google δεν ειναι πολλα ?

ενω η μπαταρια εχει 6 7€ νομιζω στο ebay...

τεσπα αν εχει καποιος κανα σημειο που το πηγε και εκανε καλη δουλεια και πιο κατω απο 40€

ας μας πει...

ειδα την διαδικασια εδω και παρολο που ξερω λιγο απο κολλησεις μου φανηκε μπελας για να το κανω ο ιδιος...

κατι να σου ξεφυγει την εκατσες...

Δημοσ.

κατι να σου ξεφυγει την εκατσες...

Ακριβώς γι αυτό θα δώσεις 40. Δεν πληρώνεις το ανταλλακτικό, αλλά την εργασία.

Πάντως για να σου απαντήσω δεν έχω κάποιο να προτείνω, το μόνο που θα σου πω, είναι μακριά από Irepair. Δεν είναι αξιόπιστο.

• Like 1
Δημοσ.

το πρωτο που μου πεταξε η google ηταν το irepair...ναι ε ? τι σου κανανε δηλαδη ? στο μαμισανε ??

Δημοσ.

Εγώ σ' αυτό πήγα, άλλαξα μπαταρία, Home Button και Power Button με 100e (περίπου 80 για μένα που κάνω απόδοση ΦΠΑ), τιμολόγιο και 6 μήνες εγγύηση. Κέρασαν καφεδάκι, τέλειωσα σε μισή ώρα (χωρίς να τους έχω ειδοποιήσει) και έφυγα με "καινούργιο" iPhone 4 (και τώρα με 7.1 ακόμη πιο καινούργιο) και την σιγουριά ότι αν κάτι δεν πάει καλά θα έχει άλλος την ευθύνη. (Στεναχωρήθηκα όταν διάβασα από συνφορουμίτη ότι κατέστρεψε το iPod του προσπαθώντας να αλλάξει μπαταρία.)

Με 80e έχω τηλέφωνο για κανα-δυο χρόνια ακόμη. Φυσικά έμεινα ευχαριστημένος αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι αυτό. Αν υπάρχει φθηνότερη αλλά εξίσου σίγουρη λύση, φυσικά και είναι προτιμότερη. Εγώ ήθελα ταχύτητα και ασφάλεια.

Την τελευταία φορά πάντως που είχα γράψει για το συγκεκριμμένο μαγαζί, έφαγα χοντρό κράξιμο, μόνο που κάποιοι έγραφαν χωρίς να έχουν πάει ποτέ και κανείς δεν πρότεινε κάποια εναλλακτική. Εγώ το μόνο που ξέρω είναι η δική μου εμπειρεία.

• Like 2
Δημοσ.

\Off topic mode on

Πάντως (και χωρίς να θέλω να φανώ εριστικός) δεν είναι κάπως ενοχλητικό να δίνει κάποιος τόσα χρήματα για μια συσκευή (iPad, iPhone, κ.λπ.) και να υπάρχει τέτοιο πρόβλημα με τις μπαταρίες; Εννοώ ότι, το ενοχλητικό είναι η σκέψη του κατασκευαστή στο να βγάζει κέρδος ακόμη και από κάτι τόσο απλό, όπως είναι η μπαταρία (για όποιον θέλει "εξουσιοδοτημένο service")...

\Off topic mode off

Δημοσ.

Ίσως εννοεί το ότι δεν μπορείς να πάρεις μια γνήσια μπαταρία και να την αλλάξεις μόνος σου. Όλοι προς τα εκεί πάνε όμως δυστυχώς. Άντε να αλλάξεις μπαταρία σε ipad ή άλλο tablet...στην ουσία φτιάχνουν συσκευές μιας χρήσης (όσο κρατήσουν και μετά αντικατάσταση με πιο νέο μοντέλο)

Δημοσ.

Σωστό. Ισχύει βέβαια για πααάρα πολλά προϊόντα. Κατασκευάζονται με την λογική της " μιας χρησης". Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να προσέχεις το hardware σου να το επισκευάζεις σωστά και να ελπίζεις ότι και ο software provider θα σ´ έχει up to date όσο περισσότερο γίνεται. Αγοράζοντας συχνά συσκευές αυξάνεις και τις πιθανότητες να "κακοπέσεις". Μην ξεχνάμε ότι οι παλιές συσκευές εκτός από παλιές είναι και δοκιμασμένες. Δεν λέω να μένουμε πίσω αλλά μια μικρή αντίσταση στον υπερκαταναλωτισμό ισορροπεί κάπως τα πράγματα. Εγώ θα έδινα 40€ για ένα iPod 3 μόνο αν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω αρκετά ή αν είναι να το "κληρονομήσει" κανα πιτσιρίκι να το σκίσει.

• Like 3
Δημοσ.

Ίσως εννοεί το ότι δεν μπορείς να πάρεις μια γνήσια μπαταρία και να την αλλάξεις μόνος σου. Όλοι προς τα εκεί πάνε όμως δυστυχώς. Άντε να αλλάξεις μπαταρία σε ipad ή άλλο tablet...στην ουσία φτιάχνουν συσκευές μιας χρήσης (όσο κρατήσουν και μετά αντικατάσταση με πιο νέο μοντέλο)

Σωστό. Ισχύει βέβαια για πααάρα πολλά προϊόντα. Κατασκευάζονται με την λογική της " μιας χρησης". Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να προσέχεις το hardware σου να το επισκευάζεις σωστά και να ελπίζεις ότι και ο software provider θα σ´ έχει up to date όσο περισσότερο γίνεται. Αγοράζοντας συχνά συσκευές αυξάνεις και τις πιθανότητες να "κακοπέσεις". Μην ξεχνάμε ότι οι παλιές συσκευές εκτός από παλιές είναι και δοκιμασμένες. Δεν λέω να μένουμε πίσω αλλά μια μικρή αντίσταση στον υπερκαταναλωτισμό ισορροπεί κάπως τα πράγματα. Εγώ θα έδινα 40€ για ένα iPod 3 μόνο αν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω αρκετά ή αν είναι να το "κληρονομήσει" κανα πιτσιρίκι να το σκίσει.

Aκριβώς αυτό εννοώ. Παρ' όλο που και εμένα, κατά καιρούς, μου άρεσαν τέτοια προϊόντα (για διάφορους λόγους: από αισθητική μέχρι λειτουργικότητα) εν τούτοις, ανέκαθεν με απωθούσε η λογική της "συσκευής μιας χρήσεως" -ειδικά αν αφορά ένα τόσο υψηλά τιμολογημένο προϊόν. 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φίλε μου παντός για εμένα είναι παρά πολλά λεφτα για ιπποντ 3 εγω θα σου έλεγα να ψάχνεις λίγο και να πάρεις κάτι ποιο καινούργιο εγω είμαι που πήγα να την αλλάξω μόνος μου και χάλασα πολλά απο το ιπποντ βέβαια δεν το έβαλα κάτω και το ετοίμαζε καινούργιο μέσα έξω ωστόσο αγόρασα ένα ιπποντ άλλο 4 με 60€ και με αυτό πορεύομαι τώρα :)

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...