Προς το περιεχόμενο

Oc σε amd 8350

panosdabest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια εχω τον amd 8350 και θελω να τον κανω oc εχω και μια ψυκτρα artic freezer 13. Θελω να τον κανω ενα καλο oc αλα δεν ξερω τη ταση πρεπει να εχω και τι αλο να κανω για να πετυχει χορις προβληματα. Θελω να τον ανεβασω στα 4.2 η και παραπανω αν γινετε.

Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4,2 αυτος παει με το που τον "κοιτας". δεν χρειαζεται ιδιαιτερες γνωσεις. αν θες μεχρι 4,2 ανεβασε τον πολαπλασιαστη απο το bios στο 21 νομιζω. εκτος αν η μητρικη σου υποστηριζει auto overclocl, την ρυθμιζεις εκει και τελειωνει το δικαστηριο.

ποια μητρικη εχεις;

μολις εκανα oc στα 4.6 ghz me  1430 voltage δεν εχω αλαξει καμια ρυθμιση και η θερμοκρασιες ειναι καλες..εδω και μια ωρα δεν μου εχει εμφανισει καποιο προβλημα.Εαν εκανα καποιο λαθος παρακαλω να μου πειτε για να το διορθωσω

ευχαριστω

Δοκίμασε με το OCCT,που είναι αρκετά user friendly.Βάζεις και σαν δικλείδα ασφαλείας να σταματάει αυτόματα όταν οι θερμοκρασίες υπερβαίνουν τους 71° C στο socket / 62° C στον επεξεργαστή.

Συνήθως στο 10~15λεπτο βλέπεις το μέγιστο που μπορεί να αποδώσει και η ψύκτρα σου.Απο εκεί και πέρα,παίζει ρόλο η ροή αέρα μέσα στο κουτί και πόσο γρήγορα γίνεται η απαγωγή του θερμού αέρα.

με τι προγραμμα μπορω να τον στρεσαρω.Οταν ανοιγω τον υπολογιστη φτανει και στα 59-61 αλλα μετα πεφτει στους 30-50

Φτάνει στα 59-61 ο κάθε πυρήνας ή όλο το τσιπάκι?..ο κάθε πυρήνας έχει ως προτεινόμενο όριο 62 βαθμούς και όλο το τσιπάκι μέχρι 70~72..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...