panosdabest Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Γεια σας παιδια εχω τον amd 8350 και θελω να τον κανω oc εχω και μια ψυκτρα artic freezer 13. Θελω να τον κανω ενα καλο oc αλα δεν ξερω τη ταση πρεπει να εχω και τι αλο να κανω για να πετυχει χορις προβληματα. Θελω να τον ανεβασω στα 4.2 η και παραπανω αν γινετε. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SigmaDelta Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/485102-oc-amd-fx-8350/ Αυτό δεν σε κάλυψε δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosdabest Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Οχι ιδιετερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 4,2 αυτος παει με το που τον "κοιτας". δεν χρειαζεται ιδιαιτερες γνωσεις. αν θες μεχρι 4,2 ανεβασε τον πολαπλασιαστη απο το bios στο 21 νομιζω. εκτος αν η μητρικη σου υποστηριζει auto overclocl, την ρυθμιζεις εκει και τελειωνει το δικαστηριο. ποια μητρικη εχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 με το auto overclock καλυτερα να μην τον ανεβασει.δεν ανεβαζει πολλαπλασιαστη εκεινο,το 200αρι ανεβαζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosdabest Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 ι μιτρικη μου μαγκες ειναι αυτηhttp://www.skroutz.gr/s/350978/Gigabyte-GA-970A-UD3.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosdabest Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 μολις εκανα oc στα 4.6 ghz me 1430 voltage δεν εχω αλαξει καμια ρυθμιση και η θερμοκρασιες ειναι καλες..εδω και μια ωρα δεν μου εχει εμφανισει καποιο προβλημα.Εαν εκανα καποιο λαθος παρακαλω να μου πειτε για να το διορθωσω ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Τι θερμοκρασίες έχεις; Τον στρέσαρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosdabest Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 με τι προγραμμα μπορω να τον στρεσαρω.Οταν ανοιγω τον υπολογιστη φτανει και στα 59-61 αλλα μετα πεφτει στους 30-50 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δοκίμασε με το OCCT,που είναι αρκετά user friendly.Βάζεις και σαν δικλείδα ασφαλείας να σταματάει αυτόματα όταν οι θερμοκρασίες υπερβαίνουν τους 71° C στο socket / 62° C στον επεξεργαστή. Συνήθως στο 10~15λεπτο βλέπεις το μέγιστο που μπορεί να αποδώσει και η ψύκτρα σου.Απο εκεί και πέρα,παίζει ρόλο η ροή αέρα μέσα στο κουτί και πόσο γρήγορα γίνεται η απαγωγή του θερμού αέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 με τι προγραμμα μπορω να τον στρεσαρω.Οταν ανοιγω τον υπολογιστη φτανει και στα 59-61 αλλα μετα πεφτει στους 30-50 Φτάνει στα 59-61 ο κάθε πυρήνας ή όλο το τσιπάκι?..ο κάθε πυρήνας έχει ως προτεινόμενο όριο 62 βαθμούς και όλο το τσιπάκι μέχρι 70~72.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosdabest Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Οι θερμοκρασιες ειναι αυτες επισης πως χρησιμοποιω το occt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα