Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους....παιδια θα ηθελα μια βοηθεια καθοτι ασχετος δεν ξερω βεβαια και πολλα απο κινητα αλλα επειδη προκειται να πληρωσω με μετρητα δεν θα ηθελα να κανω μια λαθος επιλογη...το μπατζετ μ ειναι στα 300€ και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα κινητα.

https://www.skroutz.gr/s/3613662/HTC-One-Mini-16GB.html

και σε αυτο εδω

https://www.skroutz.gr/s/3688349/HTC-Desire-500.html

ποιο απο τα δυο να διαλεξω ? επισης στα 300€ υπαρχει κατι καλυτερο?

Δημοσ.

ναι το g2 ειναι καλυτερο αλλα ειναι και μπακατελα ρε παιδια..μη τρελαθουμε κιολας....σε ενα μηνα που θα βγει το s5 θα λεμε οτι ειναι το καλυτερο...σε λιγο καιρο ακομα και τα android ρολογια που βγαινουν σιγα σιγα θα ειναι καλυτερα και απο υπολογιστες...ειμαι κατα των lg κινητων λογω του οτι εχω παθει αρκετες φορες ζημια με δαυτα...για μενα εχουν φαει χ....εγω θελω κινητο δεν θελω φωτογραφικη μηχανη που μυαζει με το παραθυρο του σπιτιου μ...εχω και καμερα εχω και ψηφιακη για τεταοια πραγματα...αλλα το θεμα μ ειναι οτι εγω κανω απλη χρηση του κινητου με πολλα μυνηματα μονο και λιγοτερες κλησεις και αντε και καμια φωτο που και που αν δεν εχω μαζι την φωτογραφικη ..αλλα η τιμη που βλεπουμε εδω για το g2 ειναι η στα μαγαζια που για να τα βρω εγω που μενω ωρωπο θελω και 40€ βενζινες πηγαινε ελα..

Δημοσ.

ναι το g2 ειναι καλυτερο αλλα ειναι και μπακατελα ρε παιδια..μη τρελαθουμε κιολας....σε ενα μηνα που θα βγει το s5 θα λεμε οτι ειναι το καλυτερο...σε λιγο καιρο ακομα και τα android ρολογια που βγαινουν σιγα σιγα θα ειναι καλυτερα και απο υπολογιστες...ειμαι κατα των lg κινητων λογω του οτι εχω παθει αρκετες φορες ζημια με δαυτα...για μενα εχουν φαει χ....εγω θελω κινητο δεν θελω φωτογραφικη μηχανη που μυαζει με το παραθυρο του σπιτιου μ...εχω και καμερα εχω και ψηφιακη για τεταοια πραγματα...αλλα το θεμα μ ειναι οτι εγω κανω απλη χρηση του κινητου με πολλα μυνηματα μονο και λιγοτερες κλησεις και αντε και καμια φωτο που και που αν δεν εχω μαζι την φωτογραφικη ..αλλα η τιμη που βλεπουμε εδω για το g2 ειναι η στα μαγαζια που για να τα βρω εγω που μενω ωρωπο θελω και 40€ βενζινες πηγαινε ελα..

300 ευρω για τετοια αναλυση οθονης ειναι μεγαλο fail.

δεν αξιζει το ουτε το desire.

Αφου δεν σου αρεσει το g2 πηγαινε σε nexus 5  https://www.skroutz.gr/s/4047788/LG-Google-Nexus-5-D821-16GB.html

305 ευρω pure android θα παιρνεις αναβαθμισεις

• Like 1
Δημοσ.

ναι το g2 ειναι καλυτερο αλλα ειναι και μπακατελα ρε παιδια..μη τρελαθουμε κιολας....σε ενα μηνα που θα βγει το s5 θα λεμε οτι ειναι το καλυτερο...σε λιγο καιρο ακομα και τα android ρολογια που βγαινουν σιγα σιγα θα ειναι καλυτερα και απο υπολογιστες...ειμαι κατα των lg κινητων λογω του οτι εχω παθει αρκετες ζημιες με δαυτα...για μενα εχουν φαει χ....εγω θελω κινητο δεν θελω φωτογραφικη μηχανη που μυαζει με το παραθυρο του σπιτιου μ...εχω και καμερα εχω και ψηφιακη για τεταοια πραγματα...αλλα το θεμα μ ειναι οτι εγω κανω απλη χρηση του κινητου με πολλα μυνηματα μονο και λιγοτερες κλησεις και αντε και καμια φωτο που και που αν δεν εχω μαζι την φωτογραφικη ..αλλα η τιμη που βλεπουμε εδω για το g2 ειναι η στα μαγαζια που για να τα βρω εγω που μενω ωρωπο θελω και 40€ βενζινες πηγαινε ελα..

και προτιμω να το δω και απο κοντα το desire 500 γτ LG για μενα μονο αν μ κοπουν τα χερια θα ξανα παρω.

Δημοσ.

τι ζημιες σ παθαν?γτ παλια ειχα και εγω LG αλλα σκεψου πριν απο 5 χρονια και τα σηχαθηκα αλλα τωρα ειμαι ετοιμος ν παρω τ G2 και να τους δωσω μια ευκαιρια...εδω βγηκε η LG καλυτερη εταιρια της χρονιας για το 14 αν θυμαμαι καλα!εχουν κανει προφανως πολλες βελτιωσεις και πλεον τα κινητα τους μπορουν να σταθουν στον ανταγωνισμο...και πιστεψε με αυτα στα λεει ενα samsung fun boy!αλλα τελιωσα πλεον με τις αγορες λογω ονοματος!αρκετα χρηματα σπαταλησα για ν μ προσφερουν σκουπιδια σαν το S5!

Δημοσ.

Κατανοητό το να έχει κάποιος αρνητικές εμπειρίες από κάποια εταιρεία αλλά η Lg είναι παρά πολύ καλή πλέον. Πάντως όπως και να χει μην διανοηθείς να ξοδέψεις τόσα λεφτά για Htc. Χίλιες φορές το Nexus 5 αν δεν έχεις θέμα με την απουσία ραδιοφώνου και micro sd. Με 305 ευρώ δεν υπάρχει καλύτερο.

Δημοσ.

300 ευρω για τετοια αναλυση οθονης ειναι μεγαλο fail.

δεν αξιζει το ουτε το desire.

Αφου δεν σου αρεσει το g2 πηγαινε σε nexus 5  https://www.skroutz.gr/s/4047788/LG-Google-Nexus-5-D821-16GB.html

305 ευρω pure android θα παιρνεις αναβαθμισεις

Ακριβώς.Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

δεν λεω πως εχετε αδικο ...αλλα δεν ειμαι tech freak για να με νοιαζει πραγματικα αν η lg βγηκε η καλυτερη η οχι για το 14 οταν εγω την διεγραψα...απλα επειδη και μονο κατασταλλαξα σε ericsson το τελευταιο καιρο ηθελα να δοκιμασω μια αλλη εταιρεια...νοκια για κανενα λογο οπως και lg οποτε μ εμενε η samsung και η htc...η κοπελα μ εχει το htc desire c και πραγματικα σας λεω πως δουλευει αψογα....δεν κολλαει με την καμια...και μιλαμε για low badget κινητο κιολας..γιαυτο και μονο θελω να τους ριξω μια ματια στα δικα μ χερια γτ ημουν αντιθετος στην αρχη με την htc...τεσπα...δευτερα απογευμα θα παρω την αποφαση μ..αν και στο καταστημα γερμανος που εχω κοντα μ για αγορα κινητου  στον ωρωπο ειναι αλλες οι τιμες για τα κινητα που λετε εσεςι απο τα σκρουτζομαγαζα...τεραστιες διαφορες...και οχι απλα 30€,μονο.

Δημοσ.

πανε για g2 και μην συγκρινεις την lg τωρα με πριν απο 5 χρονια, τα αλματα που εχει κανει η εταιρια φενονται...

δες και το nexus 5,που πλησιαζει τα 300€, οσο για τις βενζινες , παρηγγηλετα απο το skrourz με ~7€ μεταφορικα!!

Δημοσ.

Το G2 είναι μακράν από τις καλύτερες συσκευές που κυκλοφορούν στην αγορά αυτή τη στιγμή. Επειδή είχες πάρει κάποια συσκευή πριν από πόσα χρόνια δεν ξέρω και δεν βγήκε καλή δεν σημαίνει ότι η εταιρεία είναι για τα σκουπίδια. Επίσης έχει και τρομερή αυτονομία. Για ποιο λόγο μπορεί κάποιος να το πει μπακατελα δεν μπορώ να καταλάβω έλεος δηλαδή

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...