Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα παρατήρηση πως το Laptop μου, ενώ είναι σενδεδεμένο στο internet, δεν φορτώνει καμία σελίδα, από κανέναν browser. Αρχικά νόμιζα πως απλώς φταίει η σύνδεση, αλλά όταν άνοιξα ένα παιχνίδι μέσω steam (στο οποίο ήμουν επίσης συνδεδεμένος κανονικά, αλλά δεν μπορούσε να φορτώσει καμία σελίδα) μπορούσα να μπω κανονικά να παίξω online.

Έχω δηλαδή επικοινωνία με τους φίλους μου μέσω steam, μπορώ να παίξω Online, αλλά δεν φορτώνει καμία σελίδα, ούτε από τον in-game browser του steam, ούτε από το ίδιο το steam.

Μου φαίνεται αρκετά περίεργο, γιατί δεν μπορώ να φανταστώ τι πρόβλημα είναι αυτό που μπορεί να αναγκάσει όλα τα είδη των σελίδων να φορτώνουν, αλλά δεν επηρεάζει καθόλου τη σύνδεση. Έχετε καμία ιδέα πως να το διορθώσω;
(έκανα restart το PC, αποσύνδεση και επανασύνδεση στο δίκτυο, διαγραφή δικτύου, reboot το rooter, και όσο έψαξα στο google, δεν μπόρεσα να βρω κάποιον με παρόμοιο πρόβλημα)

Edit: Οποιαδήποτε άλλη συσκευεί λειτουργεί κανονικά με το internet.

Δημοσ.

Ναι, έχω forthnet. Για να το κατάλαβες θα πρόκειται για συχνό φαινόμενο.

Οι σελίδες είναι λευκές, αλλά δεν ανοίγουν. Φορτώνουν για αρκετή ώρα και μετά βγάζει μήνυμα ότι δεν είμαι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο.

Edit: Δεν ξέρω τι να πω. Μόλις το ξαναδοκίμασα, και έφτιαξε. Δεν ξέρω αν φταίει η forthnet, αλλα τώρα είναι μια χαρά. Αν ξέρει κάποιος ας γράψει από κάτω, για να το έχει υπόψη του όποιος πάθει κάτι παρόμοιο.

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα εχω ενα προβλημα κι εγω ,μου εδωσαν ενα δεκαρι dell το οποιο στο μαγαζι μου (οτε) συνδεεται κανονικα και παιζει μια χαρα με mozila οταν το πηρα στο σπιτι που εχω hol ενω βλεπει το ρουτερ συνδεεται κανονικα με wi fi δεν ανοιγει κανενα browser και μου γραφει συνεχεια οτι δεν βρεθηκε ο εξυπηρετητης ,ενω το hp που εχω δουλευει κανονικα ,το ξαναφερα στο μαγαζι και δουλευει αψογα

ξερει κανεις τιποτα ;;;;;;;;; :shock:

Ευχαριστω. :eek:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...