teo20net Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Έχω κάνει εγγραφή εδώ και 2 μέρες και έχω το εξής πρόβλημα. Μπορώ να διαβάσω όλο το forum αλλά για να απαντήσω σε κάποιο θέμα, μια μου βγάζει επιλογές για απάντηση και μια όχι, σαν να είμαι non registered user. Χθές το πρωί είχα δυνατότητα απάντησης/συνδρομών σε topics κανονικά και απο το μεσημέρι κ μετά (έως τώρα) δεν είχα δυνατότητα να γράψω. Δεν ξέρω για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό, αν μπορεί κάποιος να τσεκάρει το account μου... (Χρησιμοποιώ την εφαρμογή για I-Phone αλλά ακριβώς το ίδιο συμβαίνει κ στο site όταν μπαίνω απο Pc) Να προσθέσω οτι ανα κάποιες ώρες, διαγράφονται οι συνδρομές σε θέματα που έχω κάνει καθώς και τα pm.
teo20net Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Το πρόβλημα συνεχίζεται.Παρατηρώ ότι αν κάνω αποσύνδεση-σύνδεση αρκετές φορές, τότε κάποια στιγμή έχω δυνατότητα να γράψω. Για την ακρίβεια παλεύω απο το μεσημέρι και μόλις τώρα τα κατάφερα. Επιπλέον δεν μπορώ να ανεβάσω αγγελία (δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποιος περιορισμός για ενεργά/μη ενεργά μέλη)
teo20net Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει κάτι; Κάθε φορά που κλείνω την εφαρμογή (ή το site) μου σβήνονται οι συνδρομές και τα pm καθώς και forums που έχω διαβάσει μου βγαίνουν μη αναγνωσμένα. Επιπλέον δεν μπορώ να αναρτήσω αγγελία.
Hal9000 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει κάτι; Κάθε φορά που κλείνω την εφαρμογή (ή το site) μου σβήνονται οι συνδρομές και τα pm καθώς και forums που έχω διαβάσει μου βγαίνουν μη αναγνωσμένα. Επιπλέον δεν μπορώ να αναρτήσω αγγελία. Από το site έχεις πρόβλημα ;
teo20net Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δείχνει να διορθώθηκε εκτός απο τις συνδρομές που δεν μου τις κρατάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα