Προς το περιεχόμενο

LG Hard Disc USB 3 500GB 39.90 @ MediaMarkt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον είχα πάρει τον δίσκο με την προσφορά που ήταν μαζί με κάποιο laptop. Δεν έχω κάποιο παράπονο για την χρήση απλά έχει φοβερά κοντό καλώδιο να ξέρετε 

Δημοσ.

Τον είχα πάρει τον δίσκο με την προσφορά που ήταν μαζί με κάποιο laptop. Δεν έχω κάποιο παράπονο για την χρήση απλά έχει φοβερά κοντό καλώδιο να ξέρετε 

Ακριβως αυτο που λεει ο alex........τον εχω κι εγω το δισκο.

Δημοσ.

Τον εχετε χρησιμοποιησει σε Samsung tv να μου πειτε αν ειναι συμβατος;

Οχι τοσο σε αναπαραγωγη αλλα θελω να το χρησιμοποιησω στο PVR που αναγκαστικα θα τον φορμαρει.Ειχα ασυμβατοτητες με καποια στικακια στο παρελθον

• Like 1
Δημοσ.

Δε ξερω κατα ποσο μπορει να θεωρηθει προσφορα αλλα ειναι σιγουρα η οικονομικοτερη λυση οσων αφορα εξωτερικους σκληρους. Κατα τ'αλλα βγαινει 0.08€/Gb ενω δισκοι του 1Tb οπως πχ αυτος απο το ιδιο καταστημα βγαίνουν 0.065/Gb ακομα και χωρις να ειναι σε προσφορα. Ειναι καθαρά θέμα τσέπης η επιλογη.

• Like 1
Δημοσ.

Το θεώρησα καλή προσφορά αλλά σκέφτηκα "είμαστε τώρα για έξτρα έξοδα?".....

1 ώρα μετά παρέδωσε ο σκληρός μου... (μέρφι είσαι καθίκι, το ξέρεις?)

τον παρήγγειλα τελικά, ευχαριστώ τον TS για την ενημέρωση.

Υ.Γ. Συγνώμη αν δεν πρέπει να ρωτήσω εδώ αλλά προσπαθώ να σώσω κάτι βίντεο που έχω (τις φωτογραφίες όλες τις είχα σε cloud) και πηγαίνει με 300 ΚΒ/sec ότι και να κάνω. Ξέρω ότι είναι λίγα πια τα ψωμιά του αλλά μήπως ξέρει να μου πεις κανείς κάτι που μπορώ να κάνω σαν έσχατη λύση ώστε να σώσω ότι προλάβω? Με pm αν ενοχλώ εδώ, ευχαριστώ!

• Like 1
Δημοσ.

<p>Τον είχα πάρει τον δίσκο με την προσφορά που ήταν μαζί με κάποιο laptop. Δεν έχω κάποιο παράπονο για την χρήση απλά έχει φοβερά κοντό καλώδιο να ξέρετε </p>

Ηταν με το Dell στην προσφορα του Κωτσο.Τον εχω κι εγω και το καλωδιο ειναι οντως πολυ μικρο.
Δημοσ.

Εκείνο το Dell με τον LG δώρο πρέπει να το πήρε πολύς κόσμος τελικά. Ήταν κορυφαία προσφορά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...