Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. 
Πηρα σημερα τον εξοπλισμο απο τον ΟΤΕ και μολις τον εγκατεστησα η πρωτη μου δουλεια ηταν να μπω να δω συγχρονισμους στο ρουτερ μιας και ειμαι 200μ απο τον ΟΤΕ και περιμενα αρκετα καλα νουμερα (δεν ξερω αν ισχυει αυτο 100% , ετσι εχω ακουσει απο πολλους)

Προς μεγαλη μου ξενερα , ειδα αυτα εδω και μου κοπηκαν τα φτερα.

Link.png Site: Screenshot

Το Noise Margin και το Attenuation ειναι καλα?

To κουτι ειχε μεσα και ενα φιλτρο αλλα εγραφε PSTN και δεν το εβαλα.. Επρεπε?

Αμα τους παρω τηλεφωνο , μπορουν να κανουν κατι αυτοι , η ειναι καθαρα θεμα δικο μου?

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. 

Πηρα σημερα τον εξοπλισμο απο τον ΟΤΕ και μολις τον εγκατεστησα η πρωτη μου δουλεια ηταν να μπω να δω συγχρονισμους στο ρουτερ μιας και ειμαι 200μ απο τον ΟΤΕ και περιμενα αρκετα καλα νουμερα (δεν ξερω αν ισχυει αυτο 100% , ετσι εχω ακουσει απο πολλους)

Προς μεγαλη μου ξενερα , ειδα αυτα εδω και μου κοπηκαν τα φτερα.

Link.png Site: Screenshot

Το Noise Margin και το Attenuation ειναι καλα?

To κουτι ειχε μεσα και ενα φιλτρο αλλα εγραφε PSTN και δεν το εβαλα.. Επρεπε?

Αμα τους παρω τηλεφωνο , μπορουν να κανουν κατι αυτοι , η ειναι καθαρα θεμα δικο μου?

απο το Α/Κ δυσκολο να εισαι  200 μετρα.    το φιλτρο να βαλεις εαν εχεις συσκευη τηλεφωνου  .    

το attenuation  ειναι υψηλο γιαυτο συνχρονιζεις χαμηλα .  το attenuation  οσο πιο υψηλο ειναι τοσο  πιο μακρυα εισαι απο Α/Κ  

Δημοσ.

Μηπως εννοεις οτι εισαι 200 μετρα απο καποιο καταστημα; Γιατι απο κεντρο ειναι πολυ δυσκολο να εισαι τοσο κοντα.
Το φιλτρο που ειχε μεσα γιατι λες να το εβαλαν; Εχει μεσα και ενα μικρο εγχειριδιο, 10 πολυ μικρες σελιδες ολο και ολο, ριξε μια ματια και εκει, το φιλτρο προφανος και πρεπει να το συνδεσεις στο τηλεφωνο σου.

• Super Moderators
Δημοσ.

σύμφωνα πάντως με τα σχεδόν 26db downstream line attenuation είσαι στα 1800m και κάτι ψιλά μακρυά από το Α/Κ της περιοχής σου...

η ταχύτητα συγχρονισμού πάντως παραμένει απαράδεκτη για αυτή την απόσταση/εξασθένιση...

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια. Αμα τους παρω τηλεφωνο θα καταφερω τιποτα η θα αρχισουν τα γνωστα παπατζιλικια?

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν πρόκειται να γλυτώσεις κάποιους ελέγχους ρουτίνας...

το router συγχρονίζει σε adsl2+/G992.5 modulation έτσι?

βγάλε όλες τις συσκευές από τις τηλεφωνικές πρίζες, άσε μόνο το router στην κεντρική/πρώτη πρίζα απευθείας χωρίς splitter/filter με κοντό τηλεφωνικό καλώδιο (max 2m) μπας κι αλλάξει κάτι...

αν οι τηλεφωνικές πρίζες του σπιτιού έχουν σηματάκι ΟΤΕ πάνω παίζει να έχουν resistor μέσα το οποίο επηρεάζει τον συγχρονισμό...

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια. Αμα τους παρω τηλεφωνο θα καταφερω τιποτα η θα αρχισουν τα γνωστα παπατζιλικια?

Ποια ειναι τα γνωστα παπατζιλικια; Σιγουρα η καθε εταιρια θα προσπαθησει να επιλυσει το προβλημα απο το τηλεφωνο. Θα δειτε τα φιλτρα που δεν εχεις βαλει για αρχη. Θα σου πουν αυτο που αναφερε ο thresh να το συνδεσεις στην κεντρικη πριζα. Εαν δεν δουλεψει τιποτα απο αυτα θα ερθει καποιος τεχνικος στο σπιτι σου.

Δημοσ.

Βγαλ' τα ολα οσα εχεις συνδεμενα στην γραμμη του οτε και συνδεσε μονο τον ρουτερ, χωρις φιλτρα κλπ και πες μας τι ταχυτητες εχεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν φίλε 3level,αφού είσαι περίπου 2 χιλιόμετρα που είναι κάπως μακρυά   από τον Οτε, θα έπρεπε να έπιανες  κάπως καλή ταχύτητα.Αν είναι χαμηλή η ταχύτητα του ίντερνετ,μπορεί να παίζουνε πολλοί παράγοντες, να έχει πρόβλημα η καλωδίωση  σου εσωτερικά ή εξωτερικά φθορές, ή υγρασία το καλώδιο του χαλκού  από το σπίτι σου,ή κάποιο φίλτρο να είναι χαλασμένο .Κάνε και μια επανεκκίνηση στο ρούτερ να δεις μήπως γίνει κάτι.Βγάλε και από όλες τις τηλεφωνικές πρίζες τα φίλτρα και άσε μόνο το ρούτερ σε μια τηλεφωνική πρίζα να δεις πόσο συγχρονίζει χωρίς τα φίλτρα.Αν και πάλι δεν γίνει τίποτα με την επανεκκίνηση του ρούτερ,ή που θα έχεις βγάλει τα φίλτρα από τις τηλεφωνικές πρίζες,πάρα την τεχνική υποστήριξη του Οτε,για να σε βοηθήσουνε,να λύσεις το πρόβλημα.            

Επεξ/σία από otopiterpan
Δημοσ.

Eβαλα καρφωτα τα ρουτερ στη πριζα αλλα δεν αλλαξε κατι δυστυχως.. 
Οποτε παω για τεχνικη υποστηριξη.. Ευχαριστω παιδια..

Δημοσ.

Φίλε 3leven ,πριν πας στον Οτε με άλλη εταιρεία είχες καλύτερη ταχύτητα ή χειρότερη ταχύτητα στο ίντερνετ.Άμα είχες καλύτερη ταχύτητα στο ίντερνετ με άλλη εταιρεία από τον Οτε τότε,η γραμμή σου δεν έχει πρόβλημα,φταίει ο Οτε και περιορίζει την γραμμή σου,άμα είχες ποιο χαμηλή ταχύτητα με την άλλη εταιρεία πριν πας στον  Οτε,δεν φταίει ο Οτε φταίει η απόσταση και η ποιότητα καλωδίων.Κανονικά γενικώς λίγο καλύτερος στις ταχύτητες του ίντερνετ είναι ο Οτε.

Απο οτι είδα είσαι γύρω από το σπίτι σου στα 2 χιλιόμετρα από τον Οτε ,είναι  μακρυά άλλα όχι τόσο πολύ  το σπίτι σου από τον Οτε,δεν θα δεις και πάρα πολύ μεγάλη ταχύτητα στο ίντερνετ, λόγω απόστασης.

Μπορεί να μην έχεις κανένα πρόβλημα  στην καλωδίωση ,ούτε σε κάποιο φίλτρο , και να παίζει μεγάλο ρόλο η απόσταση.

Δημοσ.

Φίλε 3leven ,πριν πας στον Οτε με άλλη εταιρεία είχες καλύτερη ταχύτητα ή χειρότερη ταχύτητα στο ίντερνετ.Άμα είχες καλύτερη ταχύτητα στο ίντερνετ με άλλη εταιρεία από τον Οτε τότε,η γραμμή σου δεν έχει πρόβλημα,φταίει ο Οτε και περιορίζει την γραμμή σου,άμα είχες ποιο χαμηλή ταχύτητα με την άλλη εταιρεία πριν πας στον  Οτε,δεν φταίει ο Οτε φταίει η απόσταση και η ποιότητα καλωδίων.Κανονικά γενικώς λίγο καλύτερος στις ταχύτητες του ίντερνετ είναι ο Οτε.

Απο οτι είδα είσαι γύρω από το σπίτι σου στα 2 χιλιόμετρα από τον Οτε ,είναι  μακρυά άλλα όχι τόσο πολύ  το σπίτι σου από τον Οτε,δεν θα δεις και πάρα πολύ μεγάλη ταχύτητα στο ίντερνετ, λόγω απόστασης.

Μπορεί να μην έχεις κανένα πρόβλημα  στην καλωδίωση ,ούτε σε κάποιο φίλτρο , και να παίζει μεγάλο ρόλο η απόσταση.

Θα σε στεναχωρησω. Τετοιες ενδειξεις (ουτε καν 6mbps με margin 7) δεν ειναι περιορισμενο απο ΟΤΕ, ειναι εκει απο αδυναμια χαλκου να πιασει κατι καλυτερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σε στεναχωρησω. Τετοιες ενδειξεις (ουτε καν 6mbps με margin 7) δεν ειναι περιορισμενο απο ΟΤΕ, ειναι εκει απο αδυναμια χαλκου να πιασει κατι καλυτερο.

Υπαρχει σωτηρια η δεν ειναι δουλεια του ΟΤΕ να μου φτιαξει τη γραμμη?

Επεξ/σία από 3leven
Δημοσ.

Υπαρχει σωτηρια η δεν ειναι δουλεια του ΟΤΕ να μου φτιαξει τη γραμμη?

Κανεις απο εδω δεν μπορει να σου απαντησει. Θα καλεσεις με καλη διαθεση την τεχνικη υποστηριξη, θα κανεις οτι δοκιμες χρειαστει και εαν δεν βγει καποιο αποτελεσμα θα σου στειλουν τεχνικο. Αυτος θα κανει οτι μπορει για να σου βελτιωσει την γραμμη. Εαν δεν μπορεσει να κανει κατι θα σε ενημερωσει. Ευχομαι να εισαι οντως σε προβληματικο καλωδιο για να στο αλλαξει και να λειτουργησεις καλυτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...