poscore Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Χαίρεται κάνω ένα πρόγραμμα και θέλω να μετακινήσω x στοιχεία του πίνακα μια θέησ δεξιά η αριστερά. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσω temp var για αναθέσεις και να παίξω με τις θέσεις του πίνακα η να χρησιμοποιήσω temp Πίνακα και να τα βάλω όλα εκεί; Τι θα κάνετε εσείς; τι είναι πιο αποδοτικό; ευχαριστώ
nilosgr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Το καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσεις ArrayList, εκτός αν είναι κάποια εργασία και που ζητά ρητά τη χρήση πίνακα, τότε δες την στατική μέθοδο System.arraycopy()
tr3quart1sta Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Collections.swap(List<?> list, int i, int j);
poscore Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δεν το ανέφερα, εργασία είναι οπότε δεν μπορώ να πάω σε λίστα. Νομίζω το λινκ παραπάνω θα με σώσει Πάω να το τεστάρω...
ZAKKWYLDE Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Αν είναι εργασία νομίζω ότι γενικότερα οι διευκολύνσεις του Java API δεν επιτρέπονται. Αυτό που γίνεται συνήθως σε τέτοιες εργασίες είναι ότι φτιάχνεις έναν νέο πίνακα με το νέο μέγεθος και αντιγράφεις τα στοιχεία στα index που θες. To να αφήσεις "κενό" το "κελί" είναι κάτι το οποίο συνήθως δεν υλοποιούμε. Άλλωστε αν είναι primitives δεν μπορεί να είναι null. Συνήθως λοιπόν φτιάχνεις μια "insert/remove at position X" μέθοδο η οποία θα κάνει τις ανάλογες μετακινήσεις/εγγραφές.
poscore Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Συμφωνώ! Αυτό κατάλαβα-υλοποίησα και εγώ. Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές παιδία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα