Προς το περιεχόμενο

ipad mini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια γεια σας,εχω ενα ipad mini με jailbreak πατησα απο τις ρυθμισεις του ipad επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και το ipad δεν ανοιγει,τι να κανω?

παιδια το εφτιαξα,αλλα θελω να ρωτησω και κατι αλλο,οποιος ειναι μεσα ας μου στειλει για να τον ρωτησω

Δημοσ.

ποτέ μα ποτέ δεν κάνουμε επαναφορά ρυθμίσεων μέσα από τη συσκευή αν έχεις τζειλμπρεικ. Απλά να το ξέρεις αυτό. Ο ιός τί σχέση έχει?

• Like 1
Δημοσ.

Καμία σχέση,απλα ρωτάω αν ξέρει κανείς τι παίζει με αυτόν τον ιό!

Χα είπα και εγώ..έχω χασει επεισοδια και με επαναφορα ρυθμισεων κολλας ιο ! Από τα πιο ωραια offtopic  που εχω δει ! ;)

Παιδια γεια σας,εχω ενα ipad mini με jailbreak πατησα απο τις ρυθμισεις του ipad επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και το ipad δεν ανοιγει,τι να κανω?

παιδια το εφτιαξα,αλλα θελω να ρωτησω και κατι αλλο,οποιος ειναι μεσα ας μου στειλει για να τον ρωτησω

Tώρα θα χρειαστεις επαναφορά συστηματος..Εφόσον βγηκε η 7.1 με το restore  θα πας στην 7.1,αρα ξεχνας το jailbreak.Δυστυχώς βιάστηκες να πειραξεις ρυθμισεις πριν μας ρωτησεις.

Δημοσ.

Μια χαρά τότε όλα.

Για να απαντησω και στην ερώτησή σου, αυτός ο ιος έχει να κάνει με σελίδες που επισκέπτεσαι νομίζω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Για να απαντησω και στην ερώτησή σου, αυτός ο ιος έχει να κάνει με σελίδες που επισκέπτεσαι νομίζω.

Αν και καθυστερημενα, επειδη ολο και καποιος θα το ψαξει μελλοντικα το θεμα, μιλαμε για μια απλη σελιδα που στοχευει στην ευκολοπιστια του χρηστη εμφανιζοντας μια υποτιθεμενη προειδοποιηση. Δεν υφισταται ιος, malware ή οτιδηποτε παρεμφερες.

Δημοσ.

Αν και καθυστερημενα, επειδη ολο και καποιος θα το ψαξει μελλοντικα το θεμα, μιλαμε για μια απλη σελιδα που στοχευει στην ευκολοπιστια του χρηστη εμφανιζοντας μια υποτιθεμενη προειδοποιηση. Δεν υφισταται ιος, malware ή οτιδηποτε παρεμφερες.

Aκριβως. Δεν εβαλα τα εισαγωγικα στη λεξη ιος :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...