Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

την καλησπερα μου σε ολους . ηθελα να ρωτησω το εξης : μετα απο 5,5 χρονια περιπου αφοτου ειχα αγορασει το νεο μου pc  φιλοτιμηθηκα σημερα (!!!) να αλλαξω την παστα στην cpu μου . αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι το εξης : τοσο σημαντικο ρολο παιζει η παστα στην cpu σε σημειο που πριν την αλλαξω σε παιχνιδια οπως cod black ops2 επιανε 75 βαθμους και σημερα μετα βιας ξεπερναει τους 50??? δεν ειχε και σκονες για να πω οτι δικαιολογειται τοση μεγαλη διαφορα θερμοκρασιας ΜΟΝΟ με καινουρια παστα....

Δημοσ.

Μεγάλη διαφορά, και μενα μου κανει εντύπωση αλλά λογικά μετά από 5μιση χρόνια θα είχε γίνει στόκος οπότε είχε χάσει πλέον τις ιδιότητες της. Επίσης αν είχες βγάλει κάποια στιγμή την ψήκτρα και δεν έβαλες νέα πάστα διότι μπορεί να σου είχε φανεί "μια χαρά" θα οφείλεται και σε αυτο. :P

Δημοσ.

η αληθεια ειναι πως ειχε γινει πετρα! οσο καθαριζα με την μπατονετα βρεγμενη με οινοπνευμα εφευγαν κομματακια (και απο το κατω μερος το μεταλλικο της ψυκτρας και απο την cpu) . απλα σας κουραζω γιατι οπως και να το κανουμε 25 βαθμοι ειναι πολλοι . να στε καλα

Δημοσ.

Αμα ειχε γίνει πέτρα κιολας χέστα και άστα δικαιολογογημένα μειώθηκε η θερμοκρασία , αν και υπάρχουν πολλες καλες πάστες πληροφοριακά και μονο εγω χρησιμοποιώ arctic silver

Δημοσ.

Είναι και το ενδεχόμενο να μην "πατούσε" η ψήκτρα καλά.
Μεγάλη διαφορα στους βαθμούς,δοκίμασε και με αλλα προγράμματα να διασταύρωσης τα νούμερα.

Βάλε και στη GPU

Δημοσ.

Δεν δικαιολογείται τόσο μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας λόγω αλλαγής πάστας.

Μάλλον θα είχε κακή εφαρμογή η ψύκτρα ή υπερβολική ποσότητα πάστας εφόσον έγινε πέτρα...

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω κι εγώ με όσους ανέφεραν πως δε δικαιολογείται τέτοια διαφορά από αλλαγή θερμοαγώγιμης πάστας και μόνο. Πιθανότατα δεν πατούσε καλά η ψύκτρα και μετά την αλλαγή της πάστας κούμπωσαν όλα τα ποδαράκια καλύτερα (να υποθέσω πως με την αλλαγή της πάστας δεν άλλαξες και ψύκτρα).

Δημοσ.

οχι την μαμισια της ιντελ εχω (cpu core2duo E8400) . παιδια παρατηρησα και κατι αλλο . μετα την αλλαγη της παστας συμφωνα με το speccy και το hwmonitor , αυξηθηκαν οι στροφες του ανεμιστηρα της ψυκτρας.....αυτο πως δικαιολογειται?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...