Theo91 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Καλησέρα, Γράφτηκα σήμερα στο forum και θέλω να ανεβάσω μια αγγελία προς πώληση. Πατάω υποβολή και μου βγάζει το εξής μήνυμα : There appears to be an error with the database. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
Razor_7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Ναι, το φόρουμ έχει κάποια προβλήματα τον τελευταίο καιρό,προσπαθήστε ξανα για καταχώρηση/εισγωρή στο σύστημα. Ευχαριστούμε πολύ.
kokori84 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Καλησπέρα, Και εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. http://snag.gy/RfXN5.jpg Επισης παρατηρώ ότι έχουν περάσει γύρω στις 15 μέρες που παρατηρήθηκε το συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά παρολαυτα έχουν αναρτηθεί διάφορες αγγελίες με σημερινή ημερομηνία.
Wine_spirit Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Καλημέρα! Προσπαθώ αρκετές μέρες να αναρτήσω μια αγγελία αλλά μου βγάζει συνέχεια το ίδιο μήνυμα σφάλματος : "www.insomnia.gr Driver Error There appears to be an error with the database. If you are seeing this page, it means there was a problem communicating with our database. Sometimes this error is temporary and will go away when you refresh the page. Sometimes the error will need to be fixed by an administrator before the site will become accessible again.You can try to refresh the page by clicking here ← Return to the index" Φιλικά Ντάνιελ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις