OliverQueen Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Χαιρετώ παιδιά! Έχω το εξης θέμα: αγορασα ενα μεταχειρισμενο Note 2 ενός χρόνου. Γινεται να εχω για εναν χρονο απο τους δυο που προσφερει η samsung στην διαθεση μου; Υπαρχει τροπος; Και πως δουλευει γενικως; Ευχαριστω!
Λύση iMarilina Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Λύση Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Χαιρετώ παιδιά! Έχω το εξης θέμα: αγορασα ενα μεταχειρισμενο Note 2 ενός χρόνου. Γινεται να εχω για εναν χρονο απο τους δυο που προσφερει η samsung στην διαθεση μου; Υπαρχει τροπος; Και πως δουλευει γενικως; Ευχαριστω! Καλημέρα. Αν κάποιος το είχε ήδη ενεργοποιήσει το dropbox στο κινητό και είχε πάρει τη χωρητικότητα δε νομίζω. Βέβαια θα μπορούσες να το κάνεις μια επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και να το ψάξεις, εφόσον βέβαια είχε ήδη την εφαρμογή dropbox προεγκατεστημενη μέσα. Εγώ πήρα ένα Note 3 από μια αγγελία, το κάναμε επαναφορά επιτόπου, όταν το πήρα σπίτι και το σετάρισα μου έδωσε τη χωρητικότητα αυτή αφού ακολούθησα τις οδηγίες που ζήτησε το dropbox. Βέβαια δε μπορώ να ξέρω αν ο αλλος το είχε κάνει ήδη αυτό ή όχι (μπορεί να μην είχε κάνει login στο dropbox ή μπορεί να μην είχε κάνει τα 4-5 βήματα που χρειάζονται για να πάρεις την έξτρα χωρητικότητα). Κάνε ένα google search για το πώς μπορείς να πάρεις τα έξτρα ΓΙΓΑ στο dropbox και θα σου βγάλει να δεις. 2
OliverQueen Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Σε ευχαριστω πολύ για την απαντηση! Με βοηθησε πολυ! Εβγαλα ακρη! Όλα καλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα